Sigarayı bırakanlar burayaaa :)

kahve_delisi

Görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
897
901
10 YILDIR İÇTİĞİM SİGARAYI BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR BUGÜN 4. GÜNÜM.4 GÜNDÜR İÇMİYORUM RESMEN DİRENİYORUM.BENİM GİBİ BIRAKAN ARKADAŞLAR VARSA BURADA YAZARLARSA NASIL BIRAKTIKLARINI NELER YAŞADIKLARINI ÇOK MUTLU OLURUM.BEN HERGÜN NELER YAŞADIĞIMI BURADA YAZARAK PAYLAŞMAK İSTİYORUM,HEM MOTİVE OLMAK İÇİN HEMDE BENİM GİBİ BIRAKMAK İÇİN UĞRAŞANLARA DESTEK OLMAK İÇİN...

canım ben de aşağı yukarı 10 yıldır kullanıyordum sigarayı çok bırakma teşebbüslerim oldu geçen yıl dedim ki ben şu an uyuyorum uykudayken insan sigara içmez falan böle düşündüm 1 2 hafta zor oldu 3 ay falan içmedim ama arkadaşımın sigarasından 1 fırt çeke çeke tekrar başladım geçen yıl mayıs ayında hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren sigara içmiyorum yaklaşık 1 yıl oluyor şu an da canım istemiyor değil ama bebeğimi emziriyorum ona hiç bir şekilde zarar vermek istEmiyorum bir de ben sigarayı kendime değer vermediğim için içtiğimi fark ettim eşimin bana olan ilgisi ve sewgisi beni hayata tekrar bağladı sinirimi hırçınlığımı giderdi ne kadar önemli olduğumu hissettm siz de ÖNEMLİ VE DEĞERLİSİNİZ EŞİNİZ ÇOCUĞUNUZ AİLENİZ YANİ HAYATTA EN AZINDAN 3 5 KİŞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİSİNİZ İŞTE BU YÜZDEN SİGARAYI BIRAKIN. Ewet tadı çok güzel içine çekmesi sakinleştirici dinlendirici hele kahvenin yanında falan da ii gidiyor AMA BENCE BUNA HİÇ GEREK YOK ÇÜNKÜ HAYAT ÇOK KISA VE DE ÇOK GÜZEL

Ne güzelll umarım bir daha başlamazsın.1-2 fırt çekeyim olayına hiç girmemek lazım bence ozaman arkası gelmiyor başlanıyor.aslında belli bi süre içmeyince insanın canı istemiyorda sadece özlüyor sigara içmeyi başlayanlar o yüzden başlıyor sanırım.Benimde bugün 9. günüm inşallah böyle gider.

ben de 16 senedir kullanıyorum..bırakmayı istiyorum ama bazen kendimi çok yalnız hissediyorum..ben nasıl yapacağım bilemiyorum

tatlım hiç günleri sayma başka uğraşlar bul kendine arkadaş çewren sigara içiyorsa kötü oluyor. ister istemez canın çekiyor. çekirdek ii fikir diyorlar ben pek sewmem benim bırakışım az biraz duygusal oldu annelik içgüdüsüyle :)

ben de 16 senedir kullanıyorum..bırakmayı istiyorum ama bazen kendimi çok yalnız hissediyorum..ben nasıl yapacağım bilemiyorum

şuan bende kendimi çok yalnız hissediyorum her an bi tane yakabilirim resmen nefsimle savaşıyorum.Eşim bırakmamı çok istemesine rağmen hiç destek olmuyor karşımda sigarasını yaktı içiyor ama direnicem inat ettim kendim için

he heyyyy bugün sigarayı bırakalı 12 gün oldu gün saymayın diyorlar ama sayınca daha çok motive oluyormuşum gibi hissediyorum kendimi harika hissediyorum özgüvenim yerine geldi resmen

Canim merhaba benim 18 ay falan oldu birakali daha oncede 3 ay 8 ay gibi biraktigim süreçler oldu hep yeniden baslamistim dikkat etmen gereken bazi seyler var tecrubelerimden edindiklerimi paylasayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2,5 seneye yakın içmiyorum.Hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım. Şimdi emziriyorum. Bu yüzden hiçbir şekilde sigara içmem söz komusu olmaz, her ne kadar canım çekiyor olsa da. Ama bırakmanın çok faydasını gördüm. Cilt tonum düzeldi, saçlarım gürleşti, artık dökülmüyorlar, daha rahat ve tıkanmadan spor yapabiliyorum, daha pozitif oldum, sürekli kokan giysilerden parmaklardan dumandan kararan perdelerden kurtuldum. Ama o kadar vakit geçmesine rağmen, sigara öyle kötü bir şey ki, bir kere içtiniz mi bırkatıktan sonra bile hep canınız çeker durur kahvenin çayın yanında, yemeklerden sonra... Ama cilt güzelliğim için, sağlıklı görünümüm için içmemeye devam edeceğim. Beni en çok motive eden dış görünüşümü etkilemesi oldu, hamilelikten sonra.

Merak ettim paylaşırmısınız?

Burada 3 donum noktasi var 40. Gun -3. Ay ve 8. Ay cok onemli ben o kadar cok denemis biriyim ki anlatamam. 40. Gun cok zor oluyor o gunu mutlaka dışarda gecir kafan başka yerlerde olsun 3. Ay da baya canin cekiyor muhtemelen ıyice arindigin icin sonra herşey güzel devam eder kenfini cok guclu görürsün nasilsa sigarayi birakiyorum diye dusunursun 5, 6, 7 boyle geciyor 8. Ay artik biraktim canim dersin biri sigara uzattimi almaya yeltenirsin cunku birakabilmissindir hayir hic oyle degil en buyuk dusmanin bu iste kendin o zamanda icmezsen artik iste birakmis olursun nerdenmi anlarsin artik sigarayi degil icsemmi diye dusunmek bir zamanlar ictigini bile hatirlayamaxsin garip gelir iste o zaman birakirsin ben 40. Gunde 3. Ayda ve 8. Ayda da bir cok kez yeniden basladim ve hep ayni surece denk geldi dedigim gibi en cok 8. Ay zor geldi nasilsa birakabiliyorum dusuncesi yani ınşallah basarirsin ben simdi ictigim gunleri hatırlayamıyorum ve canimda hic çekmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy daha çok var yani kurtuldum dememe ben 24. gün oldu diye kurtuldum sanıyordum bazen canım çok istiyor her seferinde bi tane içersem geri dönüşü olmayacak ben bağımlı olarak ölücem bir daha bırakmaya teşebbüs bile etmem diye kendimi tutuyorum...sizin kaç yıl oldu bırakalı?

sakın pes etmeyin. 2,5 yıl oldu bırakalı. artık sigara içtiğimi bile unuttum. sadece geçenlerde gerçekten canım istedi ama geçti gitti. bir zamanlar hayatınıza girmiş bir şeyi asla unutamazsınız. ama vazgeçebilirsiniz...

maşallah inşallah bir gün bende sizin gibi gururla 2,5 yıl oldu derim.tebrik ederim sizi

Bende sigarayı bırakalı Kasım'da 4 yıl olucak ..10 yıl sigara içtim ve sonunda ondan kurtuldum ...sigarasız hayat mükemmel kesinlikle vazgeçmeyin ilk 2 ay fln zor ama sonra alışıyorsunuz , içtiğinizi bile unutuyorsunuz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamiş kaldım ve zorunlu bıraktım bebişimmi düşündüm ben 1 içiyorsam o kat ve kat fazlasnı içiyor o minnacık bedene bunu yapamazdım zaten kokusundan hemen tiksindim bir daha içmedim. arkadaşlarımın hepsi içiyor hepsini balkona kovuyorum.bence herşeyi kafada bitirmek ve sigra içenlerden uzak durmak ben hamile kalmadan önce dedimki içerim ya felan duyunca kafada bitti.

Süpersinizzzz 4 yılll böyle duydukça sizleri bırakmak eğlenceli geliyor heyecanlanıyorum kendime daha çok inanıyorum tebrik ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…