Sigararayı bırakmak için etkili bir yöntem

karayel83

Papatya
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
128
2
Eğer sigarayı gerçekten bırakmak istiyorsanız ve kendinizi hazırladıysanız,ilk yapmanız gereken çok büyük bir yemin etmek ,ben yemin kısmını birkaç gün gücümü toplayıp ancak yaptım.Ertesi gün aklınıza elbette geliyor ama nasılsa içemediğinizden fazla stres yaşamadan atlatıyorsunuz.Ben birde Aklıma geldikçe kendime hafif bir tokat attım ,bu da baya etkili tavsiye ederim.Ben bu yöntemi ilk kıl yolma tikim için kullandım,onda işe yarayınca sigarada denedim tabi çok büyük yemin ettim onunda etkisi çok:)

Neyse arkadaşlar cesareti olan varsa kullansın kurtulsun bu eziyetten.akannehir

arkadaşlarım 3 ay oldu sigarayı bırakalı. ama Bugünlerde canım daha doğrusu psikolojik olarak sigara istemeye başladım.Biri ile sigara keyfi yapmayı özlediğimi düşünmeye başladım.Kendimden kokruyorum.İÇERSEM PİŞMAN OLUCAĞIMA DA EMİNİM GEÇEN BİR İKİ FIRT ÇEKTİM BİRİNDEN.ne olur yardımmmm:) akannehir

benimde eşim içiyo,bir taneden birşey olmaz deyip yakıyorum ama bir hafta sonra keyif dediğim şey eziyete dönüyo,bırakmak için onca eziyet sonra:)ben bu sene 3 kez başla bırak yaptım ama keyif 1 hafta sürüyo hiç değmez .Yemin ettim ve ağzıma sürmedim.Bu başlığı da bu yüzden açtım,hayatınız kutulacak ,kendinize güvenmiyosanız Allah'a sığının çok kolay atlatırsınız.

Aysenm sende sakın içme emek vermişsin bak:KK43:

Sigaraya verdiğim parayla gittim örgü ipi ve şiş aldım kışlık atkı şal yapıyorum ve çok zevkli oluyor.Hem zaman zevkli geçiyor hem de paramın değer birşeye gitmesi beni mutlu ediyor:)

Sigara içerken en çok verdiğim paraya acıdım,çünkü ilk başta sağlığa hemen etki etmiyor,her markete girdiğimde mutlaka almak istediğim birşey oluyodu ama sigaraya para ayırmak için almıyodum.Şimdi harca harca bitmiyo para:)

Kızlar hadi ama kırın bu döngüyü, size inanılmaz artıları olduğunu tekrar tekrar aklınızdan geçirin.Aklı başında insanlarız.Bakın 3 gün içmediğiniz zaman 1 kilo kıyma alırsınız,evinizin ihtiyaçları ne gelirse aklınıza.Ben bıraktım,grip geçirir gibi bir hafta durgunluk oldu,bu mu zor geliyor.
Eğer içerken tiksiniyorsanız bırakırsınız,ki bu foruma giren herkes bırakmayı aklından geçirmiştir kesinlikleCADIARZU

Bilinçli bırakın kızlar sigarayı, böyle yeminle falan olcak şey değil bunlar. Yemin ettim diye eziyet çekersiniz, diğer topiclerde bırakma yöntemleri var.

Arkadaş bilinçli içici anlaşılan:KK70:
Ne bilinci ya sigaranın bilinçle alakası yok,eroin gibi bir bağımlılık.
Ben 4 kere bırakıp başladım.Pes etmedim ama şuan gene içmiyorum.Kendinize uygun yolu zamanla buluyorsunuz zaten.Eziyet hertürlü çekersiniz ama bir iki hafta,değer ama bırakın artık elinizdeki pisliği içinize çekmeyi

Senin bırakma yöntemin var mı yada sigara kullanıyormusun çok merak ettim,böyle tuhaf açıklamalar yapıyorsun anlat da öğrenelim neymiş yöntemlerin?

Bilmediği şeyleri iddia edecek, yazmış olmak için yazacak bir insan değilim. Bana hitap tarzınızı da hiç beğenmedim. Ama burayı okuyacak sigarayı bırakmak isteyen insanlar için yazıyorum.
"Alen Carr yöntemi".
Eziyet çekmeden bırakanlardanım sengözlerimebaksanab
Diğer topiclerde e book ve ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Kesinlikle böyle yeminle, iradeyle falan uğraşmanızı önermiyorum. Allen Carr kitaplarını okuyun, nikotinin ne olduğunu, nasıl bir bağımlılık olduğunu, doğru bildiğiniz yanlışları öğrenin ve eziyet çekmeden bilinçli ve rahat bir şekilde bırakın.

kaydirigubbakcemile5Canım ben başka yöntemler yok demiyorumki.Sadece ben kendi deneyimmi paylaşıyorum,burası paylaşım alanı ve her paylaşılan herkese doğru gelmek zorunda değil:KK43: Ben Allen Carr ' ın kitabını başarılı buluyorum ,onun sayesinde bırakmıştım bir kere:)
Neyse uzatmak istemiyorum, senin bırakmış olmana da sevindim ayrıca, herkes aynı başarıyı gösterir inşallah

X