- Konu Sahibi kissnookums
-
dün sinir krizi geçirdim carpecim sözlümü gebertcektim nedenide sigara yakması yanımda benımde canım çekti bir fırtvermedi diye sinrlendim saldrdım gbi oldu sağolsun anlayışla karşıladı yatştrdı beni))
Haha :) Benim de yapmışlığım var. Zamanında bir arkadaşım paketimi aldı, kızı az daha boğazlayacaktım. Şaşakalmıştı kız :) Bu arada karabaş otu çayı cidden işe yarıyor. Diğer kızlar yazmamış hiç bugün. Kızlar nerdesiniz????
Bugün 4,5. gün. Atlattık gene çok şükür. Yarına da Allah kerim :))))
Günaydın kızlar benim de bu gün bir haftam doluyor p.tesi den bir firem vardı olsun 2 gündür çok iyiyim içme isteğim yok gibi bi akşam biraz istiyo okadar inşallah böyle gider ama sigara içen biriyle görüşürsem bir tane içerim gibi geliyo eşim içmediği için şanslıyım .off ya en güzeli bir ayı doldurmadan sigara içen arkadaşlarımla görüşmemek
bugün karabaşotunu içip durucam şuan sigara pek aklıma gelmıyo evde can sıkıntısı içen biri grrsem canım çekiyor, kızlarda pek ses soluk yok umarım el ele bu işin üstesinden gelicez.
Kızlar inanılmaz yoruldum bugün. Sigarayı aramadım bile. Bu iş bana çok iyi gelecek. Umarım bırakmam işi. Uzak, yorucu...
Sizler nasılsınız? Neler yaptınız bugün?
senin adına sevindim canım insan bir işle meşgul olunca sigara aklına bile gelmiyor benim gibi etrafında kafayı yedirtcek insanlar oluncada sigara aklından çıkmaz acayip canım istiyor sigaraya kaçış yapmak istiyrum yoksa sigara olmasada olur tek dayanağım oolmuş sanki zor anlarımda sıkıntılı anlarımı onla ilişkilendrmişim
Nasıl gidiyor canım? Ben bugün içmedim. Devam ediyoruz bakalım..Gene çokkkkk yorgunum.
Kızlar nerelerdesiniz? Çlışmaya başladım, sık giremiyorum ama bırakmayın burayı...
arkadaşlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor sesiniz çıkmıyor 2 gündür sigara içmemeye devam dğilmi ben bir sigara kaçırdım bugün :18:
söz verdiğim gibi burdayım bu ikinci günüm sayılır dün 1 tane kaçamağım oldu ama tamamenn salaklığımdan ama kararlıyım 1 nefes dahi almıcam 1 nefesin beni en başa döndüreceğini biliyorum ve bundan korkuyorumm benim bırakanlardan neyim eksikk hıh tabiki yapabilirimm
[/QUOTE]sigareaytı bırakan herkesi şimdiden tebrik ederim
QUOTE=angelsky;30676074]söz verdiğim gibi burdayım bu ikinci günüm sayılır dün 1 tane kaçamağım oldu ama tamamenn salaklığımdan ama kararlıyım 1 nefes dahi almıcam 1 nefesin beni en başa döndüreceğini biliyorum ve bundan korkuyorumm benim bırakanlardan neyim eksikk hıh tabiki yapabilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?