- Konu Sahibi kissnookums
bende bende eskısı gıbı gıdıyorum yıne aynı bulundugum ortamlarda bulunuyorum canım istemıyor sodamı yudumluyorum oh :)
siz ne zamandır içmiyorsunuz?
10 gün olu benimde nerdeyse :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bende eskısı gıbı gıdıyorum yıne aynı bulundugum ortamlarda bulunuyorum canım istemıyor sodamı yudumluyorum oh :)
siz ne zamandır içmiyorsunuz?
kuzum sen sigara da mı içiyordun geçenlerde içiyordun ama sıkıntın var diye içiyorsun sanmıştmBiraz önce bir başlık gördüm ve bırakan arkadaşların yorumlarını okudum. İnanılmaz bir şekilde şevke geldim.
Daha önce bir sürü yöntem denedim. Champix bile kullandım ve ilacın zararlı etkilerini de kendimde hissettim. İlacı kullandıktan bir süre sonra tekrar başlayıp kendi çabamla gene bıraktım, ama sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için yeniden başladım. Bilirsiniz, sigara en kötü anımızda sarıldığımız sığınaktır.
Beraber bu zıkkımdan kurtulabiliriz : ) Kafamızın attığı bir şeye sinirlendiğimizde buraya içimizi dökeriz ve kriz anını atlatmış oluruz. Bu grup başlamış bile deyip yazmamazlık etmeyin. Yeni gelenlere kapımız her zaman acık.
Topiğin iki kuralı olacak;
1. Üç ayı atlatana kadar en az iki günde bir durumunuzu (kaçıncı gün olduğu, ne hissettiğiniz gibi) yazın (Kaçamakları önlemek için).
2. Kaçamak yaptığınızda dürüst olun ve yazın muhakkak.
Topiğimiz hayırlı olsun. Umarım güzel arkadaşlıklar kurup birbirimize destek oluruz.
Not; Paketimde üç tane sigaram var. O üç tane zıkkım son zıkkımlanmam olacak.
kuzum sen sigara da mı içiyordun geçenlerde içiyordun ama sıkıntın var diye içiyorsun sanmıştm
bende içiyorum bırakmayı çok istiyorum ama nasıl?
bazen günde 1 tane içtiğim bile oluyor
canm benm erkek arkadaşta baca gibi içiyor onun yüzünden başladım onu bunu geçteCanım ben kac kere bırakıp tekrar içtim, ama erkek arkadasım(?-gene terk edildim de :) elf'im kızar diye yazmadım) istemiyor diye bıraktım tekrar, gecenki bir ara icisti sadece. Ara ara öyle icislerim, kacamaklarım oldu ne yalan söyleyim. Sigaraya zaafım var, cok bunaldı isem bir tane icince rahatlıyorum sanki...Ya da bana öyle geliyor...Bir de kahve ile filan cok seviyorum ben aslında...
Üç günü atlatınca sıkıntı olmuyor canım cidden, mühim olan tekrar icmemek, tekrar icince o zehir gibi üç günü tekrar yasamak zorunda kalıyorsun tek bir tane kacamak yapsan bile...