- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi kissnookums
-
Herkese merhaba,kısaca tanıtayım kendımı ;25 yasındayım 10 yıldır ıcıyorum ne yazıkkı bıraz erken bı yasta basladımzaman zaman denemelerım oldu ama bu denemeler hep 3 hafta yada 1.5 ay kadar surdu olmadı daha ılerıye gıdemedı.Bu sefer gecmek ıstıyorum o süreyi artık o kokudan öyle rahatsızım ki,dün sadece 2 adet sigara içtim.Bugun ıcmeyecegım bugun ilk günümmm..bu arada 1.5-2 gunde 1 paket sigara ıcıyordum..
kimse yok :44:
dün bi ağlama krizim olduu ve bir kaçamak yok muu bana eşlik edecek birimirimize destek olurdukk
alın benden de o kadar 20 yılır kaç kez teşebbüs etti isem her halde iradem bazılarınız kadar kuvvetli değil veya ben çok bağımlıymışım :) Neyse ki artık içmiyorum işimi de elektronik sigaramı da seviyorum ... :) sigarasız günler geçirmeniz dileği ile ...
GNZ:
canım bende defalarca bıraktımm yenik düştümm bu günn ilk gününsee
birbirimize yol arkadaşı olalım 3 hafta
birlikte güçlenelimm bu pisliğe karşı ne dersin ?
Kızlar bitter çikolata tavsiye ederim. Sigarayı bırakmada nikotin ihtiyacına karşı birebir. Hem mutlu da oluyor insan yiyince
selam kızlar karabaşotu çayımı yudumlarken sıze yazayım dedım nasıl gıdıyor sigarasız hayat :)
Merhabalar bende sigarayı uzun süredir içiyorum yani bi 15 yılım vardır şuan 30 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim ben olayı beynimde bitiremiyorum bir türlü eşimde bıraktı 1 sene oldu bırakalı hergün banada bırak deyip duruyor ama ben çok bağımlı olmuşum sanki onsuz zaman geçmiycek gibi geliyor napcam bilmem ramazan ayında bırakmayı deniycem dedim eşime ama kendime hiç güvenemiyorum yaa
içmeyin kızlar hergeçen gün daha dinç hissediyorum kendimi hem maddi hem manevi anlamda daha mutlu oluyorum nişanlımın katkısı olmasa zor yanımda sigara içince daha dirayetliyim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?