- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi kissnookums
-
selam kızlar 24'nde son sigaram dememe rağmen yine içtim ne yazık ki içmediğim de yapmayacağım şeyleri yapıyorum her an kavga modunda geziyorum,ağlamak istiyorum vallahi evde huzur kalmıyoriçmek için o kadar çok bahane üretiyorum ki. yok bugün stresliyim,yok regl olcam, yok kahveden sonra olmadı akşam dışarı çıkcam ...yoruldum artık bıktım artık yataktan sürünerek kalkıyorum,göğüs kemiklerim birbirine batıyor,evim en üst katta merdivenleri ızdırapla çıkıyorum kapının önüne geldğimde kapıyı açmak için gücüm kalmamış oluyor,insanların yanına yaklaşamıyorum konuşurken hep uzak kalmaya çalışıyorum,cildim o kadar kötü durumda ki fondotensiz dışarı çıkmıyorum, dünya kadar krem kullanıyorum ,parfum sıkıyorum, on öğün diş fırçalıyorum, her gün duşa giriyorum ama nafile... nefret etiim kendimden.birazdan işe gidicem 7 de gelcem paketimi yanıma almıycam kimseden de istemiycem bakalım ne olcak,kazasız geçiririm inşallah.kafanızı şişirdim
herkese selam arkadaşlar, şuan çok sinirliyim biriyle tartıştım bir sigara yaksam herşey bitecek gibi sanki sinirimi öfkemi dindirecek :SSS
içmyrum canım aglamaklıyım bırı dokunsa aglıycam psikolojim çok bozuk
doğru diyorsun carpediem ciğrelerim kömürleşmiştir herhalde allah ıslah etsin beni.
keşke çıkablsem okulda çalışıyrum malesef 2 de btyo mesaim heryer dar gelıyo bana artık herşey ust uste gelıyor
kızlar dayanamadım paket aldım yaktım 1 tane ne tad var ne bişey bumu dedim dayanamadığım söndürdüm yarıda arada vuruyor ama diyorum yaktın baktın yok o eski tat dayanmaya devam
ağdayla falan meşgıul oldum bugun kendıme bakım yaptım dolunay epilasyona gre tavsıye ederım kızlar
kızlar desteğiniz için çok sağolun.dediğim gibi yaptım bütün gün içmedim ta ki akşam yemeğine kadar yemekten sonra bir tane içtim ama kendimi şartlıycam yarın akşam yemekten sonrada içmiycem dediğiniz gibi pes etmek yok.
kızlar dayanamadım paket aldım yaktım 1 tane ne tad var ne bişey bumu dedim dayanamadığım söndürdüm yarıda arada vuruyor ama diyorum yaktın baktın yok o eski tat dayanmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?