"Beni bırak" demek istiyor benceBunu nereye acsaydim bilemedim,iyi geceler buarada
Herzaman olmasada sigara icerken hıckırık tutuyor beni sonduruyorum bi sure bekliyorum sonra geciyor bidaha iciyim diyorum dumani cektigim gibi yine basliyor
Nadiren oluyor bu basina gelen var mi merak ettimsebebi nedir acaba
Acı yiyincede bende oluyor zaman zamanaynen. hava yutmaktan herhalde çok kişi var böyle. beni bir de acı yiyince tutuyo mesela onun sırrını çözemedim.
Hava yutmak
Hıçkırığı bilemem ama ben de çoluk çocuktan gizli saklı içmeye çalışıyorum, kırk yılın başı ne zaman yaksam biri geliyor, yakalanmamak için kırk takla atıyorum, inanırmısın bildiğin eziyet .......
Bu arada çocuk sayısı 4.......
@sivriköşe nick mi karıştırdım emin olamadım da hamile olduğunu hatırlıyorum, yoksa..
Dikkatli icmek lazim ozamanictigimden bisey anlamadim simdi denedim duzeldi arda arda olunca canımı sıktı artık neden bu diye
Sigara ve alkol baslica hickirik sebebidir...genelde ac karnina sigara içmek daha çok sebep olur.. Hickirigin sebebi oksijen eksikliği denir....işte buradan bir baglanti kurarsak bir sonuca varabiliriz gibi:))
sigarayı bırakman için bir işaret olmasın o :))
Degilim degilim merak etme :))
Yemek yerken çok konuşuncada oluyor
hamileyken sigara kullandığını düşünmedim de öyle bi başlık hatırlamıştım ondan sordum
seni tanımıyorum forumda çok güzel yorumlarını görüyorum ki zaten beğeni yapıyorum.azda içiyor olsan bile dilerim ki bir gün tamamen bırakırsın.Yok ya bakındım baya kiside oluyormusama net sebebini kimse yazmamis merak ettim cok tuketmiyor az iciciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?