Sinir bozucu bir şey ya hickirik...resmen sinirleniyorum hickirik tutunca.. sirkeli su limonlu su içmek 2 3 kesme seker yemek güzel çözümlerden bir kaci.. Nedenini bilmem ama cabuk kurtulmak için bunlar iyidir:)Alkolu sık almıyorum sigarayida 2-3 gunde anca 1 paket bitiyor arada boyle yapiyor iste
Daha ne olsun işaret işaret cigerlerden gelen bir feryat!! '' hacı e yeter yeter içme içme şu zikkimi '' diyorlar. Eheheheh ciğer tercümesi yaptım
Sinir bozucu bir şey ya hickirik...resmen sinirleniyorum hickirik tutunca.. sirkeli su limonlu su içmek 2 3 kesme seker yemek güzel çözümlerden bir kaci.. Nedenini bilmem ama cabuk kurtulmak için bunlar iyidir:)
seni tanımıyorum forumda çok güzel yorumlarını görüyorum ki zaten beğeni yapıyorum.azda içiyor olsan bile dilerim ki bir gün tamamen bırakırsın.
Oyle bir basligim vardi yanlis hatirlamamissinda suan hamile degilim anlayacagin
Ayni benHıçkırığı bilemem ama ben de çoluk çocuktan gizli saklı içmeye çalışıyorum, kırk yılın başı ne zaman yaksam biri geliyor, yakalanmamak için kırk takla atıyorum, inanırmısın bildiğin eziyet .......
Bu arada çocuk sayısı 4.......