Sigaradan hıckırık

Alkolu sık almıyorum sigarayida 2-3 gunde anca 1 paket bitiyor arada boyle yapiyor iste
Sinir bozucu bir şey ya hickirik...resmen sinirleniyorum hickirik tutunca.. sirkeli su limonlu su içmek 2 3 kesme seker yemek güzel çözümlerden bir kaci.. Nedenini bilmem ama cabuk kurtulmak için bunlar iyidir:)

Sinir bozucu bir şey ya hickirik...resmen sinirleniyorum hickirik tutunca.. sirkeli su limonlu su içmek 2 3 kesme seker yemek güzel çözümlerden bir kaci.. Nedenini bilmem ama cabuk kurtulmak için bunlar iyidir:)

Sagol ben nefes tutma,su icme deniyordum bazen ise yaramiyorlar uzun surunce daha bi gicik denerim bidaha gelince :KK70:

Bi işaret olabilirmi bu :) sigara sizle konusuyor beni birak diyo resmen .zaten pis pis kokuyo kirisiklik yapiyo organ curutuyo diş sarartiyo kanser koah vb vb hastalik yapiyo boyle dusununce birakmasi zor olmayabilir sigara eşittir dert gibi görmelisiniz onu.

İlginç hiç başıma gelmedi. Bende tansiyonu düşürüyor bunun nedenini bilen var mı? :KK53:

Şu an çok garip bişey oldu sigara yaktım bi yandan su içiyorum veee hıçkırık tuttu:KK70: elys özel güçlerin mi var yoksa??

Benim hıçkırık krizlerimde Cola türü gazlı içecekler ile başlıyor :KK70:

Nefesimi uzun bir süre tutuyorum bu şekilde geçiyor.:-)

Özellikle yemekten sonra hemen yakılan sigarada oluyor bana..
Çook gıcık bir durum:KK53:

soğuk havada dışarda içilen sigarada oluyor genelde..sıcaktan soğuğa çıkılınca oluyor.o havayı sigarayla içine çekince:):)

X