- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
- #1.021
.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım bu aralar imkansız gibi:))Hadi yaa ne zaman baslarsin :)
O zaman hiç gelmiyor hiç bir zaman tam hazır olunmuyor emin ol. Bu yüzden kendini teşvik etmelisin. Yoksa o illet hep bir bahane bulduruyor.
Tabi ki tercih senin ama ne kadar çabuk olursan o kadar rahat kurtulursun. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim eğer bırakmak istemiyor olsaydın bu gün bizimle yazışıyor olmazdın. Bence istiyor ama cesaret edemiyorsun.İşin kötüsü teşvik edesimde gelmiyor(
bu konuyu actığımda felaket istekliydim...başlarda bıraktım da ama sonrası hüsranTabi ki tercih senin ama ne kadar çabuk olursan o kadar rahat kurtulursun. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim eğer bırakmak istemiyor olsaydın bu gün bizimle yazışıyor olmazdın. Bence istiyor ama cesaret edemiyorsun.
1 sene önce bıraktım ve tekrar başladım...o zamanlar kendimle gurur bile duymuştum...nasıl başardım diyeBak biz de senin gibi nikotin uyusturucusu bagimlisiydik.
Kendi adima soyluyorum illet ettigim anlarda ben bunu nasil birakicam asla birakamam ben birakirsam herkes birakir diyordum.
Yada diger bi yontem ben seviyorum bunu diyordum.
İnsan bu kadar kotu tadi kokuyu pisligi sevebilir mi ya simdi anliyorum valla cok mutluyum iyikide kurtuldum tamam zor anlar oldu ama hepsi bitti.
Sigarasiz cok daha iyiy rahhat nefes aliyorum.
Sigara icildi mi kokusunu hemen aliyorum eskiden sigara kullanmiyorken nasilsam oyleyim.
Sigara icip binenler varya o kadar pis kokuyorlar ki ben icip bi kosede atinca kimse anlamaz saniyordum gercekten izmarit kokuyormusuz inanamiyorum nasil bu kadar kor olmusum tad ve koku duyum gelisti kendimi harika hissediyorum.
Cildim dislerim guzellesti
Rrorr ustersen bana attigin videoyu at bi izlesin belki motive olur
sizin konularınız arasında bir video var o mu acıba...?Rrorr ustersen bana attigin videoyu at bi izlesin belki motive olur
Tamam atarımRrorr ustersen bana attigin videoyu at bi izlesin belki motive olur
Tebrikler. Benim de gayet iyi gidiyor. Tabi tatilde zamanda nasıl geçiyor anlamıyorum ama 43 gün olmuş. Artık gün saymıyordum şimdi baktım sonuç çok hoş. Bu tatilde çok nadir aklıma geldi. Tabi bu arada eşimin de bırakması çok iyi oldu. Allah herkesi o illetten kurtarsın. Herkese mis kokulu öpücükler.selam kızlar bana bugün tami tamina 70 gün oldu siğarasız 70 gün darısi tüm birakmak isteyenlerin başına olsun sizler ne alemdesiniz.
süpersin canim bayağı yol katetmişsin bi daha donüp bakmayalı o pisliğe.Tebrikler. Benim de gayet iyi gidiyor. Tabi tatilde zamanda nasıl geçiyor anlamıyorum ama 43 gün olmuş. Artık gün saymıyordum şimdi baktım sonuç çok hoş. Bu tatilde çok nadir aklıma geldi. Tabi bu arada eşimin de bırakması çok iyi oldu. Allah herkesi o illetten kurtarsın. Herkese mis kokulu öpücükler.
Sayende esinde kurtulmus oldu demekki :)Tebrikler. Benim de gayet iyi gidiyor. Tabi tatilde zamanda nasıl geçiyor anlamıyorum ama 43 gün olmuş. Artık gün saymıyordum şimdi baktım sonuç çok hoş. Bu tatilde çok nadir aklıma geldi. Tabi bu arada eşimin de bırakması çok iyi oldu. Allah herkesi o illetten kurtarsın. Herkese mis kokulu öpücükler.