SİGARA.....

İnş canım bi müddet sonra düzene girebilirim .

Acaba ilaç kullanmayi bırakınca normale donecekmiyim 1 aylik kullanımım kaldi sonrasinda ilaci bırakıyorum inş.

Burdayımmmm canim moralim çok bozuk kilo problemim oldu siğaraya geri başlicam nerdeyse o derece yani acilen çozüm bulmak lazim yoksa siğara içtiğim günleri arar olucam.
bende aldım kilo. ama lütfen sigarayı kurtuluş olarak görmeyin. ben mesela atıştırmalık olarak nes.... nesf.... tahıllı barlarından tüketiyorum artık sizde öyle yapın hem tok tutuyor hem tadı çok güzel.

Acaba ilaç kullanmayi bırakınca normale donecekmiyim 1 aylik kullanımım kaldi sonrasinda ilaci bırakıyorum inş.

Eminim düzelir. En kötü ihtimalle 1 ayın sonunda bir diyetle ve sporla halledersin. Bağımlılık geçtikten sonra diyetide rahatlıkla yapabilirsin. Benim bu konuda oldukça deneyimlerim oldu. Sabahları kahvaltı öncesi kuru kayısı ve ılık su bağırsakları çalıştırıyor. Umarım işe yarar.

Bende forum çayları sabahları yürüşe başladim ha bide yatarken limon ve pul biberli yoğurt yiyorum.

bende bıraktım bende arada yoklasada içmiyorum oda bosluk hıssı bırazcık canım cekiyor dersınız ya o halbukı canım sigara istemiyor nıkotın canavarını oldurucem beslemicem
bugun 2.gun dun ıcmedim

mutlu saglıklı yenı yıllara...
Yenı yıla sigarasız girdim bundan sonraki yıllarım sigarasız geçsin bırakmak isteyen herkes içinde aynısı olsun ınşAllah
Galiba herkes eglence de yada sigaraya veda ederken kopamadılar

Biraz geç geldim ama sonunda geldim mutlu yıllar kızlar herkese. 2017 sağlık mutluluk huzur getirsin hepimize inşallah. Allah ülkemize de dirlik düzenlikler getirsin

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Sefa getirdiniz sigarasız yıllar geçirmemiz dileklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…