- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
İnş canım bi müddet sonra düzene girebilirim .Bu arada sigara bıraktırma ilaçları uzun vadede kabızlığa neden oluyor. Ve kilo artışı şişlik kaçınılmaz oluyor. Geçen bıraktığımda başlamamın tek nedeni buydu. Zaten sigarayı bırakınca metabolizma yavaşlıyor ama biraz spor biraz beslenmeye dikkat ederek kilo almayabiliyorsun. Üzerine ilacın etkisiyle kabız olunca iradenide kaybediyorsun.
Sana tavsiyem hareketli bir yaşam, bitki çayları (ben 9lu çaydan çok memnunum) ve beslenmeye biraz dikkat. Emin ol başlamaya değmez.
Acaba ilaç kullanmayi bırakınca normale donecekmiyim 1 aylik kullanımım kaldi sonrasinda ilaci bırakıyorum inş.Bu arada sigara bıraktırma ilaçları uzun vadede kabızlığa neden oluyor. Ve kilo artışı şişlik kaçınılmaz oluyor. Geçen bıraktığımda başlamamın tek nedeni buydu. Zaten sigarayı bırakınca metabolizma yavaşlıyor ama biraz spor biraz beslenmeye dikkat ederek kilo almayabiliyorsun. Üzerine ilacın etkisiyle kabız olunca iradenide kaybediyorsun.
Sana tavsiyem hareketli bir yaşam, bitki çayları (ben 9lu çaydan çok memnunum) ve beslenmeye biraz dikkat. Emin ol başlamaya değmez.
bende aldım kilo. ama lütfen sigarayı kurtuluş olarak görmeyin. ben mesela atıştırmalık olarak nes.... nesf.... tahıllı barlarından tüketiyorum artık sizde öyle yapın hem tok tutuyor hem tadı çok güzel.Burdayımmmm canim moralim çok bozuk kilo problemim oldu siğaraya geri başlicam nerdeyse o derece yani acilen çozüm bulmak lazim yoksa siğara içtiğim günleri arar olucam.
Acaba ilaç kullanmayi bırakınca normale donecekmiyim 1 aylik kullanımım kaldi sonrasinda ilaci bırakıyorum inş.
Tamam canim başlamıcam ama burda işimiz bitti bide diyet topiğimi açsak nee_ayln_ ay hayır be canısı :))))) noooo geri başlamak yok Allah korusun. Olsun azcık da kilolu gez aç kalır sonra verirsin o kiloları nolcak takma çoook
Bende forum çayları sabahları yürüşe başladim ha bide yatarken limon ve pul biberli yoğurt yiyorum.Eminim düzelir. En kötü ihtimalle 1 ayın sonunda bir diyetle ve sporla halledersin. Bağımlılık geçtikten sonra diyetide rahatlıkla yapabilirsin. Benim bu konuda oldukça deneyimlerim oldu. Sabahları kahvaltı öncesi kuru kayısı ve ılık su bağırsakları çalıştırıyor. Umarım işe yarar.
Açalım da yemek yemeyi çok seviyorum nasıl diyet yapıcazTamam canim başlamıcam ama burda işimiz bitti bide diyet topiğimi açsak nee
Ayy @MiuLego sana çok gülüyorum yaaAçalım da yemek yemeyi çok seviyorum nasıl diyet yapıcaz(
Hayırlı olsun inşallah daimi olurbende bıraktım bende arada yoklasada içmiyorum oda bosluk hıssı bırazcık canım cekiyor dersınız ya o halbukı canım sigara istemiyor nıkotın canavarını oldurucem beslemicem
bugun 2.gun dun ıcmedim
Hepimize inşallah çok güzel bir yıl olur 2017YENİ YILIN BÜTÜN ARKADAŞLARA SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİ DİLEĞİYLE...
HAYIRLI YILLAR ARKADAŞLAR....
Ben de anlamıyorum nerde zararlı gereksiz şey var hepsini çok seviyorum, hepsi benim bebeklerimAyy @MiuLego sana çok gülüyorum yaane sigarayı bırakabiliyorsun ne diyet yapabiliyorsun anacım seninle napacaz biz
Hayırlı olsun inşallah daimi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?