- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 31
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Günaydıııınnn bizim hatun geri dönmüş hoşgeldin1 günlüğüne banlanmıştım kızlar sizi bırakır mıyım hiç ben
çok sinirlendirdiler beni
Amaaan burayı trollemeyi seven tipler işteGünaydıııınnn bizim hatun geri dönmüş hoşgeldinkim sinirlendirdi kız seniii
Geçmiş olsun kuzummAmaaan burayı trollemeyi seven tipler işte
Gerçi ben kurunun yanında yandım dilimi tutamayınca
Ayyy rüyamda sigara içiyordumm
Tekrar basladin miiGeçmiş olsun kuzumm
Ay hiç sorma bende kaç gündür içiyorum ama bir pişman oluyorum bir pişman oluyorum anlatamam
Rüya olayi bugun bendede oldu ama nasıl pişman oluyorum anlatamamAmaaan burayı trollemeyi seven tipler işte
Gerçi ben kurunun yanında yandım dilimi tutamayınca
Ayyy rüyamda sigara içiyordumm
Ay yokk rüyamda içiyordum yazacaktım kaç gündür içiyorum yazmışımTekrar basladin mii
Merhaba siz nasılsınız kaçıncı gününüz...HAYIRLI SABAHLAR BAYANLAR...ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLARI GÖRÜYORUM...HOŞGELDİNİZ... :))
SİZEDE MERHABA...1 ay falan oldu...ama bu esnada tek tük içtiğim için bıraktım saymıyorumMerhaba siz nasılsınız kaçıncı gününüz...
Kızllaarr nerdesinizzz
tek tük içip bırakmaya devam etmenizde güzel. keşke bende tek tük içince bırakmaya devam edebilsem. onlar kaçamak sayılır bir şey olmaz..SİZEDE MERHABA...1 ay falan oldu...ama bu esnada tek tük içtiğim için bıraktım saymıyorum(
ben bıraktım saymıyorum...hatta çok üzülüyorum bile...ama bir gün mutlaka tek tüküde bırakıcam inşALLAHtek tük içip bırakmaya devam etmenizde güzel. keşke bende tek tük içince bırakmaya devam edebilsem. onlar kaçamak sayılır bir şey olmaz..
Burdayımmmm canim moralim çok bozuk kilo problemim oldu siğaraya geri başlicam nerdeyse o derece yani acilen çozüm bulmak lazim yoksa siğara içtiğim günleri arar olucam.Merhaba siz nasılsınız kaçıncı gününüz...
Kızllaarr nerdesinizzz
Bu arada sigara bıraktırma ilaçları uzun vadede kabızlığa neden oluyor. Ve kilo artışı şişlik kaçınılmaz oluyor. Geçen bıraktığımda başlamamın tek nedeni buydu. Zaten sigarayı bırakınca metabolizma yavaşlıyor ama biraz spor biraz beslenmeye dikkat ederek kilo almayabiliyorsun. Üzerine ilacın etkisiyle kabız olunca iradenide kaybediyorsun.Burdayımmmm canim moralim çok bozuk kilo problemim oldu siğaraya geri başlicam nerdeyse o derece yani acilen çozüm bulmak lazim yoksa siğara içtiğim günleri arar olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?