- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
Selamlarrr nasıl gidiyor kızlar valla sesi çıkmayanlar var içen kaçaklar mı var yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu canın çekti noldu?Kızlar ben içtim bugun ya oyle kacamak falanda değil baya 3 tane içtim bu saate kadar. (
Hiçte cekmiyordu aslında , ortama kapıldım. Yarın devam ama :)Çok mu canın çekti noldu?
Devam diyorsan çok da sorun yok bence sonuçta içtim diyip tamamen koyvermiyorsun. Olsun arada engellere takılırsın ama sonunda başaracaksın inşallahHiçte cekmiyordu aslında , ortama kapıldım. Yarın devam ama :)
Merhaba,Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yarından itibaren icmicem
Geçmiş olsun canım asıl şu anda içmemen lazım nasıl bi tiryakilikse bu ama bak sapsağlıklı dişin oldu işte daha ne tekrar içipte batırma dişleriniselam hanımlar bende bugün dişerime kanal yaptırdım bitane olsa da içsem diyorum nasıl bir manyaksam diş tedavisinden sonra bile canım çekiyor
çok haklısınız nerden bulaştık ya siz nasılsınızz kaçıncı güünnnGeçmiş olsun canım asıl şu anda içmemen lazım nasıl bi tiryakilikse bu ama bak sapsağlıklı dişin oldu işte daha ne tekrar içipte batırma dişlerini
Maşallah canim sana bayağı yol aldin.14.günüm ve harikayım maşallahhh
Ay evet canım yaaa ama kilolarda yol almaya başladı baya senin kaçıncı gününMaşallah canim sana bayağı yol aldin.
harikasınız14.günüm ve harikayım maşallahhh
Benim inş yarın 1 ay bitiyor darısı sana olsun canim.Ay evet canım yaaa ama kilolarda yol almaya başladı baya senin kaçıncı günün
Ayyy amin canım benim maşallah ne güzel canın istemiyor değil miiBenim inş yarın 1 ay bitiyor darısı sana olsun canim.
yok artik siradan geçiyor günler.Ayyy amin canım benim maşallah ne güzel canın istemiyor değil mii