- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Hava bu soğuklar dengeyi alt üst etti hakkaten :)Merhaba canım :)) havalar soğudukça sersemlik çöktü baya herkese galiba
Ben çok iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Hahah yok canım içmiyoruz yani ben kendi adıma konuşayım en azından ben içmiyorum bugün 16.günüm ve düşün ki günleri şaşırıyorum 14 müydü kaçtı diyeHava bu soğuklar dengeyi alt üst etti hakkaten :)
İyiyim ben de valla bi tırsıyorum kimseden ses çıkmayınca herkes pöfür pöfür sigara içiyor sanıyorum
Uuu maşallahhh maşallahh tebrik ediyorum seni canım sen de bitti artık ya sen bıraktım deme ben kullanmıyorum cınımm de bundan sonra böyleebu arada 1 ay 4 gün oldu
evet ya bıraktım diyince birdaha başlayacakmış gibi bir his geliyor. şimdilik kullanmıyorumUuu maşallahhh maşallahh tebrik ediyorum seni canım sen de bitti artık ya sen bıraktım deme ben kullanmıyorum cınımm de bundan sonra böylee
Satın al be uğraşma evde o ne öyleben içmiyorum iyiyim kızlaarrr. sadece canım çok çok tatlı çekiyor bugün. bana güzel bir sütlü tatlı önerin yaaa. ama mikserle yapılmasın çünkü mikserim bozukyavaş yavaş yemek bölümüne çeviriyorum
bu arada 1 ay 4 gün oldu
Hahah yok canım içmiyoruz yani ben kendi adıma konuşayım en azından ben içmiyorum bugün 16.günüm ve düşün ki günleri şaşırıyorum 14 müydü kaçtı diyeilk haftalardaki gibi şakır şakır sayılmıyormuş bunu anladım. Ama iştahım artmadı desem yalan olur ilk hafta tuttum da kendimi bu hafta baya aştım haddinden fazla canım çekiyor bişeler
aşk olsun valla canım çektiSatın al be uğraşma evde o ne öyleHiç kendini yorma. Ben de 2 tabak aşure hüplettim bugün, obezlik
cheesecake yeaşk olsun valla canım çekti
pastaneler bakayım ne tatlıları var ay iştahım açıldı yine
Aynen canım inşallah yani ama şu iştaha bir dur demek lazım kızlar kendimi durdurcam diyorum olmuyor baskül de bozuldu yani kilo alıp almadığımı göremiyorum ama 2 kg aldım muhtemelen çok merak ediyorum ama gidip kg bakmaya da korkuyorummvaaaaaaay alkışlaaaaar
16 koca gün ben şok. Maşallah valla bu iş sizin için de bitti artık bencee
1 ay 1 günde bana oldubu arada 1 ay 4 gün oldu
harikasınııızz1 ay 1 günde bana oldu
Aynen canim yaa çok büyük destek olduk birbirimize bütün arkadaşlarla beraber ben 3 ay dolmadan bitti demek istemiyorm ama yolun 3.de biri bitti çok şükür darısi tüm birakmak isteyenlere olsun.harikasınııızzbugün işe giderken sizi düşündüm valla yol arkadaşım oldunuz
evet bende herkese çok teşekkür ederim sizlerin desteği olmasa belki başlamıştım geriAynen canim yaa çok büyük destek olduk birbirimize bütün arkadaşlarla beraber ben 3 ay dolmadan bitti demek istemiyorm ama yolun 3.de biri bitti çok şükür darısi tüm birakmak isteyenlere olsun.
Kızzzzzzz naptın da ban landın nerelerdesinevet bende herkese çok teşekkür ederim sizlerin desteği olmasa belki başlamıştım geri
ShellShock banlanmişmi.Kızzzzzzz naptın da ban landın nerelerdesin
Aaa noldu ya bizim kıza naptılaaaarShellShock banlanmişmi.
Kızzzzzzz naptın da ban landın nerelerdesin
ShellShock banlanmişmi.
Aaa noldu ya bizim kıza naptılaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?