SİGARA.....

Merhaba canım :)) havalar soğudukça sersemlik çöktü baya herkese galiba

Ben çok iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Hava bu soğuklar dengeyi alt üst etti hakkaten :)
İyiyim ben de valla bi tırsıyorum kimseden ses çıkmayınca herkes pöfür pöfür sigara içiyor sanıyorum

ben içmiyorum iyiyim kızlaarrr. sadece canım çok çok tatlı çekiyor bugün. bana güzel bir sütlü tatlı önerin yaaa. ama mikserle yapılmasın çünkü mikserim bozuk yavaş yavaş yemek bölümüne çeviriyorum

Hava bu soğuklar dengeyi alt üst etti hakkaten :)
İyiyim ben de valla bi tırsıyorum kimseden ses çıkmayınca herkes pöfür pöfür sigara içiyor sanıyorum
Hahah yok canım içmiyoruz yani ben kendi adıma konuşayım en azından ben içmiyorum bugün 16.günüm ve düşün ki günleri şaşırıyorum 14 müydü kaçtı diye ilk haftalardaki gibi şakır şakır sayılmıyormuş bunu anladım. Ama iştahım artmadı desem yalan olur ilk hafta tuttum da kendimi bu hafta baya aştım haddinden fazla canım çekiyor bişeler

Satın al be uğraşma evde o ne öyle Hiç kendini yorma. Ben de 2 tabak aşure hüplettim bugün, obezlik

bu arada 1 ay 4 gün oldu

vaaaaaaay alkışlaaaaar

16 koca gün ben şok. Maşallah valla bu iş sizin için de bitti artık bencee

vaaaaaaay alkışlaaaaar

16 koca gün ben şok. Maşallah valla bu iş sizin için de bitti artık bencee
Aynen canım inşallah yani ama şu iştaha bir dur demek lazım kızlar kendimi durdurcam diyorum olmuyor baskül de bozuldu yani kilo alıp almadığımı göremiyorum ama 2 kg aldım muhtemelen çok merak ediyorum ama gidip kg bakmaya da korkuyorumm

Aynen canim yaa çok büyük destek olduk birbirimize bütün arkadaşlarla beraber ben 3 ay dolmadan bitti demek istemiyorm ama yolun 3.de biri bitti çok şükür darısi tüm birakmak isteyenlere olsun.
evet bende herkese çok teşekkür ederim sizlerin desteği olmasa belki başlamıştım geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…