- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
ciddi mi kızoda güzel bi yontem ferdi tayfur da azaltarak birakmişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddi mi kızoda güzel bi yontem ferdi tayfur da azaltarak birakmişti.
Valla çok ciddiyim azalta azalta birakti.ciddi mi kız
Günaydın :) inşallah bende de aynısı olurValla çok ciddiyim azalta azalta birakti.
Merhabalar,
Şu an burada bulunmaktan çok mutluyum.. Bedenimi,keyif olarak nitelendirdiğim ama her tanesinde ölüme sürüklendiğim illetten kurtarmak istiyorum.. özgür olmak istiyorum..
Sağlıklı,bilinçli ve örnek bir birey olmak istiyorum..
içim kıpır kıpır...nefsime ve sigaraya zafer kazandığım için çok mutluyuuum:)))Günaydın hayırlı cumalar kızlar :)) nasılsınız iyimisiniz ? Benim bugün 11.günüm uykulara doyamıyorum sizde ne gibi değişimler söz konusu merak ediyorum
Oyy canım benim allah mutluluğunu daim etsin valla bende alıştım sigarasız rutine artık boşlukta değilim yehhıuuiçim kıpır kıpır...nefsime ve sigaraya zafer kazandığım için çok mutluyuuum:)))
AMİİİN İNŞALLAH:))Oyy canım benim allah mutluluğunu daim etsin valla bende alıştım sigarasız rutine artık boşlukta değilim yehhıuu
aynı etkiyi vermez bence. içseniz de tekrar başlamazsınız bana kalırsa. bende içmek istiyorumda eşim sevmiyor nargileKızlar ben nargile içeyim diyorum bugün ya biley olmaz demi?
hoşbulduuummmmHOŞGEEEEEELDİİİİN:))
Bende pek sevmem nargile aslında ama bugün cafeye gidicem sognet nuhabbetle sigarasız cok zor olacak sigara yakmamamk için iççem :)aynı etkiyi vermez bence. içseniz de tekrar başlamazsınız bana kalırsa. bende içmek istiyorumda eşim sevmiyor nargile
iyi olur bence cafe tarzı yerlerde çoook zor olur . sbende dün en çok sigara içtiğim halam kuzenim vardı onlarla bir araya geldim kendimi zor tuttum hatta bir ara dişim ağrıdı uyuşturur yaaa bitane içsem falan dedim kendi kendime de ıh ıh içmedim vallaBende pek sevmem nargile aslında ama bugün cafeye gidicem sognet nuhabbetle sigarasız cok zor olacak sigara yakmamamk için iççem :)
Ende dün teyzemdeydiö annem eniştem teyzem kuZenim türk kahveleri yapıldı sigaralar içildi :) ama bnm gercekten canım istemedi :)iyi olur bence cafe tarzı yerlerde çoook zor olur . sbende dün en çok sigara içtiğim halam kuzenim vardı onlarla bir araya geldim kendimi zor tuttum hatta bir ara dişim ağrıdı uyuşturur yaaa bitane içsem falan dedim kendi kendime de ıh ıh içmedim valla
Ende dün teyzemdeydiö annem eniştem teyzem kuZenim türk kahveleri yapıldı sigaralar içildi :) ama bnm gercekten canım istemedi :)
6.5 gün :)harikasınız gerçektenn kaçıncı gün oldu sizin