- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Ya ben iyiyim siğara konusunda hiç bi problemim yok ama çok yakinda kiloyla problemler başlayacak 63 le siğarayi biraktim şimdi 6 leri gordüm lütfenn acill yardim edin kendimi duba gibi hissetmeye başladim .hanımlaaaaarr nasılsınııızzz
ben hala tartılmadım ama bende bekliyorum kilo ama hala aynı gibiyim bilemiyorumYa ben iyiyim siğara konusunda hiç bi problemim yok ama çok yakinda kiloyla problemler başlayacak 63 le siğarayi biraktim şimdi 6 leri gordüm lütfenn acill yardim edin kendimi duba gibi hissetmeye başladim .
ya ben nedense diyetten ve spordan nefret ediyorum garfield gibiyimShellShock _ayln_ kızlar nolcak ya ben de sigara içiyorum ama ben de kilo alıyorum. kapatalım şu konuyu hadi zayıflama topiklerine
YAŞASIN OBEZLİK
ya ben nedense diyetten ve spordan nefret ediyorum garfield gibiyim
Benim sayi yarım çıkmiş 63 le başladim şuan 68 olmuşum 5 kilo yaaa çildiricimmm .ben hala tartılmadım ama bende bekliyorum kilo ama hala aynı gibiyim bilemiyorumbelkide ruhum öyle istediği için öyle hissediyorumdur
Tahmini 10. gün ufak ufak hissetmeye başladim.Merhaba tatlışlarben çok iyiyim sizinde iyi olmanıza çoook sevindim maşallah maşallah bugün topic baya hareketli allah muhabbetimizi arttırsın ay kızlar herkes kilodan muzdarip bi sorum olacak _ayln_ canım kaçıncı günden sonra kilo almaya başladın tahmini
Ben hiçç dayanamiyorum hep günü güne erteliyorum napcazzz bizz yaaaBen diyette de iradesizim, maksimum 5 gün dayanabiliyorum sonra da hunharca yiyorum. Sonra hep obez
Şöyle ki;Ben hiçç dayanamiyorum hep günü güne erteliyorum napcazzz bizz yaaa
bu düşünceleere katılıyorumŞöyle ki;
Sanki bu dünyada herkes zayıf mı olmak zorunda? Iyyy o ne öyle bir deri bir kemik, zaten erkekler öyle hatunları hiç de beğenmiyor olcaksa bizim gibi balık etli olcak. Sanki mankenmiyiz de zayıfcacık olmak zorundayız? ...
Vs. Vs.
Kendimizi gazlıyoruz
Ben hep öyle yapıyorum kendimi kandırıyorum hahahahha. Ha aynada da kendimi hiç beğenmiyorum ama o konuyu hiç açmıyorum bile
Ay halimiz içler acısı. Napalım beee Allah da bizi biraz fazla iştahlı yaratmış:)
ben harikayımmmm 2 gün sonra 1. ayı tamamlıyorumGünaydin bayanlar bugün nasılsiniz
Günaydııııın ben çok iyiyim kriz falan da yok içiyorum çünküGünaydin bayanlar bugün nasılsiniz
Günaydııııın ben çok iyiyim kriz falan da yok içiyorum çünkü
ShellShock Sana kocaman bir maşallah 1 ay az zaman değil
Canimsin yaa krizin olmamasina çok mutlu oldumGünaydııııın ben çok iyiyim kriz falan da yok içiyorum çünkü
ShellShock Sana kocaman bir maşallah 1 ay az zaman değil
Bende çok iyiyim canim 25. gün oluyor bugünben harikayımmmm 2 gün sonra 1. ayı tamamlıyorumsiz nasılsınızz
oda güzel bi yontem ferdi tayfur da azaltarak birakmişti.ben adedi düşürmeye karar verdim günde sadece 10 tane içeceğim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?