SİGARA.....

Ya ben iyiyim siğara konusunda hiç bi problemim yok ama çok yakinda kiloyla problemler başlayacak 63 le siğarayi biraktim şimdi 6 leri gordüm lütfenn acill yardim edin kendimi duba gibi hissetmeye başladim .
ben hala tartılmadım ama bende bekliyorum kilo ama hala aynı gibiyim bilemiyorum belkide ruhum öyle istediği için öyle hissediyorumdur

Merhaba tatlışlar ben çok iyiyim sizinde iyi olmanıza çoook sevindim maşallah maşallah bugün topic baya hareketli allah muhabbetimizi arttırsın ay kızlar herkes kilodan muzdarip bi sorum olacak _ayln_ canım kaçıncı günden sonra kilo almaya başladın tahmini

Tahmini 10. gün ufak ufak hissetmeye başladim.

Ben hiçç dayanamiyorum hep günü güne erteliyorum napcazzz bizz yaaa
Şöyle ki;
Sanki bu dünyada herkes zayıf mı olmak zorunda? Iyyy o ne öyle bir deri bir kemik, zaten erkekler öyle hatunları hiç de beğenmiyor olcaksa bizim gibi balık etli olcak. Sanki mankenmiyiz de zayıfcacık olmak zorundayız? ...
Vs. Vs.

Kendimizi gazlıyoruz

Ben hep öyle yapıyorum kendimi kandırıyorum hahahahha. Ha aynada da kendimi hiç beğenmiyorum ama o konuyu hiç açmıyorum bile

Ay halimiz içler acısı. Napalım beee Allah da bizi biraz fazla iştahlı yaratmış:)

bu düşünceleere katılıyorum

birde kilo ne zaman moda olcak diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…