• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

ya varya sigarayı bırakmayıp bukadar özenerek motive veriyorsun ya Allah seni başımızdan eksik etmesin ya :KK36:
Ay ben düşüncede bırakıyorum :D Halim içler acısı gidiyorum bi tane içip geliyorum buraya yazıyorum sonra :sus:

Siz de bana çok iyi geliyorsunuz cidden sizleri gördükçe gayet de bırakabiliyor bak Miu nasıl da bırakıyorlar çatır çatır diyip alttan alta kendimi dolduruyorum.

Ay ben düşüncede bırakıyorum :KK70: Halim içler acısı gidiyorum bi tane içip geliyorum buraya yazıyorum sonra :sus:

Siz de bana çok iyi geliyorsunuz cidden sizleri gördükçe gayet de bırakabiliyor bak Miu nasıl da bırakıyorlar çatır çatır diyip alttan alta kendimi dolduruyorum.
inşaalllah darısı sana olur yaaa... yokmu etrafında sana her dakika destek olacak içince kızacak birilerii... keşke yanında olsak valla bunaltırdık içtirmezdik :sinirli::KK48:

kızlar sızce nekadar zamandan sonra bıttı bu ıs dıyebılırız?

yani ömür boyu bıtmez bılıyorum ama. su psikolojiden çıkmak sigarayı daha az hatırlamak. nekadar zaman alır?

Ay ben düşüncede bırakıyorum :KK70: Halim içler acısı gidiyorum bi tane içip geliyorum buraya yazıyorum sonra :sus:

MiuLego ben kendimi düşündükçe hayret ediyorum sabah uyaninca ilk işim 1 siğara içmek olurdu sonrasinda kahvaltiya kadar aç mideye 2.3 tane içerdim sonra akşama kadar ful giderdim 1. 1.5 paket kendi siğara kokumdan kendim tiksinirdim ama bak şimdi 24 gündür tek nefes almadim ve çok mutluyum iste yeterki içten iste eminim sende zorlanmadan birakirsin.

MiuLeğo ben kendimi düşündükçe hayret ediyorum sabah uyaninca il işim 1 siğara içmek olurdu sonrasinda kahvaltiya kadar aç mideye 2.3 tane içerdim sonra akşama kadar ful giderdim 1. 1.5 paket kendi siğara kokumdan kendim tiksinirdim ama bak şimdi 24 gündür tek nefes almadim ve çok mutluyum iste yeterki içten iste eminim sende zorlanmadan birakirsin.
aylın senın kaçıncı gün? senınle binbirrenk'in topiğinde de kaarsılasmıstık.

Bi ara bıraktım en ufak sinir anı tetikledi açıkcası bırakmayı düşünmüyorum irade meselesi sevdiğim şeye irade gosteremem

aylın senın kaçıncı gün? senınle binbirrenk'in topiğinde de kaarsılasmıstık.
Evet canim geçen yil 1. buçuk ay bırakip kendime güvenim tavan yapınca arkadaş ortamindan 1 taneden bişey olmaz yanilgisiyla şuan yine huzurunuzdayim :kızgın:ama şimdi kesin ve katti suretle vazgeçmemek şartıyla 24. günüm bugün.

Back