- 3 Şubat 2016
- 340
- 778
- 33
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
Var mı şuan içme isteği peki? Bir günü deviriyorsun bile neredeyse oh
Yok desem yeridir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mı şuan içme isteği peki? Bir günü deviriyorsun bile neredeyse oh
Ay ben düşüncede bırakıyorumya varya sigarayı bırakmayıp bukadar özenerek motive veriyorsun ya Allah seni başımızdan eksik etmesin ya![]()
oh maşallah darısı basıma :)27. gün oldu benim![]()
Allen ci4. ayın sonunda ne oldu![]()
inşaalllah darısı sana olur yaaa... yokmu etrafında sana her dakika destek olacak içince kızacak birilerii... keşke yanında olsak valla bunaltırdık içtirmezdikAy ben düşüncede bırakıyorumHalim içler acısı gidiyorum bi tane içip geliyorum buraya yazıyorum sonra
Siz de bana çok iyi geliyorsunuz cidden sizleri gördükçe gayet de bırakabiliyor bak Miu nasıl da bırakıyorlar çatır çatır diyip alttan alta kendimi dolduruyorum.
inşalllaahhhoh maşallah darısı basıma :)
regl olurken mideniz bulanmıyormu ? benim bulanıyor ve regl günleri içemiyordum sigaraRegl oldum... f*ck... neyse gidip kum torbasını yumrukliym..
oy oyy ben sana kıyarmiyim hiçç sende kendi iradenle birakırsın inşALLAH canimVer ver fazlasıyla ver belki korkudan bırakırım![]()
Sevgilim denize çıktı.. 6 ay dönmemek üzere.. O giderken zaten ölüyordum..4. ayın sonunda ne oldu![]()
pekı sevgılınızle ne oldu? ayrıldınız mı?Sevgilim denize çıktı.. 6 ay dönmemek üzere.. O giderken zaten ölüyordum..
Sigara da tuzu biberi oldu beni bekleyen günlerin..
pekı sevgılınızle ne oldu? ayrıldınız mı?
Keşşşşkeeeeee :)inşaalllah darısı sana olur yaaa... yokmu etrafında sana her dakika destek olacak içince kızacak birilerii... keşke yanında olsak valla bunaltırdık içtirmezdik![]()
oy oyy ben sana kıyarmiyim hiçç sende kendi iradenle birakırsın inşALLAH canim![]()
Peki senin kaçıncı günün..?4. ayın sonunda ne oldu![]()
MiuLego ben kendimi düşündükçe hayret ediyorum sabah uyaninca ilk işim 1 siğara içmek olurdu sonrasinda kahvaltiya kadar aç mideye 2.3 tane içerdim sonra akşama kadar ful giderdim 1. 1.5 paket kendi siğara kokumdan kendim tiksinirdim ama bak şimdi 24 gündür tek nefes almadim ve çok mutluyum iste yeterki içten iste eminim sende zorlanmadan birakirsin.Ay ben düşüncede bırakıyorumHalim içler acısı gidiyorum bi tane içip geliyorum buraya yazıyorum sonra
Siz de bana çok iyi geliyorsunuz cidden sizleri gördükçe gayet de bırakabiliyor bak Miu nasıl da bırakıyorlar çatır çatır diyip alttan alta kendimi dolduruyorum.
aylın senın kaçıncı gün? senınle binbirrenk'in topiğinde de kaarsılasmıstık.MiuLeğo ben kendimi düşündükçe hayret ediyorum sabah uyaninca il işim 1 siğara içmek olurdu sonrasinda kahvaltiya kadar aç mideye 2.3 tane içerdim sonra akşama kadar ful giderdim 1. 1.5 paket kendi siğara kokumdan kendim tiksinirdim ama bak şimdi 24 gündür tek nefes almadim ve çok mutluyum iste yeterki içten iste eminim sende zorlanmadan birakirsin.
Evet canim geçen yil 1. buçuk ay bırakip kendime güvenim tavan yapınca arkadaş ortamindan 1 taneden bişey olmaz yanilgisiyla şuan yine huzurunuzdayimaylın senın kaçıncı gün? senınle binbirrenk'in topiğinde de kaarsılasmıstık.