- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 31
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Canım bugünü kapattım sayılır canım istedikçe su içtim bol bol akşam yemeğimi ve üstüne meyvemi de yedim annemin karşımda sigara içmesine müsade ettimki bu durumlarla sıkça karşılaşacağım için alışayım istedim vee ağzıma bile sürmedim darısı diğer günlere inşallahhNasıl gidiyoooor! Had inşallah başaracaksın
Teşekkür ederim canımm bitti evet fakat maşallah demeliyim ben pek zorlanmadım bir iki istek geldi ve hemen geçti. Ha o arada bir de Allen carr ın kitabını okuyordum oda bir etken olabilirTebrikler canim bugün bitmek üzere ilk günün zorluğu geçti sayilır
İnancınız bana yetiyor teşekkür ederim inşallah sizler gibi bir an önce haftalarımı devirebilirimHarikasınııızzBunu başarabileceğinize inanıyorum
Günaydin canim en güzelini yapıyorsun siğara içenlerden koşe bucak saklanirsak ummadiğımız anda karşımiza çikar ve kotü vurur o yüzden şimdiden siğara içenlerle siğarasizliğa alışmamiz lazim.Günaydııınn kızlar bugün 2. Günümmmaşallah diyeyimm sigara aklıma geliyor geldiği anda da 3 dklık nikotin için değer mi başa dönmeye diyorum yine su içiyorum ve 2 gündür saat 7den beri ayakta olmama rağmen içmeden geçiriyorum günleri. Belki uyusam 11 de uyansam daha iyi geçecek ama olsun bünyemi bu yaşama alıştırmak istiyorum sigara içenlerle oturuyorum ki irademe hakim olayım
Günaydin şeker kıskanmak iyidir insani daha çok hirslandirır bakarsin ben neden yapamayimHerkese günaydın, nasılsınız tertemiz sigarasız hayatlı arkadaşlarım. Vallahi sizi kıskanıyorum ama güzel güzel kıskanıyorum
harikasınız ... bende bol sigara içilen bir ortamda çalışıyorum önceleri problem olmuyordu ama ne yazıkki sonradan tiksinti ile çok rahatsız oluyorsunuzGünaydııınn kızlar bugün 2. Günümmmaşallah diyeyimm sigara aklıma geliyor geldiği anda da 3 dklık nikotin için değer mi başa dönmeye diyorum yine su içiyorum ve 2 gündür saat 7den beri ayakta olmama rağmen içmeden geçiriyorum günleri. Belki uyusam 11 de uyansam daha iyi geçecek ama olsun bünyemi bu yaşama alıştırmak istiyorum sigara içenlerle oturuyorum ki irademe hakim olayım
günaayydıınn ... ben çokk iyiyim... sizde bırakmasanızda desteklediniz hepimizii.. iyiki varsınızHerkese günaydın, nasılsınız tertemiz sigarasız hayatlı arkadaşlarım. Vallahi sizi kıskanıyorum ama güzel güzel kıskanıyorum
Haklısın canım bugün annem yanımda sigara içti odaya geçtim sonra saçımı bir kokladım ki leeşşşşharikasınız ... bende bol sigara içilen bir ortamda çalışıyorum önceleri problem olmuyordu ama ne yazıkki sonradan tiksinti ile çok rahatsız oluyorsunuzUmarım bu istikrarınız devam ederrr yarın sizin için güzel bir gün olacak 3. gününüz bitecek ve daha iyi hissedeceksiniz
GÜNAYDINLAAAAR.HAYIRLI SABAHLARINIZ OLSUN İNŞALLAH:))
benim eşim eskiden bana kültablası derdiHaklısın canım bugün annem yanımda sigara içti odaya geçtim sonra saçımı bir kokladım ki leeşşşşki ben içmediğim halde bu şekilde kokuyorsa saçlarım içtiğim haldeki kokumu tahmin bile edemiyorum. Yazık sözlüm de ağzını açıp hiç kokuyosun ediyosun diyemeden bu kokuya maruz kalmış
Ayy ben çok iyiyim canımcımm sen ve diğerleri nasılsınız acabaaahanımllaaar nasılsınıızz?
Bende iyiyim sizleri merak ediyorum yoldaşlarımAyy ben çok iyiyim canımcımm sen ve diğerleri nasılsınız acabaaa
Hayıııır söylemedim dayanabilirsem 21.gün söylemeyi düşünüyorum çatlamazsam o zamanaBende iyiyim sizleri merak ediyorum yoldaşlarımnişanlınıza söyledinizmi
iyi gidiyor benim anladiğim kadar sizlerde iyisiniz çok sevgili dava arkedeşşleriiimmhanımllaaar nasılsınıızz?
bence de öyle olduğunda daha çok sevinirHayıııır söylemedim dayanabilirsem 21.gün söylemeyi düşünüyorum çatlamazsam o zamanasenin kaçıncı günündü canım
bende harikayımmm sanki hiç sigara içmemiş gibiyimiyi gidiyor benim anladiğim kadar sizlerde iyisiniz çok sevgili dava arkedeşşleriiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?