- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
bende 25 yıldır içiyorum ara ara bıraktığım oldu ıkı üç kere ama tekrar başladım bu sefer kararlıyım daha ılk gunum... bakalım neler olacak birlikte başlayalım destek oluruz hem
haklısın zaten o bırakmalar bı fırt çekiym bişey olmaz demekten tekrar başlanıldı bu sefer yok kararlıyım.. anladığım kadarıyla siz başarmışsınız ne kadar oldu bırakalı
Bende bırakmak istiyorum tedavi aşamasındayım bebiş için anca 2 tane içtim bugun dün hiç içmedim istersen konu aç sigarayı bırakmak isteyenler için cnmAh bended iki yıl önce bırakmış ve bir yıl hiç icmenistim.sonra tam bir salak gibi yeniden başladım. şimdi o içmediğim zamanlardaki sağlıklı halimi arıyorum.
Tekrar bırakmak istiyorum.birlikte deneyelim konu sahibi?
Diyete de basliycam ikisi birden zor olurmu acaba ya biraz korkuyorum bunalıma girmiyim birde?Bende bırakmak istiyorum tedavi aşamasındayım bebiş için anca 2 tane içtim bugun dün hiç içmedim istersen konu aç sigarayı bırakmak isteyenler için cnm
Ozaman önce diyete başla. Çünkü sıgarı bıraktıgın zaman kilo alacaksın iyice bi zayıflaDiyete de basliycam ikisi birden zor olurmu acaba ya biraz korkuyorum bunalıma girmiyim birde?
Almamak için uğraşacagim inşallah ama dediğin doğru oncr diyetOzaman önce diyete başla. Çünkü sıgarı bıraktıgın zaman kilo alacaksın iyice bi zayıfla
Bende bi kaç kez birakip başlayanlardanimSELAMÜN ALEYKÜM....
SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUM....TECRÜBESİ YADA FİKRİ OLANLAR VARSA BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ..?
ŞİMDİDEN TŞK.
inşallah canım...bende cok istiyorum ama hala başaramadım....Hamile kalınca bırakıp kızımın 1. yaş günü ertesi birden başladım.
Halbuki çok mutlu idim içmiyor olmaktan.
Şimdi 4.5 yaşında kardes istiyoruz yine bırakmak istiyorum tez zamanda..
Kilo sorunum da var..
Sigaranin yerine yemeği koyarsak kilo alırız.. bir hiç olduğunu kabullenip yerine bişey koymayarak kilo almamak mümkün..
İnşallah hepimiz bırakır ve tekrar baslamayiz..
amiiiiiiiin....beyinde bitirmek lazım galiba canım ya...ben hala bitiremedim.Bende bi kaç kez birakip başlayanlardanimama şiddetle birakmak istiyorum yine siğara topiklerinde dolaşmaya başladim bu aşamada destek çok onemli bırakmak isteyen yada birakma aşamasinda olan arkadaşlar yazarsa birbirimizden güç alırız şimdiden Allah herkesin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?