- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Senin olay bitti zaten bence çünkü kafada öyle güzel bitirmişsin ki :)6 günde benim var şunun şurasinda ne kaldikiiii canimmm.
Bir de bu kaliteli yaşanıyormuş olayı oluyor mu gerçekten ya? Ben kendimi hep ot gibi keyifsiz yaşıcam sigara da yok diye koşullandırıyorum kafada nasıl kurtulcam o düşünceden acaba15. günümçok şükür siğarasizda yaşanirmiş hemde çok daha kaliteli çok daha keyifli yaşanırmiş içen tüm arkadaşlar bence daha fazla o zehire esir olmasinlar sağlık herşeydir MiuLego Shellshock Vuslat hepinizde iyiki varsiniz desteğiniz ciddi anlamda motive ediyor beni seviliyorsunuz.
gerçekten bende kendimi daha kaliteli hissediyorum... çünkü sigara içen birisi çok kötü kokuyor cildi solgun görünüyor, nefesi,elleri kokuyor ve uykusuz-yorgun oluyor... hem sigarasız yaşayamayan biri olarak hemde sigarasız yaşamaya alışmış biri olarak daha net görüyorum farkı...ayrıca özellikle belirtmek istiyorum cildime renk geldi göz altlarımdaki siyahlıklar gitti..Bir de bu kaliteli yaşanıyormuş olayı oluyor mu gerçekten ya? Ben kendimi hep ot gibi keyifsiz yaşıcam sigara da yok diye koşullandırıyorum kafada nasıl kurtulcam o düşünceden acaba
Darısı başımagerçekten bende kendimi daha kaliteli hissediyorum... çünkü sigara içen birisi çok kötü kokuyor cildi solgun görünüyor, nefesi,elleri kokuyor ve uykusuz-yorgun oluyor... hem sigarasız yaşayamayan biri olarak hemde sigarasız yaşamaya alışmış biri olarak daha net görüyorum farkı...ayrıca özellikle belirtmek istiyorum cildime renk geldi göz altlarımdaki siyahlıklar gitti..
siz ne zaman hazır hissedersenizDarısı başıma
Merhaba,Merhaba
Bende dört gündür içmiyorum arada fena çarpıyor ama
Başarıcam inşallah
siz ne zaman hazır hissedersenizben bazen burayı aksatıyorum ama size motive vermek için hep yazarım
Sekiz yıldır içiyordum günde ortalama 15 kadarMerhaba,
Ne zamandır içiyordunuz günde ne kadar, kendi iradenizle mi bıraktınız yoksa dr mu?
Ay hadi inşallah başarırsınız:)
Süpersiniz zaten paketi kırıp atabiliyorsanız epey yol katetmişsiniz ben ölsem elim gitmiyor kırıp atmayaSekiz yıldır içiyordum günde ortalama 15 kadar
Açıkcası şu çok sıkıntıdaydım bunalıyorum içiyorum bana saçma geliyor
Ben keyiften içiyordum
Seviyordum verdiği hazzı tadını
Bu kadar keyif yeter dedim zevk versede zararı ortada
Öyle birden bırakmaya karar verdim olan paketi kırıp attım ondan beri içmedim bakalım umarım yenilmem
siz de bırakınca hep beraber zayıflama konularına geçeceğizKonu ben sigarayı bıraktığımda kapanacak bence zaten
ne zamandır içmiyorsunuz?Sekiz yıldır içiyordum günde ortalama 15 kadar
Açıkcası şu çok sıkıntıdaydım bunalıyorum içiyorum bana saçma geliyor
Ben keyiften içiyordum
Seviyordum verdiği hazzı tadını
Bu kadar keyif yeter dedim zevk versede zararı ortada
Öyle birden bırakmaya karar verdim olan paketi kırıp attım ondan beri içmedim bakalım umarım yenilmem
sigaralara zam geldi buda bir sebep olabilir sizin içinSüpersiniz zaten paketi kırıp atabiliyorsanız epey yol katetmişsiniz ben ölsem elim gitmiyor kırıp atmayaAma olucak bir gün inşallah. Tebrik ederim şimdiden sizi
Sorma ona kesin geçmeliyiz durumlar fena bendesiz de bırakınca hep beraber zayıflama konularına geçeceğiz
bende kilo aldım sanki eşimin yanına yakışmıyor gibiyimSorma ona kesin geçmeliyiz durumlar fena bende
Beş gündürne zamandır içmiyorsunuz?
Bu zaten benim için en büyük sebep yapıcammmmm biraz kendime bir inansamsigaralara zam geldi buda bir sebep olabilir sizin için
Ben resmen yemek yemek için yaşayanlardanım ama şişkoluğun da sonu yokkkbende kilo aldım sanki eşimin yanına yakışmıyor gibiyimbirde hamilelik falan düşününce iyice soğuyorum kendimden ama yemek yemek çok güzeeelll
harikasınızBeş gündür
evet ya bende öyleBen resmen yemek yemek için yaşayanlardanım ama şişkoluğun da sonu yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?