SİGARA.....

Bir de bu kaliteli yaşanıyormuş olayı oluyor mu gerçekten ya? Ben kendimi hep ot gibi keyifsiz yaşıcam sigara da yok diye koşullandırıyorum kafada nasıl kurtulcam o düşünceden acaba

Bir de bu kaliteli yaşanıyormuş olayı oluyor mu gerçekten ya? Ben kendimi hep ot gibi keyifsiz yaşıcam sigara da yok diye koşullandırıyorum kafada nasıl kurtulcam o düşünceden acaba
gerçekten bende kendimi daha kaliteli hissediyorum... çünkü sigara içen birisi çok kötü kokuyor cildi solgun görünüyor, nefesi,elleri kokuyor ve uykusuz-yorgun oluyor... hem sigarasız yaşayamayan biri olarak hemde sigarasız yaşamaya alışmış biri olarak daha net görüyorum farkı...ayrıca özellikle belirtmek istiyorum cildime renk geldi göz altlarımdaki siyahlıklar gitti..

Darısı başıma

Merhaba
Bende dört gündür içmiyorum arada fena çarpıyor ama
Başarıcam inşallah

Merhaba,

Ne zamandır içiyordunuz günde ne kadar, kendi iradenizle mi bıraktınız yoksa dr mu?

Ay hadi inşallah başarırsınız:)
Sekiz yıldır içiyordum günde ortalama 15 kadar
Açıkcası şu çok sıkıntıdaydım bunalıyorum içiyorum bana saçma geliyor
Ben keyiften içiyordum
Seviyordum verdiği hazzı tadını
Bu kadar keyif yeter dedim zevk versede zararı ortada
Öyle birden bırakmaya karar verdim olan paketi kırıp attım ondan beri içmedim bakalım umarım yenilmem

Süpersiniz zaten paketi kırıp atabiliyorsanız epey yol katetmişsiniz ben ölsem elim gitmiyor kırıp atmaya Ama olucak bir gün inşallah. Tebrik ederim şimdiden sizi

ne zamandır içmiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…