- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
teşekkür ederiiimm bugün 1. haftamı kutlamak için sigara içeceğim hahahaHELAL SİZE
SAKIN İÇMEYİN..DEVAMI GELEBİLİR:))teşekkür ederiiimm bugün 1. haftamı kutlamak için sigara içeceğim hahaha
bende inanamıyorum kendime gerçekten bir hafta boyunca ne çok aşırı bir kriz geçirdim ne de yoksunluk çektim ... ayrıca bir hafta da 50 tl cebimde kaldıGünaydınn, 1 hafta ne ara bittiShellShock süpersin
kesinlikle içmemmm gece rüyamda unutup içiyordum nasıl üzüldümmmSAKIN İÇMEYİN..DEVAMI GELEBİLİR:))
nedenn ? sizin bugün kaçıncı gün? çok mu canınz istiyorBUGÜN BEN İYİ DEĞİLİM GALİBA
kesinlikle içmemmm gece rüyamda unutup içiyordum nasıl üzüldümmm
en azından 1 tane içmişsiniz.. yani şu psikoloji olmamış nasılsa içtim devamınıda getireyim dememişsiniz bu da bir irade sonuçta :)BİLMEM Kİ...TADIM YOK.BUGÜN 1 TANE İÇTİM MALESEF
BİLMEM Kİ...TADIM YOK.BUGÜN 1 TANE İÇTİM MALESEF
Bu rüyalarkesinlikle içmemmm gece rüyamda unutup içiyordum nasıl üzüldümmm
evet yaaa gerçek gibiydi nasıl bir pişmanlıkla uyandım ama rüyamda bir tane unutup içip sonra ikinciyi yakıyordumBu rüyalar
valla yaaa olsun rüyalarda buluştuk sigaramla o d a olurBilinçaltı bile darmaduman oldu
bence oldu bu iş artık :)Kizlar 4. günümde kazasiz belasiz bitmek üzere bu iş olcak galiba hadi bakalım darisi birakmak isteyen herkese olsun..
inşALLAH başarıriz ya emeklerimiz boşa çıkmaz ..bence oldu bu iş artık :)
ewet...öyle avutuyorum kendimi..günde bir paket içiyordum ben.Olsun ama ne kadar azalttığınızı bile düşünüp mutlu olabilirsiniz. Eskiden bir sigara çerez gibiydi öyle düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?