- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Ben iyiyim güzel gidiyor şimdilik sen ne yapiyorsunAynen ben de aynıyım. Nasıl sigarasızlığa iyice alıştınız mııı
Yok be benim kaçinci denemem ama bu defa olucak benimde senin gibi bi gün dayanamayip içtiğim günler çok oldu boyle boyle bırakacaksin sende.Burayı okuyup size imreniyorum kendi iradesizliğim içinde mutsuzluktan ölücem sanırım
çok zor bazende hayatımda hiç olmamış gibi...sizde nasıl durumlarAynen ben de aynıyım. Nasıl sigarasızlığa iyice alıştınız mııı
Allah korusun:)Burayı okuyup size imreniyorum kendi iradesizliğim içinde mutsuzluktan ölücem sanırım
ben içiyorumçok zor bazende hayatımda hiç olmamış gibi...sizde nasıl durumlar
İnancım var halaYok be benim kaçinci denemem ama bu defa olucak benimde senin gibi bi gün dayanamayip içtiğim günler çok oldu boyle boyle bırakacaksin sende.
İnancım var hala
Olsun ki nolcak :)Herşey çok süperde sanki hizla kilo aliyorum onu nasil yapıcam bilemiyorum zaten fazlam vardi şimdi büsbütün tombiş olup çıkicam
sigarayı bıraktınız mı merak ediyorum? bende sigara bırakma arkadaşı arıyorummm
inş kurtuluruzda dediğin gibi tek derdimiz kilo olsun.Olsun ki nolcak :)
Hiç takma kafana ya.
Sen bağımlılık yapan bir zehirden kurtuluyorsun. Olsun o kadar.
Kilo ne ki 1-2 hafta dişini sıksan zaten gidiveriyor. Önemli olan bu bağımlılıktan tamamen kurtulmak, zoru başarıyorsun hiiiiiç takma kolay kısmını bence.
maşallah canim benden 3 ondesin peşindeyim birakmamm seni.bende unutmuş gibiyim adeta canım istemeyi bırakın artık sanki hiç içmemişim gibi aklıma bile gelmiyor.. sadce sabahları kısa bir şok yaşıyorum aaaa bırakmıştım dimi diyekilo konusunda eskisinddn daha özenli davranıyorum yemeye içmeye inş. almam alsakta ne fark eder sigaradan kurtulalımda bu arada şuan itibariyle 6 gün 5.5 saattir içmiyorum
evet birbirimizi bırakmayalımm biz bir ekip olduk artıkmaşallah canim benden 3 ondesin peşindeyim birakmamm seni.
bende unutmuş gibiyim adeta canım istemeyi bırakın artık sanki hiç içmemişim gibi aklıma bile gelmiyor.. sadce sabahları kısa bir şok yaşıyorum aaaa bırakmıştım dimi diyekilo konusunda eskisinddn daha özenli davranıyorum yemeye içmeye inş. almam alsakta ne fark eder sigaradan kurtulalımda bu arada şuan itibariyle 6 gün 5.5 saattir içmiyorum
maşallah canim benden 3 ondesin peşindeyim birakmamm seni.
evet birbirimizi bırakmayalımm biz bir ekip olduk artık6. GÜNDE bana hak vericeksiniz harika birşey.... artık saymıyorum ama takvime işaretledim bıraktığım günü arada hesaplıyorum.. birde hep kafamda hamile kalırsam vs. ne yaparım düşüncesi vardı şimdi çoook rahatımmm ve sağlıklıyım
Biz size inaniyoruzz hep destek tam destekk insallah bu gunleri sizde goreceksiniz inanin yurekten istiyorum birakmanizi biraktiginizda kendiminki kadar sevinecegim eminim....oh ohhhh kızlar siz harikasınız. Ben de şimdi bidaha denicem. 5-6 günleri görmek dileğiyle inşallah. Siz olmasanız eeeh ben yapamıyorum sigarasız diyip çoktan bırakma düşüncesini kafamdan silip atmıştım. devamm
DuygulandımBiz size inaniyoruzz hep destek tam destekk insallah bu gunleri sizde goreceksiniz inanin yurekten istiyorum birakmanizi biraktiginizda kendiminki kadar sevinecegim eminim....
bende unutmuş gibiyim adeta canım istemeyi bırakın artık sanki hiç içmemişim gibi aklıma bile gelmiyor.. sadce sabahları kısa bir şok yaşıyorum aaaa bırakmıştım dimi diyekilo konusunda eskisinddn daha özenli davranıyorum yemeye içmeye inş. almam alsakta ne fark eder sigaradan kurtulalımda bu arada şuan itibariyle 6 gün 5.5 saattir içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?