- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
- 373
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
hep destek tam destek kızlar. Arkanızdayım bunu yaparsınız. 10 yıl bırakamadım hatta keyifle içiyordum bırakmak gibi Bi niyetim hiç olmadı uzun yıllar. Çok şükür bitti gitti. İnanın ve isteyin her şey mümkün.haydi hanımlar whatsapp grubu kuruyoruz her an iletişimde kalıp birbirimize destek olmak için... whatsapp kullananla numaralarını özelden atabilirler
Nekadar suredir kullandiniz cok tesekkur ederiz bu arada boyle guzel seyler duydukca sevkimiz yerine geliyorhep destek tam destek kızlar. Arkanızdayım bunu yaparsınız. 10 yıl bırakamadım hatta keyifle içiyordum bırakmak gibi Bi niyetim hiç olmadı uzun yıllar. Çok şükür bitti gitti. İnanın ve isteyin her şey mümkün.
Can'ım 10 yıl sigara içtim. 3,5 yıldır ağzıma sürmüyorum. Ama ben elektronik sigarayla bırakmıştım. 8 ay kadar sıfır nikotine düşene kadar onu kullanmıştım. Öyle bitti şükür.Nekadar suredir kullandiniz cok tesekkur ederiz bu arada boyle guzel seyler duydukca sevkimiz yerine geliyor
Masallah Allah tekrar o günlere dondurmesin insallah bizde bi uc bucuk sene sonra sizin gibi motive ederiz birakmak isteyenlero...Can'ım 10 yıl sigara içtim. 3,5 yıldır ağzıma sürmüyorum. Ama ben elektronik sigarayla bırakmıştım. 8 ay kadar sıfır nikotine düşene kadar onu kullanmıştım. Öyle bitti şükür.
cnm sende birakacaksin emin ol istemek başarmanın yarisidir şimdi olmasa bile mutlaka sende başaracaksin bi daha ne zaman denemeyi düşünüyorsun.Allahım nolur noluuuur ben de nolursun nolur
Valla bu geceden itibaren düşünüyorum yine :) gece son içip uyuyayım diyorum vazgeçmemem lazımcnm sende birakacaksin emin ol istemek başarmanın yarisidir şimdi olmasa bile mutlaka sende başaracaksin bi daha ne zaman denemeyi düşünüyorsun.
Teşekkürler :)hoşgeldiniiiiz:))
Yok valla icmiyoruz :)Kızlar içmiyorsunuz değil miiiiiiiii
yok canim Maşallah bugün 3. günüm olacak.Kızlar içmiyorsunuz değil miiiiiiiii
darısı size olsun inşallahhhh
Amin amin inşallahhhdarısı size olsun inşallahhhh
HAYİRLI SABAHLAR CANİM AMİNNNN.HAYIRLI SABAHLAR BAYANLAR:))
İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK:))
Uzakta kalma canim bel beraber temizleyelim zehirleri.
Aynen ben de aynıyım. Nasıl sigarasızlığa iyice alıştınız mıııBEN ÇALIŞIYORUM:))SİZ NEYAPIYOSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?