- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
benimki yakındır yakınlarım bana yalvarcak noluuur sigaraya tekrar başla diyekafayi siyırmadan bu işi başarsaydik iyiydiii
böyle yaparak kendine eziyet etme...bırakıcam yapabilirim diye telkinde bulun kendine.bu can isteme evresi ışık hızıyla bitse yagerçi biteceğine de hiç inanamıyorum ama..
olmuyorrrrrrrrr isyaaaaanböyle yaparak kendine eziyet etme...bırakıcam yapabilirim diye telkinde bulun kendine.
olmuyor diye bir şey yoooooooooook...olmuyorrrrrrrrr isyaaaaan
olmuyor diye bir şey yoooooooooook...
sigara yooook...çıkar onu:))biz unutturmaya çalışıyoruz arkadaş hayale bile sigara sokuyor pes:)))ARADA hayal kuralım hepimiz sahildeyiz şuan orta şekerli türk kahvemizin yaında sigaralarımızı tellendiriyomuşuz mesela
Alllllaaaaaaah valla ben kızmadım çok hoşuma gittiARADA hayal kuralım hepimiz sahildeyiz şuan orta şekerli türk kahvemizin yaında sigaralarımızı tellendiriyomuşuz mesela
Ben çok kötüyümtamam canlarım hayalde kurmuyorum artık yine açlık bastırdı zaten siz ne durumdasınız
Yiyin nolcak ya kilo alsanız da onu zaten verirsiniz ki yeter ki sigara istemesin canınıztamam canlarım hayalde kurmuyorum artık yine açlık bastırdı zaten siz ne durumdasınız
yaaaa 18 saat süper bence... sırf bu 18 saatin hatırına dayanın... ilk gün bana da öyle geldi.... şuan şımarıklık yapıyorum aslındaBen çok kötüyümsigara içmiyorken hayat çok anlamsızmış çok mutsuzum modundayım efkarlandım. Sadece 18 saat olmuş ve de son sigaramı içeli.
valla her şeyi yiyacaaaaammYiyin nolcak ya kilo alsanız da onu zaten verirsiniz ki yeter ki sigara istemesin canınız
her saniyesini sayıyorum iyice psikopata bağladım tövbe tövbeeee hahah :)yaaaa 18 saat süper bence... sırf bu 18 saatin hatırına dayanın... ilk gün bana da öyle geldi.... şuan şımarıklık yapıyorum aslında
bende öyleydim ben artık saatleri bıraktım günlere geçtim yakında aylara mevsimlere geçeceğim inşallahher saniyesini sayıyorum iyice psikopata bağladım tövbe tövbeeee hahah :)
Valla aranizda benim kadar babiyiğit yok heralde bi kaç kilom vardi bide diyete başlayim bugün dedim anammm oda ne ufak çaplı bi sinire bağlamişımvalla her şeyi yiyacaaaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?