SİGARA.....

Bir video var internette mutlaka izleyin. Alen car sigarayı bırakmanın kolay yolu yazınca çıkıyor. Çok kişiye sigara bıraktırmış bir video

bende o videoyu izledim ve akabinde 4 gündür içmiyorum
Arada tekrar izlemen lazım. İnşallah temelli kurtulursun arkadaşım. Ben şükrediyorum bıraktığım için. İleri derece de tiryakiydim. Hatta ben bıraktıktan sonra o bile bıraktıysa ben hayli hayli bırakırım deyip bırakan arkadaşlarım oldu :)

ben çok duygusalım her şeye ağlayasım geliyor ve bu hafta aöf sınavlarım var ev iş derken hiç çalışamadım onun telaşına düştüm .... sabahta otobüste kimde bir şey görsem ağlayasım geldi noluyo ya bana

muavinin eli titriyor diye (hasta gibiydi) ağlıycaktım bir tane kadının eldveni yırtıkmış ona ağlıycaktım(öteki elini görünce oda yırtıktı demekki modeli öyleymiş dedim ama sonra belki biiri yırtılınca ötekinide kesmiştir kıyamam diye yine içlendim)

İşte bence sinirin o kadar çok bozulmuş ki olmadık şeylere bakıp bi sinir patlaması yaşayasın geliyor bence. Çünkü vücudunun yıllardır alışık olduğu birşeyi ondan mahrum ediyosun.

hahahahahahahaha ayyyyy ShellShock çok canım sıkkındı bak inanılmaz güldüm buna ya kıyamam nasıl gelgit yaşatıyor insana bu pis sigara

İşte bence sinirin o kadar çok bozulmuş ki olmadık şeylere bakıp bi sinir patlaması yaşayasın geliyor bence. Çünkü vücudunun yıllardır alışık olduğu birşeyi ondan mahrum ediyosun.
evet yaa birisi yüksek sesle konusunca iş yerinde nasıl sinirleniyorum anlatamam inşallah biter bu dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…