Sigara

Valla ben bi ilaca başladım bugün, bi süre daha içeceğim sanırım sigarayı. Ama pek tat almıyorum. İşe yararsa herkese tavsiye edeceğim.
aaa neymiş o ilaç? kendi irademle bırakamıyorum artık anladım iyice, arkadaşın bahsettiği tuhaf uyuşma bende de oluyor, işime gücüme konsantre olamıyorum içmeyince, artık gerçekten kurtulmak istiyorum ben de..

Hastanelerde artik biraktirma bolumu var gitmeyi dusundun mu giden varsa da bilgi versinler sana

Burdan isim vermek yasak canım. Vermeye de çekiniyorum açıkçası ben de yeni başladım daha. Sigara bırakma merkezlerinde verilen bir ilaç değil. Psikiyatriden yeşil reçete ile alınıyor. Psikiyatrist bir arkadaşım tavsiye etti ve reçeteledi. Biraz kullanayım sorun olmazsa söz söylicem sana.

anladım canım, işe yarar umarım, benim de bu aralar gündemimde hep sigara konusu var.. artık kurtulmanın zamanı geldi. umarım işe yarar

anladım canım, işe yarar umarım, benim de bu aralar gündemimde hep sigara konusu var.. artık kurtulmanın zamanı geldi. umarım işe yarar
Bu sabah başladım daha, içtiğim sigaralardan bir şey anlamıyorum. Sanki çok hafif bir sigara içşyormuşum gibi. Bir süre sonra tiksinicekmişim. Merakla bekliyorum.

Mora terapi, biyorezonans işe yarıyor...

Seni çok iyi anlıyorum(

bırden bırakmayı cok denedım
tekrar ıcınce azaltarak bırakmanın ardına sıgındım ondada 2-3 ay oldu artık bırakmam laızm
bugun yanıma sıgara getırmedım en son dun aksam 10 cıvarı ıcmısımdır
duruyorum oyle bakalım

maşallah ya inşallah içmezsin

Sigara... Bi çeşit intihar yöntemi... :/ Ben kullanmıyorum nasıl zorlu bi süreçtir bilemem fakat birden bırakılacak bir şey gibi gelmiyor.

Bilemedim.

KIZLAR BENDE HİKAYEMİ ANLATAYIM
3 SENE ÖNCE PAT DEDİM 15 YIL İÇTİĞİM SİGARAYI 2 SENE İÇMEDİM. BEYNİME ÖYLE FORMAT ATMIŞIMKİ YANIMDA İÇENDEN BİLE ETKİLENMEDİM HİÇ İÇMEMİŞİM GİBİ. AMA SON 1 YILDIR TEKRAR BAŞLADIM
KIZIMIN BAŞINA GELEN Bİ OLAYLA İLGİLİYDİ YIKIMDI VE YANIMDA O AN SİGARA YAKANDAN 1 TANE ALDIM GERİSİ GELDİ. SONUÇ 1 YILDIR İÇİYORUM.AMA HABU GÜN HAYARIN BIRAKACAĞIM DİYE BU GÜNLERE GELDİM. ŞİMDİ SON SİGARAMI İÇTİM VE PAKETİ PARKOMATCIYA VERDİM ALLAHIM YARDIM ETSİN 2 GÜNÜ ATLATSAM GEÇECEK BİLİYORUM ÖYLE OLMUŞTU İLKİ. OZAMANLAR ŞÖYLE YAPTIM SİGARA PARAMI KUMBARA YAPIP BİRİKTİRDİM AY SONUNDA 150TL Yİ GÖRÜNCE HEMEN KIZIMIN ADIMA EMEKLİLİK POLİÇESİ YAPTIRIP 2 SENE BOYUNCA ÖDEDİM 4.000TL BİRİKMİŞTİ SİGARA PARASIYLA. AMA BAŞLAYINCA CEZA OLARAK POLİÇEYİDE KAPATTIM ŞİMDİ ELDE SIFIR VAR.AYNI YÖNTEME BAŞLIYORUM BU GÜN PARASINI BİRİKTİRİP ALTIN YADA FARKLI BİŞİ YAPACAĞIM. YOLUM AÇIK OLSUN GAZAM MUBAREK OLSUN.DENEYİMLERİMİ YAZACAĞIM.HA BİRDE O ZAMANLAR Bİ LOSYON KULLANMIŞTIM JELDİ ELİNE SÜRÜYORSUN SİGARADAN TİKSİNDİRİYOR 3 GÜN KULLANMIŞTIM FAYDASI OLMUŞTU SANIRIM

KIZLAR O JELE BAKTIM ŞİMDİ NETTEN AKŞAM ECZANEDEN BAKIP ALACAĞIM VARSA. BEN FAYDASINI GÖRMÜŞTÜM ÜSTÜNE SİGARA İÇİNCE TİKSİNDİRİYORDU. ALLAHIM YARDIM ET.YARIN OLA HAYROLA
İŞALLAH BULURUM BURALARDA OZAMANLAR NETTEN EŞİM GETİRTMİŞTİ

Bende iciyorum kac defa birakmayi denedim nafile bekarken sorun olmuyodu evliyim ve esim icmiyo kokusunuz nasil lanet oldugunun farkindayim yazik adam biseyde demiyo ama kurtulamiyorum bu illetten icmedigim gun biseyimi kaybetmis gibi oluyorum resmen oyle bagimliymisim ama hala istedigim an birakirim diyorum kendimi oyle rahatlatiyorum sanirim

bana annem bak dudaklarımın üstündeki ince kırışıklıklar hep sigara içerken oldu içme şunu dediğinde bayılcak gibi olduydum korkudan, bi de cilde ve saça o kadar zararlıymış ki anlatamam, 4 yıldır içiyorum güzelliğime zeval gelcek korkusuyla sigarayı bıraktım şak diye bir anda hemde

Allahım o nasıl bir güzellik aşkıdır maşallah

ÇOCUĞUN VARSA GELECEĞİ İÇİN SİGARA PARASIYLA YATIRIMA BAŞLA. ÇOCUGUN YOKSA ÇOK İSTEDİĞİN ALAMADIĞIN BİŞİYİ HEDEFLE BİRİKİME BAŞLA BAKALIM BEN DE NİYETLENDİM BU GÜN

BEN ÇOK KONUŞTUM BU GÜN AMA
2 SENE İÇMEDİĞİMDE CİLDİM PARLADI KAYMAKLAŞTI NEFESİM DÜZELDİ, BEN BUNLARI YAŞAYIP NASI İÇTİM BU ZIKKIMI YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…