Sigara

Huzurlu_2010

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
89
14
18
Selam kızlar, bugün sözde sigarayı birden bırakacaktım. Öyle karar vermiştim. Ama yapamadım. Gerçi günde bir paket içerken bugün sadece 5 tane içtim. Birden kurtulamadım şu zıkkımdan. Beynim uyuştu bütün gün hiçbir şey yapamadım. Benimle aynı durumda olan bırakmak isteyen ya da bırakanlardan tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Özellikle şu beynime olan tuhaf durumdan nasıl kurtulabilirim

Pat diye olmuyo zaten azaltarak bitiyor. Ben 16 yıldır içiyordum günde bir paket.2 haftada tamamen birakabildim.tabi uyuştu beynim hep adapte olamadım hiçbişeye.heralde ben doğru düzgün bişey yapamicam böyle diyodum.ama sonunda bıraktım hatta tiksindim ki bu imkânsızdı ve hayatım daha iyi sigara kokusu igrencmis bikere onu anladım ağız tadım gelişti meyveler daha lezzetliymis onu anladım saglikliyim daha çok fayda sayarim bırakın ve farkı 3 hafta sora gorun

ilk zamanlar bn gunde bir tane içiyodum ve vucut o bir taneye bile alişmişti hergun daha fazlasını istiyordu beynim uyuşuyodu kendimi çok yorgun halsiz hissediyodum . Zaten hemen birden birakmak iyi degilmiş azaltarak birakacaksın gunde yarım paket gunde bes tane uç tane bu şekilde dene inş bırakırsın hayatı zorlaştrmaktan bşka bi işe yaramiyor

Sigara... Bi çeşit intihar yöntemi... :/ Ben kullanmıyorum nasıl zorlu bi süreçtir bilemem fakat birden bırakılacak bir şey gibi gelmiyor.

Bilemedim.
Aynen öyle. Çok zor hemde çok nerdeyse ağlıcam. Umarım hiçbir zaman nasıl bir şey olduğunu bilmeyin. Çünkü çok lanet birşey(

Evet bende azaltarak bırakmayı denicem. Umarım başarırım. Sizi de tebrik ederim bu arada

Bırakmaya karar vermek kolay geliyor ama o sürec fazla zor.kendinle savaşmalar basaramicam demeler.hani o sigara bi sure icilmeyince uyuşan kafada iş bitiyor ama meselede ona söz gecirebilmek.bende iciyorum ve birakmayi istiyorum.azalttim hatta bazen sigarayi yakip sondurmem bir oluyor kokusundan dolayi.
Once tam anlamiyla istemen lazim.sonucta o bir canli degil.seni yenemez.hersey senin elinde.egerki cok istiyosan olur.
Inan ve dayan..

Evet birden yapamadım, resmen krize girdim. Azaltarak bırakmayı denicem umarım başarıcam

ben hiç hayatimda sigara içmedim ama çevremden elektronik sigara kullanan ve bu sekilde azaltan gordum

hatat bayramda bi yere ziyarete gittik, kuçuk bi il nufusu çok az, çarsisi tek sokak vs, ama ben iki tane ozel elktronik sigara satan dukkan gordum, satis olmasa hayatta açmazlar demekki baya ilgi goruyor insanlar tarafindan

TR de varmi bilmiyorum ama bulabilirsen dene

akupunkturla birakani duydum

uzman yardimi alamdan biraz zor birakman galiba

bu arada o zehiri ne kadar çabuk birakirsan o kadar iyi ve $ansli sayilirsin

İnşallah, bunu şu anda herşeyden çok istiyorum. Beynimin uyuşması dışında alışkanlıklar çok kötü sabah aç karnına, yemeklerden sonra, kahveyle, çayla, sohbette... Hayatımı değiştirmem lazım

Evet bende azaltarak bırakmayı denicem. Umarım başarırım. Sizi de tebrik ederim bu arada
Aslında birazda zorunlu oldu bırakmam düşünmüyordum hiç. Ama hamile kaldım ve o gün bıraktım işte arada tek tük kaçtı ama tam değil 1 çek at 2 çek at öyle .inşallah bırakırsınız kendimi daha özgür hissediyorum bişeye bağımlı olmamak çok güzel ve gerçekten hersey daha lezzetli bu bir gerçek.sigara ağız tadını koreltiyor içenlerin kokusu cook kötü geliyor bende böyle kokuyodum diye düşünüp dahada tiksindim ve 2 haftada unutmuş oluyorsun sigarayı

Valla ben bi ilaca başladım bugün, bi süre daha içeceğim sanırım sigarayı. Ama pek tat almıyorum. İşe yararsa herkese tavsiye edeceğim.
Ya ne güzel. Ben esimi tedavi olmaya bile ikna edemiyorum. 15 yildir iciyor. Ortalama gunde bir paket ya da iki gunde bir paket.
Alkolü birakti ama sigarama karisma diyo. Napiyim ben?

Benimde tamamen bebek düşünmemle alakalı. Hamile kalmadan ya da haberini almadan şu işi halletmek istiyorum. Yoksa öğrenipte kendimi strese sokmak istemiyorum

Aynisini bende yapiyordum gozumu acar acmaz sigara vs..ama simdi elim pakete gittiginde derin bir nefes aliyorum sadece 1 dakika bekliyorum ve o istek yavas yavas gidiyor.kendince o kriz anlarini atlaticagn yontemler bul..
Kolay bir surec degil ama imkansizda degil.bunuda aklina yaz :)

Ya ne güzel. Ben esimi tedavi olmaya bile ikna edemiyorum. 15 yildir iciyor. Ortalama gunde bir paket ya da iki gunde bir paket.
Alkolü birakti ama sigarama karisma diyo. Napiyim ben?
Sigarayı bırakmak malesef kişinin kendi kararıyla alakalı bişey. Babam 55 yıl günde 3 paket içmiş 3 sene önce pat diye bıraktı. Ki ben onu bırakmam o beni bırakana kadar diyen bir adamdı. Kendi istedi ve bıraktı işte. Ama tedavi işe yarıyor. Bir gün gidip sigara bırakma merkezine başvurmuş, ilaca başlamış bırakınca haberimiz oldu bizim. O yüzden sen de bir şey yapamazsın sanırım.
Ben 3 ay bırakıp 5 ay içenlerdenim. Yeni bir sigara bırakma maceram ile sahnelerdeyim yine. Daha önce ilaç kullanmadım bakalım bu kez nasıl olacak.
Son bıraktığımda ben de eşimi çok zorladım, birlikte bırakalım diye. Ona ilaç aldık. İlaç bitince bir daha başladı. İstemeden bıraktı çünkü. Şimdi benim ilacıma dadandı yarın ben de başlicam diyor sesimi çıkartmıyorum. İsterse bıraksın modundayım artık.

Ya bu sigara cok lanet bisey ya.hem nefret ediyorum hemde icmezsem duramiyorum cok iradesizim.
İsin aci tarafi Tupbebek tedavisi goruyorum zaten olmuyo bide sigarayla daha beter oluyo.
Biyandan igne yapiyorum bi yandan sigara iciyorum.
Lutfen banada biseyler soyleyin icmiyim.kufur bile etseniz haklisiniz offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…