- 8 Temmuz 2014
- 89
- 14
- 18
- Konu Sahibi Huzurlu_2010
-
Aynen öyle. Çok zor hemde çok nerdeyse ağlıcam. Umarım hiçbir zaman nasıl bir şey olduğunu bilmeyin. Çünkü çok lanet birşeySigara... Bi çeşit intihar yöntemi... :/ Ben kullanmıyorum nasıl zorlu bi süreçtir bilemem fakat birden bırakılacak bir şey gibi gelmiyor.
Bilemedim.
Evet bende azaltarak bırakmayı denicem. Umarım başarırım. Sizi de tebrik ederim bu aradaPat diye olmuyo zaten azaltarak bitiyor. Ben 16 yıldır içiyordum günde bir paket.2 haftada tamamen birakabildim.tabi uyuştu beynim hep adapte olamadım hiçbişeye.heralde ben doğru düzgün bişey yapamicam böyle diyodum.ama sonunda bıraktım hatta tiksindim ki bu imkânsızdı ve hayatım daha iyi sigara kokusu igrencmis bikere onu anladım ağız tadım gelişti meyveler daha lezzetliymis onu anladım saglikliyim daha çok fayda sayarim bırakın ve farkı 3 hafta sora gorun
Evet birden yapamadım, resmen krize girdim. Azaltarak bırakmayı denicem umarım başarıcamilk zamanlar bn gunde bir tane içiyodum ve vucut o bir taneye bile alişmişti hergun daha fazlasını istiyordu beynim uyuşuyodu kendimi çok yorgun halsiz hissediyodum . Zaten hemen birden birakmak iyi degilmiş azaltarak birakacaksın gunde yarım paket gunde bes tane uç tane bu şekilde dene inş bırakırsın hayatı zorlaştrmaktan bşka bi işe yaramiyor
İnşallah, bunu şu anda herşeyden çok istiyorum. Beynimin uyuşması dışında alışkanlıklar çok kötüBırakmaya karar vermek kolay geliyor ama o sürec fazla zor.kendinle savaşmalar basaramicam demeler.hani o sigara bi sure icilmeyince uyuşan kafada iş bitiyor ama meselede ona söz gecirebilmek.bende iciyorum ve birakmayi istiyorum.azalttim hatta bazen sigarayi yakip sondurmem bir oluyor kokusundan dolayi.
Once tam anlamiyla istemen lazim.sonucta o bir canli degil.seni yenemez.hersey senin elinde.egerki cok istiyosan olur.
Inan ve dayan..
Aslında birazda zorunlu oldu bırakmam düşünmüyordum hiç. Ama hamile kaldım ve o gün bıraktım işte arada tek tük kaçtı ama tam değil 1 çek at 2 çek at öyle .inşallah bırakırsınız kendimi daha özgür hissediyorum bişeye bağımlı olmamak çok güzel ve gerçekten hersey daha lezzetli bu bir gerçek.sigara ağız tadını koreltiyor içenlerin kokusu cook kötü geliyor bende böyle kokuyodum diye düşünüp dahada tiksindim ve 2 haftada unutmuş oluyorsun sigarayıEvet bende azaltarak bırakmayı denicem. Umarım başarırım. Sizi de tebrik ederim bu arada
Ya ne güzel. Ben esimi tedavi olmaya bile ikna edemiyorum. 15 yildir iciyor. Ortalama gunde bir paket ya da iki gunde bir paket.Valla ben bi ilaca başladım bugün, bi süre daha içeceğim sanırım sigarayı. Ama pek tat almıyorum. İşe yararsa herkese tavsiye edeceğim.
Benimde tamamen bebek düşünmemle alakalı. Hamile kalmadan ya da haberini almadan şu işi halletmek istiyorum. Yoksa öğrenipte kendimi strese sokmak istemiyorumAslında birazda zorunlu oldu bırakmam düşünmüyordum hiç. Ama hamile kaldım ve o gün bıraktım işte arada tek tük kaçtı ama tam değil 1 çek at 2 çek at öyle .inşallah bırakırsınız kendimi daha özgür hissediyorum bişeye bağımlı olmamak çok güzel ve gerçekten hersey daha lezzetli bu bir gerçek.sigara ağız tadını koreltiyor içenlerin kokusu cook kötü geliyor bende böyle kokuyodum diye düşünüp dahada tiksindim
İnşallah, bunu şu anda herşeyden çok istiyorum. Beynimin uyuşması dışında alışkanlıklar çok kötüsabah aç karnına, yemeklerden sonra, kahveyle, çayla, sohbette... Hayatımı değiştirmem lazım
Sigarayı bırakmak malesef kişinin kendi kararıyla alakalı bişey. Babam 55 yıl günde 3 paket içmiş 3 sene önce pat diye bıraktı. Ki ben onu bırakmam o beni bırakana kadar diyen bir adamdı. Kendi istedi ve bıraktı işte. Ama tedavi işe yarıyor. Bir gün gidip sigara bırakma merkezine başvurmuş, ilaca başlamış bırakınca haberimiz oldu bizim. O yüzden sen de bir şey yapamazsın sanırım.Ya ne güzel. Ben esimi tedavi olmaya bile ikna edemiyorum. 15 yildir iciyor. Ortalama gunde bir paket ya da iki gunde bir paket.
Alkolü birakti ama sigarama karisma diyo. Napiyim ben?
inşallah basarırsın canim Allah kolaylık ve sabir versin hem sana hem tum bırakmak isteyenlere ...Evet birden yapamadım, resmen krize girdim. Azaltarak bırakmayı denicem umarım başarıcam
Âmin canım çok saolinşallah basarırsın canim Allah kolaylık ve sabir versin hem sana hem tum bırakmak isteyenlere ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?