• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara ve kahve lekelerı için en etkili macun

ben opalescence kullaniyorum arkadaşlar,sigara kullandığım için sararma oluyor,ama şimdi çok memnunum,her eczanede satılmayan,ödüllü bir ürün,çok araştırdım alırken,gerçekten etkili,şimdi diş kitini almayı düşünüyorum.

diş kiti ne dır dedıgın urunun fıyatı ne bu arada canım

fiyatları değişken canım,110-130 arası değişiyor kit,internette,nanli,şeftalili,bide kavunlusu var,eczanlerdede bu civardadır,bu kitin fiyatı,macun 36 tl,ama macundan çok memnun olduğumdan kiti alıcam hemen,yorumları okudum ama kullananlar çok memnun genelde

bende 2 gündür ipana 3 boyutlu beyazlığı kullanıyorum bakalım düzenli kullanımda deniliyor ama ben aşşağılardan beyazların çıktığını görüyorum inşallah olur bendede sigara değilde kahve lekesi saolsun :)

bende 2 gündür ipana 3 boyutlu beyazlığı kullanıyorum bakalım düzenli kullanımda deniliyor ama ben aşşağılardan beyazların çıktığını görüyorum inşallah olur bendede sigara değilde kahve lekesi saolsun :)

cnm moralini bozmak istemem ama ben kullandım sabah akşam düzenli, öle pek bi beyazlık olmadı :(

Parça parça lekeler oluyormuş gerçekten çok rahatsız edici :S Arkadaşlarım birçok ürün denedi sıfır etki bu ürünüde tavsiye edeceğim.

kesinlikle amwayın diş macununu öneriyorum ben beyazlamadığından we ağız kokusundan şikayetciiydim..amway kullanmaya başladım we şuan bembeyazlar we acı nane tadı olmadığı için ayrı bi güzel:):)

fıstıgım tuzlu deıl eczane yada mıgros tarzı marketlerde bulunur 7tl cıwarı sanırım tadıda mentollu nanelı karısık
kullanım sonrası agızda ferahlır bırakıyo uzun sure
gunde 2 defa kullan kusum memnun kalırsın
lekelerını yok eder emınım:teselli:

Bir yardımda ben istesem peki dış fırçası olarak ne kullanıyorsun peki

cennetım
bende sıgara kullanıyorum cay degıl ama kahwe kupası elımden hıcc dusmez
yıllardır bu macunu kullanıyorum
gecenlerde dıs druna gıttım adam sıgara kullanıyormusunuz dıye sordu:)
dusun yanı ne kadar etkılı ........
bu macunun bırde kahwe we cay lekelerı ıcın olanı war sıddetle tawsıye ederım bebegım
5011111805243_B.jpg
Clinomyn-Dis-Macunu-75ML-Sigara-Icenlere__23329480_0.jpg

alıntıdır

hangi dis macununu kullanıyosunuz ki

diş temizletmenin beyazlığa bir katkısı olmuyor zaten malesef :s
eczanedeki beyazlatıcı macunu da kullandım en iyi beyazlatan bence signal white now ama diş hassasiyetim olduğu için kullanamıyorum aşındırıyor gibi geliyor.
şu anda rossmanndan deneme boyunu aldığım perlodent i deniyorum en azından hassasiyetimi arttırmadı ondan da memnun gibiyim... ama bembeyaz değil henüz :)

cennetım
bende sıgara kullanıyorum cay degıl ama kahwe kupası elımden hıcc dusmez
yıllardır bu macunu kullanıyorum
gecenlerde dıs druna gıttım adam sıgara kullanıyormusunuz dıye sordu:)
dusun yanı ne kadar etkılı ........
bu macunun bırde kahwe we cay lekelerı ıcın olanı war sıddetle tawsıye ederım bebegım
5011111805243_B.jpg
Clinomyn-Dis-Macunu-75ML-Sigara-Icenlere__23329480_0.jpg

alıntıdır
Canım merhaba. Macunun resmi görünmüyor. Tekrar yükleyebilir misin rica etsem

Back