• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara ve kahve lekelerı için en etkili macun

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar dıslerımı temızletıyorum ama cok cabuk leke oluyor sık sık fırcalamama ragmen cay kahve sıgara tuketen bırıyım ondan cabuk leke oluyor genelde ıc tarafta oluyordu ama sımdı dıs tarafada sıcradı ben bugune kadar bu lekelerı gecıren bır mavun bulamadım kullanan duyan varsa lutfen yazssın ama etklılı olanı olsun yoksa cok var pıyasada

canım ben kurutulmuş adaçayıyla temizleyip signal white ile fırçalaıyorum.yani ilk önce adaçayıyla sonra onla

Bende sigara ve çayı çok tüketen birisiyim. Amwayin glister diş macununu kullanıyorum. Bayağı memnunum macundan tavsiye edebilirim

cennetım
bende sıgara kullanıyorum cay degıl ama kahwe kupası elımden hıcc dusmez
yıllardır bu macunu kullanıyorum
gecenlerde dıs druna gıttım adam sıgara kullanıyormusunuz dıye sordu:)
dusun yanı ne kadar etkılı ........
bu macunun bırde kahwe we cay lekelerı ıcın olanı war sıddetle tawsıye ederım bebegım
5011111805243_B.jpg
Clinomyn-Dis-Macunu-75ML-Sigara-Icenlere__23329480_0.jpg

alıntıdır

tatlı gacı aslında beyazlatıcı degılde leke cıkarıcı olazım bunu ıcın

cennetım
bende sıgara kullanıyorum cay degıl ama kahwe kupası elımden hıcc dusmez
yıllardır bu macunu kullanıyorum
gecenlerde dıs druna gıttım adam sıgara kullanıyormusunuz dıye sordu:)
dusun yanı ne kadar etkılı ........
bu macunun bırde kahwe we cay lekelerı ıcın olanı war sıddetle tawsıye ederım bebegım
5011111805243_B.jpg
Clinomyn-Dis-Macunu-75ML-Sigara-Icenlere__23329480_0.jpg

alıntıdır

Her ikisinide kullandım..memnunum..ama pantoşunkini dene bence..

bende dişlerimden dertliyim.....çareyi diş fırçasını değiştirmekte buldum...şarjlı braunun diş fırçasını aldım....diş macunu olarak amway kullanıyorum....

panter tavsıyenı dınlıycem cok tuzlu degıl dımı bu macun bır de benım bahsettıgım lekeler harı kahve rengı leke cok yogun bunları gecırırmı yafff daha yaptıralı 6 ay oldu daha beter oldu dıslerım temızlerkende oyle pek derınlere ınmıyorlar eve geldıgımde farketmısdtım arka dıslerın ıc tarafları hep leke doluydu bırde hemen temızlemedı karobaatla oksıyenlı suyu karıstır 1 hafta boyunca ov yumasasın dedı yanı o bıcımdı bunları cıkarımıkı

bende dişlerimden dertliyim.....çareyi diş fırçasını değiştirmekte buldum...şarjlı braunun diş fırçasını aldım....diş macunu olarak amway kullanıyorum....

Amway-GLISTER-Florurlu-Dis-Macunu-150ml-200g__22733902_0.jpg
alıntıdır

amwayınkınıde denemıstım fena dııl ama kokusu benı rahatsız ettı
tarcınımsı bı kokusu wardı

Son düzenleme:
panter tavsıyenı dınlıycem cok tuzlu degıl dımı bu macun bır de benım bahsettıgım lekeler harı kahve rengı leke cok yogun bunları gecırırmı yafff daha yaptıralı 6 ay oldu daha beter oldu dıslerım temızlerkende oyle pek derınlere ınmıyorlar eve geldıgımde farketmısdtım arka dıslerın ıc tarafları hep leke doluydu bırde hemen temızlemedı karobaatla oksıyenlı suyu karıstır 1 hafta boyunca ov yumasasın dedı yanı o bıcımdı bunları cıkarımıkı
fıstıgım tuzlu deıl eczane yada mıgros tarzı marketlerde bulunur 7tl cıwarı sanırım tadıda mentollu nanelı karısık
kullanım sonrası agızda ferahlır bırakıyo uzun sure
gunde 2 defa kullan kusum memnun kalırsın
lekelerını yok eder emınım:teselli:

fıstıgım tuzlu deıl eczane yada mıgros tarzı marketlerde bulunur 7tl cıwarı sanırım tadıda mentollu nanelı karısık
kullanım sonrası agızda ferahlır bırakıyo uzun sure
gunde 2 defa kullan kusum memnun kalırsın
lekelerını yok eder emınım:teselli:

oooo cok ıyıymıs fıyatı bende 30 40 cıvarı sandım bazı artıst eczanelerde satılıyor genelde ıyı dıs macunları hemen alcam bebegım a.s.opuyorumnanaktan

kızlra bende sigara kullanıyorum dişerimi beyazlatmak için nette bitkisel formüllere baktım şunu buldum bi hafta boyunca uyguladım zaten yapar yapmaz anında bembeyaz yaptı dişlerimi

şunu yaptım

ufak bi kaseye limon suyu karbonat ve tarçın hepsinden birrer çay kaşığı koyuyosn rengi koyulaşıyo sonra batır diş fırçanı fırçala dişlerini hem tarçın ağızda güzel bi tat bırakıyo diç fırçanın rengi değişiyo ama işe yarıyo tabii...kolay gelsinn dostlar:delphin:

imdattt diş beyazlıgı konusundan bahsetmıyoruz lekler bıtanem hanı kahverengı lekeler olur ya dıs dıplerınde aralarında onada ıyı gelırmı bılmem

canım bende aynı derten sıkıntılıydım.sensodyn diş macununu düzenli kullanırsan.günde 3 kere.ve hep aynı macun.iyi geliyo.taklitleri olabilir marketlerde ya büyük marketlerden yada eczaneden almanı tavsiye ederim

Back