Sigara ve ben...

Bugün 9 gün olacak icmeyeli. .yine krizlerim geldi markete gitme egilimlerim oldu : )şuan nasıl hissediyorum derseniz, sigara içmeye daha yakınım diyebilirim. Sadece erteliyorum, ben aslında beynimde bırakamadım. Bıraksa idim günleri saymazdim. Beni tutan şey :sabahları kafam hafif uyanıyorum, yıllar sonra ilk defa..bir de merak ediyorum zamanla gözle görünür fiziksel değişimler ne olacak bende ..şuan bariz olan sabahları hafif ve uykumu almış şekilde uyanmam. Bir de tat alma duyum iyileşmeye başladı. ...

Bn söyleyimmi göz altı morluklar güder yüzünde canlılık olucak daha az sınırlenırsn. Daha aktif olursun. Evet tat alma duyun daha ıyı olur Bende içen biriyim bi zamanlar bıraktığım için biliyorum

Bırakmak için daha az stresli zamanı seçmek de fayda var.ama yine çok zor yahu : ((( içsen de mutsuzsun içmesen de öyle bir bela bu..kimse içiyorum mutluyum diyemez yad a bırakıp canım istemiyor diyen yok .offff galiba başlayacağım benimkisi bırakmak değil ertelemek :' (((

Aslinda kendını bı amaç ekle belki onun dayanağıyla bırakırsın evet öyle bişeyki o seni bırakmıyor. Benim ıkı tane bebeişim var okadar zor günler gecırıyorumkı. Dün mesela ağlayarak sigara içtim. Gece 2 olmuş hala uyumadılar Ve. Sürekli eşime saldiriyorum aramiz bozuluyor bu yüzden daha çok içesin heliyor

Durum raporu : 10 gün oldu içmeyeli
Daha az sigarayı aramaya başladım. Krizlerim şiddetli değil hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…