bende bırakmak ıstıyorum. . Ama. Çok sitresli günlerim var ıkı tane bebegım var. Okadar enerjı dolular ki. 24 saat peşinde koşuyorum. Daha laftan anlamıyorum. Sınırlenınce. O zıkkımı içip bıan rahatlıyormuş gıbı hıssedıyorum sonra o koku o ağzımda lanet tat gıtmıyor. Kafamın içi sürekli dolu. Bunaldım anlayacağınız. 3 seneden beri. Çocuk doğurup çocuk bakıyorum.
). Piskolojım alt üst Bırakamam. Bn Bukdr sıkıntıda. Demedim kendı kendıme. Bıgun eşim sıgara içmeye giderken. Döndü sana bı teklifim var dedi. Nedır dedım 4 ay ıcerısınde sigarayı bırak. Meme estetiğin yaptrcam en ıyı yerde diyince. Koltukta zıpladım. :))) 1 hafta. Günde sadece 1 tane ıcerek Yavaş yavas bırakırım dedım. Sonra sınırlerm tepeme çıktı. Devam ettım.
((. Başaramadım. Ama aklimda. Spora başladım. Evde fırsat buldukça çünkü. Kendıme özen gostermeyı çok sevmiyorum ama malum ıkı tane bebekle. Olduğu kadar. Yanı. Bazen bi sebep olması gerekiyor. Kendımızı dusunmeliyız kadınlar erkeklere göre daha çabuk çöküyoruz. Bu yüzden herzaman güzel görünmek. Sağlıklı olmak. Bı kadını en güzel yapan. Dur die düşünüyorum. Ama Kaç sene kaç ay içersen iç. Fark etmıyor. Ama bırakması ne olursa olsun zorlu bı süreç İnsallah. Bırakırız bu arada bıraz uzun oldu k.bakma
)