Teşekkür ederimmmEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık canım, çıtır çıtır çok güzel görünüyorKolay ama bir o kadar d alezzetli bir tarif.
Ben yapınca ev ahalinin kapış kapış yediği bir tarif.
Malzemeler
Hazır Yufka (taze olmasi için yiyebileceğiniz miktarda yapın. 1 yapraktan 12 adet çıkıyor.)
Çubuk Peynir (istediğiniz peynir ve iç harcı hazırlayabilirsiniz ben akmaması için çubuk kullandım.)
Küçük Bir Kase Su (yufkanın ucunu batırmak için)
Yağ (Kızartmak İçin)
Yapılışı
Yufkayı üçgen üçgen bölüyorsunuz
Eki Görüntüle 3263679
İç harcını koyup katlayıp sanıyorsunuz ve bol yağda kızartıyorsunuz.
Eki Görüntüle 3263678
Eki Görüntüle 3263677
Herkesin bildiği ve yapabileceğini basit bir börek.
AFIYEat OLSUNN
Eki Görüntüle 3263680
Eki Görüntüle 3263681 Eki Görüntüle 3263682 Eki Görüntüle 3263683 Eki Görüntüle 3263684 Eki Görüntüle 3263685 Eki Görüntüle 3263686 Eki Görüntüle 3263687 Eki Görüntüle 3263688 Eki Görüntüle 3263689
Vallaha bu sefer ki de öyle citirimsi olmuştu ki mutfağa giren ağzına atmadan çıkmadıAğzımıza ilk attığımız citirtiyi hissettim börekleri görüncene güzel sarmışsın kuzum elimizi uzatıp kapis kapis alma hissi uyandırıyor bende sıkı sarılmış borek seviyorum çünkü daha çok citirdiyo çok güzel olmuş, eline sağlık beybitom
Yaa kendi ceyizimi satıp almıştım bu siyah seti . Almadan çok tereddüt ettim sonuçta siyah tozu bile çok gösteriyor ya ama hiç öyle olmadı şükür.Heeee bide tabak kalp ben
AhhahaahaÇok güzel olmuş canım , sunumunu çok beğendim , börekler de çıtır çıtır çok güzel görünüyorama o bardak niye yine boş ,niye yine çay yok içinde
Sepeti yolla sana gönderiyim 1 tabakAy ben kahvaltı için yapıp yaktım bunu bir saat önce falankiskanmadim hiç
Teşekkür ederim canimEllerine sağlık canım, çıtır çıtır çok güzel görünüyorBaşarılar dilerim
Teşekkür ederimEline sağlık çok güzel olmuş çıtır çıtırım ye beni diyoryarışmada başarılar
Teşekkür ederimEllerine sağlık canımKahvaltıların vazgeçilmezi çok güzel olmuş. Bol şans diliyorum
Çünkü ben hiç kıskanç biri değilimdir yani yapım gereğiSepeti yolla sana gönderiyim 1 tabak
Ama niye kıskanmadım ki bayağa çıldırman lazım şuan haahhahaha
Olmadı, sen kıskanmadıktan sonra ben niye yaptım ki bunu bu kadar ahhaÇünkü ben hiç kıskanç biri değilimdir yani yapım gereği