Sigara İçiyorsanız..Bunu Mutlaka İzlemelisiniz

Sigara Kullanım Oranları Ne Çıkacak Acaba

• Ankete Katılan
    319
eşim benden önce bıraktıa.s bende annemle birlikte geçen yaz bıraktım ve çoookkk mutluyum!şimdi teyzeme bıraktırmak istiyorum çünkü onun kesinlikle bırakması gerekiyor babası kanserden ölmüş biri olarak!:çok üzgünüm:.....

ben sigaradan nefret ederim ama malesef eşim içiyo hemde çok küçük yaşlardan beri çok denedim bıraktırmayı ama çok kavga ediyoruz bu seferde ve sülalelerinde herkes içiyo genç yaşlı kadın erkek hepsi çok acı bir durum

Görüntüleri görünce gerçekten iğrendim,insan ürperiyor.Ama insanoğlu hemen unutur yine başlar.Herşey beyinde bitiyor insan isterse bırakır.Bende günde üç dört tane içiyorum.Keşke hiç olmasa.............

Ben ıcmıyorum hıc ıcmedım ve de kayınvalıdem kayınpederım esım ıcıyor ve tek ıcmeyen ben oldugum ıcın boguluyorum

çok şükür ben sigara içmiyorum ve hiçde merak edipte içmedim.ama eşim içiyor rahatsız olmama rağmen ona bir türlü bıraktıramadım..
Arkadaşlarımın çoğuda içiyor.giden paralara acımıyorlar ,sağlıklarınada acımıyorlar..

ben bırakalı 4 ay oldu sımdı cok rahatım hamılelıkte sıgara ıcen anneler elınızı vıcdanınıza koyun ve bebegınızı zehırlemeyın

istedikten sonra hersey olur diye dusunuyorum,birakamadim,birakamiyorum diye bisey yok,bu bahanelerin arkasina saklanipta ,once kendinizi ve sizinle beraber sevdiklerinizide aci sona goturmeyin,,iradeli olun biraz......

Uzun zamandır sigara kullanıyorum. Zaman zaman bıraktım ve sonra tekrar başladım. ıçmeyen arkadaşlar için bırakması çok kolaymış gibi gelebilir. Ama o kadar kolay değil arkadaşlar. Tamam imkansız değil tabi ki ama kolay da değil maalesef... Vücudunuzdaki değişiklikler iradenizi güçsüzleştiriyor. Hangi birini anlatayım ki şimdi. Bence bununla ilgili ayrı bir sayfa açıp sigarayı bırakmaya çalışan ya da sigara içen arkadaşlar paylaşımda bulunabiliriz. Böyle belki irademize sahip çıkmak daha kolay olur.

arkadaşım çok güzel anlatmış bence de böle bir sayfa açalım birbirimize destek ollalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…