Sigara İçiyorsanız..Bunu Mutlaka İzlemelisiniz

Sigara Kullanım Oranları Ne Çıkacak Acaba

• Ankete Katılan
    319
malesef bende defalarca bırakmayı denedim ama başarılı olamadım :1no2:
ama bu defa azimliyim bırakıcam!!!

valla ben dayıma bıraktırdım eşimle iddaya girdik ve iddayıda kazandım vede saglıklı bir eşkildede dayım yaşıyor bana dua ederek

bende bırakmayı denedim 3 hafta birdaha başlamam diyordum ama biranda içiyo buldum kendimi içmedigim zamanlarda içenler okadar kötü kokuyolardıkı anlatamam bu arada eşimde içmiyor çok kötü bi durum

Ben sigara kullanmıyorum,hayatım boyunca hiç kullanmadım..Ama inanılmaz bir uğraş içindeyim çünkü annemin ve babamın bırakmasını istiyorum:Saruboceq:..Onlardan çok ben çabalıyorum:bbo:..En son dayanamadım sigara içen mezarımda ağlasın dedim:çok üzgünüm:..Sonuç koca bir hiç..Baca gibi tütüyolar halaklava:klava:..

sigara kullanmıyorum çok şükür eşimde kullanmıyor. evimizde ve arabamızda kesinlikle sigara içmeyi yasakladık.

her paketi aldigimda bu görüntü aklima geliyor ama demekki ne kadar iradesizim (
allahim kimseyi bu belaya bulastirmasin,sigara diyip geciyoruz ama aslinda her sigara hayatimizdan kac saat caliyor(
birakmak istiyorum ama nasil???

1 sene once olsaydi bende iciyor sinifindaydim ama biraktim sukurler olsun istedikten sonra gercekten hersey beyinde baslayip bitiyor birakabiliyorsun 2 kez denedim birakmayi en fazla 3 gun dayanmistim en sonunda yeter artik dedim 2 hafta sonra birakcam biraktim ve o oldu birdaha agzima surmedim insallah sizlerde birakirsiniz arkadaslar allah sabrinizi versin

benim erkek arkadasim iciyo napdiysam birakmiyo bende iciyordum ama birakacagim dedim zaman birakdim yani birakabiliyorum .cok uzuluyorum acaip canimi sIkIyor birakamamasi of

bende de açılmadı ama bende sigarayııı bırakmak istiyorummm sırf üzerime sinen kokusu yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…