Sigara İçiyorsanız..Bunu Mutlaka İzlemelisiniz

Sigara Kullanım Oranları Ne Çıkacak Acaba

• Ankete Katılan
    319
malesef ki yaşım daha 21 ve günde bir paketten az içmiyorum kendimi ona şartlandırmışım elimde değil kabına sığınıyorum ama elimde ve hesabıma gelmediği için bahaneler arıyorum aklımca zararlarını da biliyorum ama bu film den etkilendim gözle görülen rahatsızlık olmadığı için offffff bırakıcam kesin kararlıyımmm

Offfff ne kadar uğraşıyorum eimi bıraktırmak için,ama boşa :çok üzgünüm: ne sözler verdi,ne yeminler ettim ben ama herşeye bir kulp buldu. 3 sene önce bırakıcam dedi,hala bıraıcam diyor ama icraat yok:1no2: evde boğuluyorum....

bende günde bir paket sigara içen biriydim taki 2 ay evvel bir bebeğim olacağını öğrenene kadar o günden beri bir tek sigara bile içmedim ve içmeyide düşünmüyorum gayet rahatım kokuların yemeklerin herşeyin tadı daha farklı nefes alıyorum öksürmeden rahatça bu çok güzel bişey bırakmak isteyen arkadaşlar inanın hiçte zor değilmiş bu meretten kurtulmak.

ben videoyu izleyemedim
ama zaten sigarayı dün sabah itibariyle bırakmıştım. bu 2. günüm:) ilk defa istikrarlı gidiyorumm. 23 yaşındayım. 9 senedir sigara içiyorum. kalbim nasıl ağrıyo nasıl sızlıyodu anlatamam. nefesimde kesiliyordu. öleceğime de inandırmıştım kendimi ama bütün bunlara rağmen sigara içmekten kendimi alamıyordum. Neyse işte dünden beri içmiyorum. çok mutluyummmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
nişanlım ve ben bi anda bıraktık 7.gün oldu inşallah başlamayız zorlanıyorum elbette ama ucunda sağlığımız var içen arkadaşlarımızında biran önce bırakmasını temenni ederim

ben izleyemedim videoyu ...sigara hic icmedim agzima bile sürmedim 1 kere bile kokusu bile midemi bulandiriyo ..esim iciyodu ben sevmedigim icin birakti oda

bende kullanıyorum aslında bağımlılık mı alışkanlık mı anlamadım.çünkü hiç içmediğim günlerde oluyor bir günde paket içtiğim günlerde oluyor

bende sigara içiyorum bazen nefret edip atsamda köşeye sabaha gene arıyorum.ama mutlaka bırakmalıyım.hem sağlımıza hem keseye zarar...

ben onceden cok ıcıyordum sonra ıkızlerıme hamıle kalınca bıraktım ve uzun bır sure agzıma hıc surmedım,ama ınsanın etrafında ıcenler olunca,tekrar baslıyo ben eskısı gıbı ıcmıyorum ama gunde ıkı uc tane ıcıyorum ...ama sımdı yorumlarınızı ve bu vıdeoyu ızleyınce kendıme soz verdım bır daha ıcmıyecem dıye..hadı arkadaslar hep beraber bırakalım varmısınız bana arkadaslık etmeye?

sigarayı bırakmış ve de içmeyen biri olarak kendimle gurur duyuyorum çevremdeki herkes içtiği halde kendimden nefret etmemek adına yeniden başlamayı düşünmüyorum çünkü sigarayı içtiğim zamanlar kendimi aciz hissediyordum sigara içen annelere de kusura bakmasınlar ama çok kızıyorum hem kendilerine hem de çocuklarına zarar veriyorlar yazık değil mi o çocuklara bide çocuklarına sarılmazlar mı arkadaşım sigara içer çocuğuna sarılır çocuk önce dumanı içine çeker sonra da o pis kokan annesine sarılır ne dediysek vazgeçiremedik o pis şeyden artık çocuğun yanında içmemeyi öğrendi ama ne farkeder yine pis kokuyor isterse balkonda içsin sonuçta bir anne çocuğuna en yakın olandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…