Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Aman tüp bebek süreci boyunca kendini tutsun bence :))Benim eşimde sigara bırakma polikliniğine gitti şükür bıraktı başlamaz inşallah
Bir daha ki denemeyi ne zaman yaparız tam bilmiyorum ama kendi sağlığı için de çok önemli tansiyonu çıkıyorduAman tüp bebek süreci boyunca kendini tutsun bence :))
Kaç deneme yaptınız ki? Benim ilk olucak rahim dinlendirme sürecindeyim..Bir daha ki denemeyi ne zaman yaparız tam bilmiyorum ama kendi sağlığı için de çok önemli tansiyonu çıkıyordu
Hayırlı olsun cnm 2 tane yaptıkKaç deneme yaptınız ki? Benim ilk olucak rahim dinlendirme sürecindeyim..
Sağol canım inşallah seninde tekrar denemeye gerek kalmadan normal yoldan gebeliğin olurHayırlı olsun cnm 2 tane yaptık
İnşallah cnm sen bahçeci de mi yaptırıyorsun orda var rahim dinlendirmeSağol canım inşallah seninde tekrar denemeye gerek kalmadan normal yoldan gebeliğin olur
Yok canım ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.. evet burdaki bir çok yorumlardan okuduğum kadarıyla sanırım sadece bahçeci ve antalya tüp merkezi dinlerdirme yapıyor:))İnşallah cnm sen bahçeci de mi yaptırıyorsun orda var rahim dinlendirme
Aslında her yerde var embriyo dondurulup birkaç ay bekleniyorYok canım ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.. evet burdaki bir çok yorumlardan okuduğum kadarıyla sanırım sadece bahçeci ve antalya tüp merkezi dinlerdirme yapıyor:))
Evet bahçecide rahim dinlendirmeye ücret alıyorlarmış ama benim gittiğim merkezde ücretsiz rahim dinlerdirmek..Aslında her yerde var embriyo dondurulup birkaç ay bekleniyor
Ücret almak için rahim dinleme diyorlar.
Hayırlı olsun tatlım
Hayırlı evlatların olsun inşallah