Sigara çık hayatımdan artık

erce41

LA İLAHE İLLALLAH
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.259
18
158
46
Kocaeli
merhaba arkadaşlar
15 senedir sigara içiyordum daha önce defalarca kez denedim bırakmayı ama yok bırakamadım .en fazla iki gün içmemişimdir sonra devam
bugün üçüncü günüm .eskiden elimde sigara bir gün bende bırakıcam diye okuduğum sayfalara şimdi konu açıyorum hergün neler hissettiğimi yazıcam başka topikleri okudum gerçekten yazmanın çok faydası olduğuna inanıyorum
benimle yol arkadaşı olmak isteyen arkadaşları bekliyorum daha çok motive oluruz bu sayede

Son düzenleme:
ilk iki gün çok zor geçti gerçekten
hep aklımda sigara içmek vardı
bugün çok rahatım sadece bir kez ciddi anlamda aklıma düştü o andada camı açıp derin derin nefes aldım su içtim gerçekten çok işe yarıyo
dün kızımı öperken anne miss gibi kokuyosun lütfen bidaha sigara içme canına yazık dedi
sadece bu cümle için bırakmaya değer çok utandım kızımdan demekki çok kötü kokuyormuşum insan içerken anlamıyo

Hadi kolay gelsin:)

dördüncü günümdeyim
sabah kahvaltı sonrası ilk kriz ilk sigarayı yakamama bugün zorlandım ama atlattım
bide eşim içmese daha kolay olcak sanki ama bırakmayı hiç düşünmüyo
dün kulaklarımda fena bir uğultu çınlama baş dönmesi vardı bugün hiç biri kalmamış daha sakinim
hergün sigara alıyomuş gibi parasını bir kutuya atıyorum şimdiden 22 liram oldu

harikasın,bende bırakmak istiyorum denemeye bile cesaretim yok.dediğin gibi en çok çocuklarım için bırakmak isterim,onlara kötü örnek olmak bir yana onları dumanımla zehirliyorum düşüncesi beni kahrediyor allahım banada nasip et bırakmayı

bende en çok yavrum için annem için bırakmayı istiyorum sigarayı içiyoruz ama verdiği yalancı zevkten bize verdiği zararı anlayamıyoruz
malesef
evett çok zor gerçekten ama imkansız değil
bazen gün içinde canım çok istiyo ama kendimi engelleyebiliyorum günde bir paket sigara içerdim
bırakmayı düşünürsen ben buradayım gel beraber bırakalım biz siagaradan daha güçlüyüz

beşinci günümdeyim
sabahları kahvaltı sonrası en zor zamanlarım onu atlatınca rahatlıyorum
daha önce bırakma denemelerimde ağlama krizlerim oluyordu bu sefer çok rahatım aksine sakin ve huzurluyum
kurtuluyorum başarıyorum düşüncesi kriz zamnları en çok işime yarayan şey bide nette kanserli ciğerlere bakmak
gün içinde çok fazla su içiyorum kabak çekirdeği kurtarıcım oluyo elimi oyalıyo camı açıp derin nefes almak elime yüzüme kolanya sürmek ferahlatıyo
akşamları eşim içerken çok sinir oluyorum kokusunu duyunca hala canım istiyo işte o zaman mahsunlaşıyorum hafif aklıma şeytan giriyo akşamları bir tane yada gün içinde kahveyle bir tane iç bişi olmaz diyo ama yook bu sefer ben kazanacam
şimdi çıkıyorum hava çok güzel sahilde dolaşayım biraz
bu arada akşam yalnızım eşim bir kaç haftalığına iş seyahatinde bu sürecide atlatırsam çok rahatlıcam

evet yaa eşlerin evde sigara içmesi gerçekten olumsuz etkiliyor. ben canım sigara isteyice kültablasını kokluyordum. zaten o iğrenç kokuyu duyunca istek falan kalmıyor. hiç yapamazsam sigarayı yakmadan sanki içiyormuş gibi içime çekiyordum. midem bulanıyordu. bugün 69. gündeyim. yarın 10 haftayı tamamlıyorum inşallah.

53 günü devirdim:)) Başaracağız arkadaşlar, istemek zaten kazanılmış zaferdir sigara için:) Ama bazen hüzünlenince, sinirlenince oy oy oy Tarçın ve karanfil çayına devam.

bende çakmağı yakıp sigara üfler gibi söndürüyorum ne garip yaa insanın kendini kandırması böle bişi galiba işin tuhaf tarafı işede yarıyo yani
isteğim ne zaman geçer acaba herkeste farklıdır tabiki ama en azından bana fikir olur

53 günü devirdim:)) Başaracağız arkadaşlar, istemek zaten kazanılmış zaferdir sigara için:) Ama bazen hüzünlenince, sinirlenince oy oy oy Tarçın ve karanfil çayına devam.

ahhh ahhh bende o günlere gelebilsem :18::18:
maşallah size arkadaşlar
sizleri görünce evet bende başarıcam diyorum
karanfili ağzıma alıp çiğniyorum çubuk tarçınıda neskafeme koyuyorum bol bol da sakız

sigara resmen hayatımın merkezine oturmuş hiç farkına varmadan
bugün hava güzel sahile gidip oturduk arkadaşlarla ama ben daha arabayı çalıştırıp gaz vermeden torpidoyu açıp yedek sigara paketimi almaya çalıştım çook acaip bi andı tamamen refkles olmuş alışkanlık olmuş sanki robot gibi yapılması gereken hareketmiş gibi ama içmedim paketimi attım artık ne evde ne arabamda paketim yok

dün gece biraz zor geçti evde yalnız olmanın verdiği ürkeklikle canım sigara istedi allahtan evde sigara yok içebilirdim
bu arada gece uykularım hala düzensiz şöle rahat bi uyku uyuyamıyorum
hep olumsuz yönlerini yazıyorum galiba ama iyi yönü çok daha fazla
zafer kazanmış gibi hissediyorum kendime güvenim arttı miss gibi kokuyorum kızımı sevdiklerimi gönül rahatlığıyla öpüyorum
rahat nefes almaya başladım

altıncı günümdeyim
zor geçen bi gecenin ardından sabah kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum ve canım sigara istemiyo çok şükür

bugün çok çok rahattım canım hiçç sigara istemedi inşallah bütün günlerim böle geçer
akşam aile yemeğimiz vardı kuzenlerim sigara içti yemek arkası içmediğimi görünce çok şaşırdılar hemde çok sevindiler

tam bir hafta oldu
bugün çok değişik duygular yaşadım
canım sigara hiç istemedi eşim evde olmadığından evde sigara kokusu yok belkide bundan aklıma geldi tabiki heleki kahvaltı arkası ama kriz gibi değildi sadece bir tane olsa güzel giderdi cinsinden
artık gün içinde beni kıvrandıran krizlerim yok iki gündür ama içimde sanki kocaman bir boşluk var
bu hissiminde zamanla geçiceğini biliyorum sabır çekiyorum bol bol dua ediyorum rabbim bana irade sabır nasip et diye

Canım inşallah başarırsın. Ben bugün maalesef içtim.Bazı sebeplerden dolayı çok üzüldüm ve ilk iş sigara Ne illet birşeymiş bu ağlar ağlamaz hemen aklıma o geliyor...

Canım inşallah başarırsın. Ben bugün maalesef içtim.Bazı sebeplerden dolayı çok üzüldüm ve ilk iş sigara Ne illet birşeymiş bu ağlar ağlamaz hemen aklıma o geliyor...

olsun canım yaa içtim diye hemen bırakma kendini sende bayağı yol almıştın
yarın kaldığın yerden devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…