merhaba arkadaşlar
15 senedir sigara içiyordum daha önce defalarca kez denedim bırakmayı ama yok bırakamadım .en fazla iki gün içmemişimdir sonra devam
bugün üçüncü günüm .eskiden elimde sigara bir gün bende bırakıcam diye okuduğum sayfalara şimdi konu açıyorum hergün neler hissettiğimi yazıcam başka topikleri okudum gerçekten yazmanın çok faydası olduğuna inanıyorum
benimle yol arkadaşı olmak isteyen arkadaşları bekliyorum daha çok motive oluruz bu sayede
Hadi kolay gelsin:)
harikasın,bende bırakmak istiyorum denemeye bile cesaretim yok.dediğin gibi en çok çocuklarım için bırakmak isterim,onlara kötü örnek olmak bir yana onları dumanımla zehirliyorum düşüncesi beni kahrediyor allahım banada nasip et bırakmayı
evet yaa eşlerin evde sigara içmesi gerçekten olumsuz etkiliyor. ben canım sigara isteyice kültablasını kokluyordum. zaten o iğrenç kokuyu duyunca istek falan kalmıyor. hiç yapamazsam sigarayı yakmadan sanki içiyormuş gibi içime çekiyordum. midem bulanıyordu. bugün 69. gündeyim. yarın 10 haftayı tamamlıyorum inşallah.
53 günü devirdim:)) Başaracağız arkadaşlar, istemek zaten kazanılmış zaferdir sigara için:) Ama bazen hüzünlenince, sinirlenince oy oy oyTarçın ve karanfil çayına devam.
tam bir hafta oldu
bugün çok değişik duygular yaşadım
canım sigara hiç istemedi eşim evde olmadığından evde sigara kokusu yok belkide bundan aklıma geldi tabiki heleki kahvaltı arkası ama kriz gibi değildi sadece bir tane olsa güzel giderdi cinsinden
artık gün içinde beni kıvrandıran krizlerim yok iki gündür ama içimde sanki kocaman bir boşluk var
bu hissiminde zamanla geçiceğini biliyorum sabır çekiyorum bol bol dua ediyorum rabbim bana irade sabır nasip et diye
Canım inşallah başarırsın. Ben bugün maalesef içtim.Bazı sebeplerden dolayı çok üzüldüm ve ilk iş sigaraNe illet birşeymiş bu ağlar ağlamaz hemen aklıma o geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?