• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara bırakma arkadaşlığı:(

Kızlar slm benimde bugün tam 7 gün bitecek ama canım çok istiyor,inanın kapı dışarı çıkmadım korkudan.Şimdi yanımda içen olursa dayanamayıp başlarsam diye korkuyorum.

Nsl geçecek bu sigara yoksunluğu acaba,bazen tavan yapıyor,hani biri al iç dese hemen yakarım o derece offfff

İzledikten sonra yazıcam mutlaka:) Çok teşekkürler
Canım gorusmedik ne zamandır nasılsın nasıl gidiyor. ? Ben 22. Günümü bitirmek üzereyim birinci eşiği geçtim çok şükür ve iyiyim iyi gidiyor arada kısa süreli yoklayip geçiyor.. seni merak ettim yaz durumunu tamam mı ?:KK54:

bugun bırakalı tam 25.gün:D artık canım istemiyor sadece üzülüp sinirlendiğim zamanlarda çok canım istiyor. Hatta nişanlımla tartıştığım bir gün içtim ama sadece 3 nefes çetim:( ondanda birşey anlamadm attım sigarayı sonrasında yine içmedim öyle yani iyi gidiyor gibi:D

bugun bırakalı tam 25.gün:KK70: artık canım istemiyor sadece üzülüp sinirlendiğim zamanlarda çok canım istiyor. Hatta nişanlımla tartıştığım bir gün içtim ama sadece 3 nefes çetim:KK43: ondanda birşey anlamadm attım sigarayı sonrasında yine içmedim öyle yani iyi gidiyor gibi:KK70:
benim de 25. Günüm demekki aynı gün bırakmışız.. sinirlendiginde, gerildiginde derin nefes al ver iyi geliyor zaten sigaranın stresi aldığı falan yok biz öyle inandiriyoruz kendimizi.. ben suan sigarali halimden daha az stresli olduğumu düşünüyorum.. iyi olmana sevindim canım hadi kararliligimiz daim olsun inşallah..

daha 1. gün . bugunluk iyiyim inşallah böyle devam eder.
İnşallah.. zaten en zoru ilk 3 gün çünkü nikotin 72 saatte terkediyormus bedeni.. ama aslında kararlı olunca ve sana kattığı katacagi olumlu şeyleri düşündükçe hem daha kolay oluyor hem de durumdan kdyif bile alıyorsun bunu ben yaşadığım gibi birkaç kişiden de duydum. Seni yürekten tebrik ediyorum sanırım kendin için en güzel kararı verdin daim olsun inşallah.. Bu arada kriz anlarında şu içmeyi ihmal etme çok iyi geliyor ben çok faydasını gördüm.. basarilarrr:KK9:

selam hanımlar bende aranıza katıldım içmeyeli henüz 24 saat oldu. bu gün çok rahat geçti ama yarın neler olacak allah bilir. 20 yıllık sigara kullanıcısıyım birçok defa bırakma teşebbüsünde bulundum ama bu sefer son. seni bırakacağım sigara.:stop:

selam hanımlar bende aranıza katıldım içmeyeli henüz 24 saat oldu. bu gün çok rahat geçti ama yarın neler olacak allah bilir. 20 yıllık sigara kullanıcısıyım birçok defa bırakma teşebbüsünde bulundum ama bu sefer son. seni bırakacağım sigara.:stop:
içmeyeceğim seni dedikçe ve her aklına geldiğinde sana sigarayı bıraktıran nedeni düşündükçe içmiyorsun. Bugün bırakalı 29.gün sanırım:) halamlar geldiler dun bize kuzenlerim falan hepsi tiryakidir ve hep keyifle içerler sigaralarını kahve,çay vs ile bende tabi onları öyle görünce hemen aklıma geldi canım ıstedı bır tane içsem mi nolur ki falan hemen dusunmeye basladım sonra dedım olmaz boyle bırakılır mı, ya yıne baslarsan, yıne bır suru paran gıdecek, tam bıraktın bunca gunun cektıgın zorluklar bosa gıdecek içme dedım kendıme ve içmedim.:D

içmeyeceğim seni dedikçe ve her aklına geldiğinde sana sigarayı bıraktıran nedeni düşündükçe içmiyorsun. Bugün bırakalı 29.gün sanırım:) halamlar geldiler dun bize kuzenlerim falan hepsi tiryakidir ve hep keyifle içerler sigaralarını kahve,çay vs ile bende tabi onları öyle görünce hemen aklıma geldi canım ıstedı bır tane içsem mi nolur ki falan hemen dusunmeye basladım sonra dedım olmaz boyle bırakılır mı, ya yıne baslarsan, yıne bır suru paran gıdecek, tam bıraktın bunca gunun cektıgın zorluklar bosa gıdecek içme dedım kendıme ve içmedim.:KK70:

o zaman koca bir alkışı hakettin :KK9:

bende ciddi nefes darlığı başlamıştı. umarım sigaranın zararlarını vücuttan atabilirim. bol su içelim hanımlar

Ben Champix ile bırakıyorum. Bugün 4. günüm hiç içmedim. İlk gün çok zorlandım ilaca rağmen. Umarım ilk paketinden sonra devam paketine gerek kalmadan bırakmış devam ederim

Krabas otunu denedim ben sadece balgam attiriyor baska bir gram faydasini gormedim

Normalde çok içen biri değilimdir zaten ama az yada çok sonuçta zararı olduğunu düşündüğüm için bende dün 15.30 itibari ile içmeme kararı aldım..henüz 1. gündeyim yani.. artık içmek istemiyorum.malum yaş oldu 37..bundan sonra vücutta yapacağı etkileri silmek daha zor olacağı için geç kalmadan bırakmam gerektiğini düşündüm.hem parama yazık hem de canıma..hiçbir şey insan sağlığından daha kıymetli değil..son 1 ayda bunu daha iyi anladım..bundan sonra daha dikkatli ve sağlıklı yaşamak hedefiyle yürümek niyetindeyim Allah'ın izniyle...:KK39:

Normalde çok içen biri değilimdir zaten ama az yada çok sonuçta zararı olduğunu düşündüğüm için bende dün 15.30 itibari ile içmeme kararı aldım..henüz 1. gündeyim yani.. artık içmek istemiyorum.malum yaş oldu 37..bundan sonra vücutta yapacağı etkileri silmek daha zor olacağı için geç kalmadan bırakmam gerektiğini düşündüm.hem parama yazık hem de canıma..hiçbir şey insan sağlığından daha kıymetli değil..son 1 ayda bunu daha iyi anladım..bundan sonra daha dikkatli ve sağlıklı yaşamak hedefiyle yürümek niyetindeyim Allah'ın izniyle...:KK39:
oncelikle kararından dolayi tebrik ediyorum inş tamamen kurtulursun bende birakma aşamasindayim Allah bu süreçde senin benim bütün kurtulmak isteyenlerin yardimcisı olsun.

oncelikle kararından dolayi tebrik ediyorum inş tamamen kurtulursun bende birakma aşamasindayim Allah bu süreçde senin benim bütün kurtulmak isteyenlerin yardimcisı olsun.
iradem kuvvetlidir benim..oradan kazanıyorum galiba.. olur tabi...kolay ne varki hayatta..:KK66::KK5: bol şans sana da ..:KK25:

Back