- 20 Aralık 2016
- 272
- 123
- 53
- 34
- Konu Sahibi isteksiztiryaki
-
sağolasin ilacin 14 .günü siğarayi biraktim bugün siğarasz 30. günüm ilaca başlayalida 1.buçuk ay oldu.teşekkürler canım hayırlı olsun senın ıcınde ne zaman basladın kaç gun oldu
İlaca başlamamin 14. günü yani ilacı içmeye başladığım günden tam 14 gün sonra siğarayi tamamen kestim 30 gündürde siğara içmiyorum devam paketini kullaniyorum 3 ayi bitirmeyi düşünüyorum.ilaca basladıkdan kac gun sonra kacıncı gun bırakmıstınız?
cok pardon bıraktıgınız gunu yazmıssınız zaten benımde 14.bırakma gunu :)
ilaca devam ediyormusunuz peki yanı devam paketini doktora yazdırdınızmı
İnş canim eğer ilaçları düzenli alırsan en ufak bi yoksunluk yaşamiyorsun şimdi ben sanki hayatimda hiç siğara içmemişim gibi rahat geçiyor günlerimbu arada hayırlı olsun ınşAllah bızde o gunlerı goruruz
14. günü hiç içmedim ılk bi kaç gün canim istemedi ama el alişkanlığından biraz bocaladim şimdi oda bitti yarı 2. ayin ilk günü olacak çok mutluyum ve çok çok iyiyim çok şükür kurtuluyorum o zehirden.15.gunu bıraktınız yanı 14.u son gundu dogru mu anladım?
İlk sigarasız gununuz nasıl geçti hiç canınız sigara istedi mi?
ben de aynı dertten muzdarıbım ac karına sabah erken saatte baslayanlardanım
İnsAllah ben de boyle diyebilirim benim baslangic 20/12 sigarasiz ilk gun 01/01 de birakilacak dedi doktor 12/01 da kontrolum var insallah birakirim cok istiyorum su sigara isteginin olmamasini14. günü hiç içmedim ılk bi kaç gün canim istemedi ama el alişkanlığından biraz bocaladim şimdi oda bitti yarı 2. ayin ilk günü olacak çok mutluyum ve çok çok iyiyim çok şükür kurtuluyorum o zehirden.
Hayir kendim ücretli aldim eczaneden tkrr dr gitmeye üşendim.2.ilaci devami yanj doktora mi yazdirdiniz acaba ?
tabiki.Eger faydasini gorursem bende usenip kendim alabilirim devam paketi ucretini mesaj atabilirmisiniz belki fiyat yazmak yasaktir ilac ismi vss.
Benim testlerimde oyle çıktı kendimiz için verdiğimiz en doğru karar bence ne sormak istersen ben cevaplarım yeterki kurtulalım şu illetten.Gerci piyasada cok bilinen bir marka ama 1.kez alirlen once testleri yaptirmali insanlar nefes testi ekg kan.nefes zaten sok oldum problemim yok diye dusunenlerdendim yarim ciger gibi nefes alip ufluyormusum o kadar kuvvetli nefes alip uflememe ragmen iyikide birakmaya karar vermisim
Sagol canim cok teşekkürler insAllah suraya artik bende kurtuldum yazacagimm gunler gelecek.Benim testlerimde oyle çıktı kendimiz için verdiğimiz en doğru karar bence ne sormak istersen ben cevaplarım yeterki kurtulalım şu illetten.
Rica ederim bizi diğer topiğede uğrayabilırsin orda birakan arkadaşlarla daha çok motive olursun.Sagol canim cok teşekkürler insAllah suraya artik bende kurtuldum yazacagimm gunler gelecek.
Cok tesekkur ederim seninle konustukca daha bir motive oldum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?