How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sigara bagımlılığından kurtulma(Devletin katkılarıyla:))

Sigarayı gerçekden bırakmak istiyormusun?

• Ankete Katılan
    12

isteksiztiryaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
272
123
53
34
Merhaba,
Sigaradan kurtulmak için 171 i arayıp tavsıye ile mhrs uzerınden hastaneden randevumu almıs ve randevuya gitmiş bulunmaktayım.(18/12/2016 randuvu alıs tarıhı 26 sıydı ılk 171 i aradım baktım aradıkdan sonra randevu yarına var iptal edip uzakdaki hastaneye gittim:D )
doktorun tektikleri tamamlayıp tavsıye etmesi uzerıne c.... (ismini yazmıyorum doktorsuz almayın oncelıkle testlerin yapılması lazım) diye bir ilaç yazdı ve toplum saglıgı merkezınden ilacı mı dun itibari (19/12/2016) ile almıs bulunmaktayım.(ücretsz hersey ilaç dahil)

malum bugun ilk dozaj 1.gunu uyguladık.

2 gundur grip gibi nedugu belirsiz bişeyim sanırım oluyorum emın degilim.
etkilerini hergun elimden geldigince yazmaya calıscam eger kullanan ve destek olmak isteyen ve bırakmak isteyenler var ıse asagıya bizimle bilgilerini paylasır ise sevinirim.

Sigara esaretinden kurtulmak için 1.gun 1.adım;

Sabah kahvaltımı yaptım yarım yamalak yaparım hep zaten sigara cekiyordu canım kalktıgımdan beri neyse ilacı içtim 10-15 dk zor durdum halbukı 2 gundur tat almıyorum hiç bişeyden(orn;dun sufle yedım tat almadım 5 dk sonra mıdem bulandı sigarada zorunlulukdan ıcıyor gibiyim dedim ya grip gibi bişeyim)

1.ilk sigaram yaktım yarısına geldim ilacı içili 15 dk olmus midem bir bulanmaya basladı dur yarım saate gecer dedım sigarayı elimde beklettim mide bulantım 5 dk surdu geçti sigara yarısından az bişey hava içti rüzgar ve içicem dedim sigaraya baktım o bana baktı canım ıstıyormu dusundum keyif alcakmıyım yıne cevap hayır olunca sondurdum acımadan yarısında.suan yazarken bile sigara dusunuyorum ama içesim yok :)

guncelleme canım istemedi ama boyle alıskanlık istek oldugu ıcın 2 sigara 1 er saat arayla galiba yaktım ıkısındede yarısında midem bulandı ve zorlayarak bıraz daha ıcıp sondurdum.benım ıcın suan yarıdan sonra sondurme istegi mucıze inşAllah kurtulurum.(grip e benzer bişey yasadıgım ıcın dıye dusunuyorum ama oncedende grip iken içerdim sigara içtikce midem bulanmazdı karasız kaldım:110:) suan acaip midem bulanıyor ama kuscak kadar değil :halay:

ilaca basladıkdan kac gun sonra kacıncı gun bırakmıstınız?
cok pardon bıraktıgınız gunu yazmıssınız zaten benımde 14.bırakma gunu :)

ilaca devam ediyormusunuz peki yanı devam paketini doktora yazdırdınızmı

ilaca basladıkdan kac gun sonra kacıncı gun bırakmıstınız?
cok pardon bıraktıgınız gunu yazmıssınız zaten benımde 14.bırakma gunu :)

ilaca devam ediyormusunuz peki yanı devam paketini doktora yazdırdınızmı
İlaca başlamamin 14. günü yani ilacı içmeye başladığım günden tam 14 gün sonra siğarayi tamamen kestim 30 gündürde siğara içmiyorum devam paketini kullaniyorum 3 ayi bitirmeyi düşünüyorum.

15.gunu bıraktınız yanı 14.u son gundu dogru mu anladım?
İlk sigarasız gununuz nasıl geçti hiç canınız sigara istedi mi?
ben de aynı dertten muzdarıbım ac karına sabah erken saatte baslayanlardanım :(

15.gunu bıraktınız yanı 14.u son gundu dogru mu anladım?
İlk sigarasız gununuz nasıl geçti hiç canınız sigara istedi mi?
ben de aynı dertten muzdarıbım ac karına sabah erken saatte baslayanlardanım :KK43:
14. günü hiç içmedim ılk bi kaç gün canim istemedi ama el alişkanlığından biraz bocaladim şimdi oda bitti yarı 2. ayin ilk günü olacak çok mutluyum ve çok çok iyiyim çok şükür kurtuluyorum o zehirden.

14. günü hiç içmedim ılk bi kaç gün canim istemedi ama el alişkanlığından biraz bocaladim şimdi oda bitti yarı 2. ayin ilk günü olacak çok mutluyum ve çok çok iyiyim çok şükür kurtuluyorum o zehirden.
İnsAllah ben de boyle diyebilirim benim baslangic 20/12 sigarasiz ilk gun 01/01 de birakilacak dedi doktor 12/01 da kontrolum var insallah birakirim cok istiyorum su sigara isteginin olmamasini

Eger faydasini gorursem bende usenip kendim alabilirim devam paketi ucretini mesaj atabilirmisiniz belki fiyat yazmak yasaktir ilac ismi vss.

Gerci piyasada cok bilinen bir marka ama 1.kez alirlen once testleri yaptirmali insanlar nefes testi ekg kan.nefes zaten sok oldum problemim yok diye dusunenlerdendim yarim ciger gibi nefes alip ufluyormusum o kadar kuvvetli nefes alip uflememe ragmen iyikide birakmaya karar vermisim

Gerci piyasada cok bilinen bir marka ama 1.kez alirlen once testleri yaptirmali insanlar nefes testi ekg kan.nefes zaten sok oldum problemim yok diye dusunenlerdendim yarim ciger gibi nefes alip ufluyormusum o kadar kuvvetli nefes alip uflememe ragmen iyikide birakmaya karar vermisim
Benim testlerimde oyle çıktı kendimiz için verdiğimiz en doğru karar bence ne sormak istersen ben cevaplarım yeterki kurtulalım şu illetten.

Benim testlerimde oyle çıktı kendimiz için verdiğimiz en doğru karar bence ne sormak istersen ben cevaplarım yeterki kurtulalım şu illetten.
Sagol canim cok teşekkürler insAllah suraya artik bende kurtuldum yazacagimm gunler gelecek.
Cok tesekkur ederim seninle konustukca daha bir motive oldum aslinda

Back