Sigara bagimliligi...

Seninde katıldığın zamanki yer :) daha doğru tekrar tekrar buluşma yaşanmadı ordan yürüdük biz :KK70:

İyice emin olunca aratıp bulayım ben orayı neresiydi bilemedim ama hatırlıyorum konuyu çok pis gaza geldimdi.

Motive filan yok mu yani? Öyle söz verdiniz tamam mı? Aslansın koçsun bu ne ki yaparsın, ya da az sabret bak daha kolaylaşıyor oh temiz havayı içine çek. Filan demiyor musunuz ara ara gelip? Bana bunlar lazım çünkü :D

Teknik meknik hikaye bence...1994 yılından bu yana günde 2 pakete yakın hatta bazı dönemler de daha fazla içmiş biri olarak geçen hafta içmeme kararı aldım. Tek nedenimse ona giden paraya oğlumun ihtiyaçlarını almaktı. Bu seferde sürekli yiyorum bakalım ne olacak sonum. Dert kimde yok ki ....
Ay bende sürekli yiyorum . doymak nedir bilmiyorum . Aslında doymak ne kelime çatlama seviyesindeyim

İyice emin olunca aratıp bulayım ben orayı neresiydi bilemedim ama hatırlıyorum konuyu çok pis gaza geldimdi.

Motive filan yok mu yani? Öyle söz verdiniz tamam mı? Aslansın koçsun bu ne ki yaparsın, ya da az sabret bak daha kolaylaşıyor oh temiz havayı içine çek. Filan demiyor musunuz ara ara gelip? Bana bunlar lazım çünkü :KK70:
Bana pek işe yaramıyor onlar ama başlayıpbu kadar zaman içmeyip sonra o kasar günü çöpe atmak istemedim.

Birde eşim kararlı şekilde bıraktı. Ona pis kokmak istemedim.

Bir kaç tane kaçamak yaptım ama ağzım çamur oldu 3 gün kokusu gitmedi.
Ve içenlerle yakın mesafe konuşamamaya başladım. Beni tutan sadece bu sebepler yani. Sağlığı düşündeydik çoktan bırakırdık dimi :D

Bana pek işe yaramıyor onlar ama başlayıpbu kadar zaman içmeyip sonra o kasar günü çöpe atmak istemedim.

Birde eşim kararlı şekilde bıraktı. Ona pis kokmak istemedim.

Bir kaç tane kaçamak yaptım ama ağzım çamur oldu 3 gün kokusu gitmedi.
Ve içenlerle yakın mesafe konuşamamaya başladım. Beni tutan sadece bu sebepler yani. Sağlığı düşündeydik çoktan bırakırdık dimi :KK70:

O beş günde bile çamur gibi olmuştu benim de ağzım bak hatırladım o hissi. Şimdiyse yak bi tane yak yak oh çayı doldur derken bi bakmışım paket inmiş leş gibiyim. İçmeyi seviyorum da diyemiyorum karışık hisler içindeyim kendisine karşı. Sağlığı düşünüyorum ben en çok, eskisi gibi değilim kesinlikle. O beş gün bile nefesim açılmıştı, şimdi yine çabuk yorulur haldeyim. İnş bırakırım ya. Şu mayısa kadar bi spor olayına da dadanırsam yaz geliyor diye, arada sigarayı şutlarım belki.

Bende bu dertten müzdaripim :) bi macun duydum sanırım muğlada üretim yeri ve organıkmış datça macunu akciger detoksu diyede geçiyor kullanan yada bilgisi olan varmı?

O beş günde bile çamur gibi olmuştu benim de ağzım bak hatırladım o hissi. Şimdiyse yak bi tane yak yak oh çayı doldur derken bi bakmışım paket inmiş leş gibiyim. İçmeyi seviyorum da diyemiyorum karışık hisler içindeyim kendisine karşı. Sağlığı düşünüyorum ben en çok, eskisi gibi değilim kesinlikle. O beş gün bile nefesim açılmıştı, şimdi yine çabuk yorulur haldeyim. İnş bırakırım ya. Şu mayısa kadar bi spor olayına da dadanırsam yaz geliyor diye, arada sigarayı şutlarım belki.
İnşallah hayatımızdan çıkar bir daha bizi rahatsız etmesin

Ben içmeyi de seviyordum halimden de memnundum bırakmayı düşünmüyordum. Bi an gaza geldik :D

Bugün komşum geldi sigara içiyor. Birşey gösterecekti telefonda, İnan konuşma bitsin göstersin artık diye dua ettim :/
Bizde çocuklara böyle kokuyoruz...
İnşallah bırakırsın.
İnşallah bende tekrar başlamam :)

Aslında bu 6 günde ne düşünmeye başladım bu düşünce bana güç veriyor ve ben kendime çok kızıyorum . 9 yaşındaki oğlum sırf benimle vakit geçirebilmek için sigaranın kokusunun kötü olduğunu söylememiş bile bana . 6 gün içinde anladım ki leş gibi kokan birşeymiş.
bi sure sonra hic aklina gelmicek. Sigara icen biri olcak yaninda ama bende iciyim diyemiceksin. bnm ablam geliyor misafir geliyor benim hic canim ISTemiyor. Eskiden gun sayardim ama, iste su kadar oldU birakali diye simdi gunun nasil gectigini anlamiyorum.

bi sure sonra hic aklina gelmicek. Sigara icen biri olcak yaninda ama bende iciyim diyemiceksin. bnm ablam geliyor misafir geliyor benim hic canim ISTemiyor. Eskiden gun sayardim ama, iste su kadar oldU birakali diye simdi gunun nasil gectigini anlamiyorum.
:) aynı ben Şafak sayar gibi sayıyorum :) çizgi bile çekiyorum günlere :) sabah uyandığım zaman büyük zorluk yaşıyorum .

Eklentiler

• 99F1C495-6F4D-461F-9BF2-1FA88A4EA92D.webp
    99F1C495-6F4D-461F-9BF2-1FA88A4EA92D.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 34
:) aynı ben Şafak sayar gibi sayıyorum :) çizgi bile çekiyorum günlere :) sabah uyandığım zaman büyük zorluk yaşıyorum .
hahahaha :D aynısını bende yapmiştim buzdolabinda asiliydi :D şimdi yapmiyorum çunki saymiyorum canim istemiyor :D

ilk denememde ilaçla 5 ay bıraktım ancak tekrar başladım.
Sonra bundan 7 ay önce allen carr yöntemi (kitap+videosu) ile bıraktım ve cidden sigaraya bakış açım tamamen değişti.
Bir daha başlayacağımı hiç sanmıyorum

Back
X