- 15 Şubat 2018
- 8
- 10
- 1
- 38
- Konu Sahibi Ruzgarfirtina
-
Nasıl bi şey o hipnoz tekniği?benım patronum 10 yaşında başlamış ve 60 yaşında kadar kullanmış . 60 yaşında adam hipnoz teknığıyle bıraktı . Şimdi sigara içen birisni görsun hemen bağırırO kadar nefret edıyo ..
Ben bırakıcam demenız kararlı olmanız kafii
vala inan tam açıkca blmıyorum .Nasıl bi şey o hipnoz tekniği?
Eşim elektronik sigara kullanıyordu 7 aydır. Çeke çeke göğsü ağrıyınca bıraktı.
Şimdi tekrar normal sigaraya döndü
17 Sene içen biri olarak tek hamlede bıraktım.
5 sene bitecek ve ölmedim:)
aksine daha sağlıklıyım.
kahvenin yanında olmazsa olmaz dediğim
yazın tatillerde alkolle iyice dibine vurduğum
arkadas sohbetlerinin vazgeçilmezi,
acılarımın ortağı olan o bagımlılıktan kurtuldum.
kahve onsuz da tatlı,arkadas ortamları da keyifli.
acılarımın dert ortagı olan sigara yokken ne acılar yasandı ama aklıma dahi gelmedi.
şuanda sigara içen insanlara acıyorum ve kimse kızmasın ama gercekten ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıyorum
para ödeyerek kendini zehirliyorsun , çok pis kokuyorsun
ona bağlı yasıyorsun
berbat birşey
örnek olsun diye yazdım.
Bu bahsettiğin şeyler vazgeçilmez geldiği için bırakamıyorum aslında. Kahvenin yanında,alkolün yanında,dertlendiğimde sigara olmazsa olmaz diye düşünüyorum. Nasıl yaptın lütfen anlatır mısın ? Belki doğumdan sonra bidaha başlamamama sebep olursun..17 Sene içen biri olarak tek hamlede bıraktım.
5 sene bitecek ve ölmedim:)
aksine daha sağlıklıyım.
kahvenin yanında olmazsa olmaz dediğim
yazın tatillerde alkolle iyice dibine vurduğum
arkadas sohbetlerinin vazgeçilmezi,
acılarımın ortağı olan o bagımlılıktan kurtuldum.
kahve onsuz da tatlı,arkadas ortamları da keyifli.
acılarımın dert ortagı olan sigara yokken ne acılar yasandı ama aklıma dahi gelmedi.
şuanda sigara içen insanlara acıyorum ve kimse kızmasın ama gercekten ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıyorum
para ödeyerek kendini zehirliyorsun , çok pis kokuyorsun
ona bağlı yasıyorsun
berbat birşey
örnek olsun diye yazdım.
kendine yenik düşme:) Cok tesekkur ederim, ne guzel yazmissiniz..
Günde iki paket mi?
Kaç tl biir paket? İşi bıraktığınıza göre sponsor kim?
Allen Carr’ın kitabını okuyun lütfen, bir psikolog olarak ben o kitabı yazmış olmayı dilerdim doğrusu:) O denli etkili bir kitap. Bir kitap bana nasıl bıraktırabilir ki diye düşünmeyin. Dünyada milyonlarca insan onun tekniğiyle bıraktı emin olun. Ben o kitap sayesinde bıraktım ve inanın hayatta verdiğim en doğru karardı.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin, bugun izleyecegim bakalim, kitap ve film onerisi geldi sizlerden ve cok da tatli cevaplar, hele bir tanesi cok yureklendirici. Aslinda bir guzel dayak yesem birseyim kalmaz :)Canım "birakmak istiyorum" isimli bir film tavsiye edeceğim insallah etkisini gorursun. Hayatın çok daha güzel olacak inşallah yeter ki sen kendini mutlu edecek başka şeylere yönel. Çok daha sağlıklı bir hayatı hakediyorsun...
Faydası olsaydı zaten pöfür pöfür içmezdi. Sözde azalacakmış zamanla da tövbe billah hiç azalmadı. Her fırsatta çak çak çak fufff fufff çekiyor.vala inan tam açıkca blmıyorum .
Adam bunu uyutmuşmu ne etmış
Anlatıyodu ama pek kulak asmadım açıkcası..
O elk. sigaralar falan işe yaramıyo kim kullandıysa memnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?