• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şifremle ilgili

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
118
aynı bilgisayarı kullandığım halde eskiden bir kere şifreyi yazdığımda daha sonraki açmalarımda tekrar gerekmiyordu,şimdi her kullandığımda yeniden şifreye girmem gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Merhaba,

Üye adı ve şifrenizi girdikten sonra hemen altında yer alan beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz sorun çözülebilir.

:71:

k.k. her açtığımda kullanıcı ismini şifreyi yazmak sinirlerimi bozuyor,bunun bir çaresi yokmu

resim ekleme ile bitün yazıları okudum halen resim yükleyemiyorum yardım edin

resim ekleme ile bitün yazıları okudum halen resim yükleyemiyorum yardım edin

Fotoğraf yüklemeyle ilgili önemli bir notu ileteyim öncelikle,eklediğiniz fotoğraflar,yazılar,yorumlar kesinlikle silinmez,silinmesi yasaktır,üyeler eklediklerini silmeye kalkarsa uyarı alırlar,bu sebeple lütfen bu kuralı bilerek paylaşımlarda bulununuz.

Fotoğraf eklemeye gelince şayet yazmak istediğiniz bir mesaja fotoğraf ekleyecekseniz,açılan boş mesaj sayfasının altında Eklenti ekle butonu var ona basın,
bir sayfa açılacak,o sayfanın sağ üst kısmında Dosya Ekle yazısına basın,yine küçük bir alan çıkacak,Dosyaları seç'e basarsanız,bilgisayarınızda sakladığınız fotoğraflarınızın olduğu bölüm çıkar karşınıza,oradan eklemek istediğiniz fotoğrafı seçin,Upload files yazan butona basın,fotoğrafınız eklentiler bölümüne yüklenir,daha sonra sağ altta İçeriğe ekle tuşuna basarsanız seçmiş olduğunuz fotoğraf yorumunuzda yer alır.

Back