• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şifonyerime düzen önerisi

alın bendede o kadar ne yapsamda çözemedim bunları
ya ben dolabın üstünde durmasını istemiyorum çünkü çok fazla şey var
temizliği zor oluyor çekmeceme koyuyorum düzenlice
2 gün sonrabi bakıyom hepsi birbirine girmiş olmuyor yaa
makyaj çantalarına ayırdım hepsini çekmeceme koydum bir nebze düzenli durdu
ama gene kesin çözüm getirmedi

hepsi birbirinden farklı ebatlarda farklı ürünler olunca hepsini bir yere koymakta istemiyorum
öyle sepete felan
çekmecemin içinde bölmeler yaptıracaktım olmadı
plastik küçük kutulardan aldım 5,6 tane çekmecemin içine yerleştirdim
birine makyaj malzemelerimi
birine kremlerimi felan derken
şuan son durum böyle

daha iyi çözümlere açığım

ah bu dert... ben de bir kutu içine yerleştirdim öyle kaldı, ama kutunun amacıdomino taşı gibi devrilip şifonyerin arkasına düşmemeleri:1:

bu arada sepet derken, hasır, örgü vb kesnilikle önermiyorum. zamanında hasır sepetim vardı, onun temizliği ayrı dert:47:

basit bir kutuya koymuştum ama kutunun önü ve etrafı diğer ürünlerle dolu olduğundan görünmüyor bile zaten:9: çamaşır makinesi üzerinde oldukça iyi oluyor en sık kullanılanlar bir de oradakiler toz da olmuyor, ama odamda tv yanında duranlar off offf:47:

şurası bir gerçek evim geniş olsa, kapaklı dolaplara koyar ederdim, bu illet olma derdinden kurtulurdum.

not: şu anda parlak zeka ürünü bir şey geldi aklıma :27: hani toz savar diyorlar ya pronto mu ne ondan sıksak:44:

$2.webp $1.webp
Bu tür sepetler işe yarar sanırım:55:

ben şifonyerin üstüne sadece parfümlerimizi ve bir resmimizi koydum üstü doldu zaten
kozmetiklerim,cilt bakım ürünlerim banyoda sepette,üç ayrı bardakta kalem,fırçalı ruj ve rimellerim var,bir de banyodaki aynanın önünde kremlerim

tokalarım ayrı bi sepetteydi
makyaj malzemelerim ayrı
kremlerim ayrı
3 sepetle uğraşamadım nereye koyayım bilemedim
şimdi tokalar hariç hepsi yine şifonyerin üstünde :26:
yok yok bana ya kocamaaan bi sepet lazım
ya da apayrı bişey :63:

Son düzenleme:
daha yeni çözüm bulduğum bir konu bu benim..temizlik yaparken canıma tak etti hepsini boşallttım.güzel bir örtü ve eşimle resmimizi koydum..o kadar.daha temiz ve düzenli görüüyor..

öncelikle şifonyerin çekmecelerini düzelttim.ve her seyi makyaj çantalarına parfüm çantalarına kutulara koydum günlük kullandıklarım dışında hepsi çantalarda..onlarıda çekmeceye yerleştirim.şimdi çok rahaım şiddetle tavsiye edrim..o çantalardan alıyorum istediklerimi.günlük kullandıklarımda çekmecede dizili..eşimde yardımcı bu konuda sağolsun:38:

daha yeni çözüm bulduğum bir konu bu benim..temizlik yaparken canıma tak etti hepsini boşallttım.güzel bir örtü ve eşimle resmimizi koydum..o kadar.daha temiz ve düzenli görüüyor..

öncelikle şifonyerin çekmecelerini düzelttim.ve her seyi makyaj çantalarına parfüm çantalarına kutulara koydum günlük kullandıklarım dışında hepsi çantalarda..onlarıda çekmeceye yerleştirim.şimdi çok rahaım şiddetle tavsiye edrim..o çantalardan alıyorum istediklerimi.günlük kullandıklarımda çekmecede dizili..eşimde yardımcı bu konuda sağolsun:38:

resim olarak bizimle paylaşabilir misin kardelencim

Link veremedim.. Ama google görseller kısmında makyaj kutusu diye arama yaparsanız çok hoş fikirler var. Ben de buldum birkaç seçenek kendime...

kizlar ben makyaj malzemelerim icin plastik cekmeceli kucuk bir kutu aldim.
3 cekmecesi var seffaf hemde. simdi kolaylik oluyor hemde tozlanmiyor aradigimida hemen buluyorum
diger kremler filan icinde kucuk sepet oneririm gercekten cok hos olunlari var.

Back
X