• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şifonyerime düzen önerisi

denizkizi48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
100
0
46
Sivas
kızlar benim sorunum şu çok fazla kozmetik malzemem var parfüm deodorant kremler losyonlar vs vs hem benim hem eşimin. mobilyam da sık sık tozlanıyor ve tüm malzemeleri indirip toz almak tekrar dizmek dakikalar alıyor:96:. kozmetiği de çok seviyorum parfüm ve kremlerim sayısız. nasıl düzenlesem işim kolaylaşır siz nasıl muhafaza ediyorsunuz kozmetik malzemelerinizi ,şifonyer düzeniniz nasıl? bu arada ben onların açıkta olmasını seviyorum yani hem açıkta olup hemde düzenini nasıl sağlarsam toz almak işkence olmaz:97:.

:)))) benim tam şu anda açmak istediğim konuyu açmışsın aynı dertten bende muzdaribim. parfum sıslerı makyaj malzemeler. ben ortaya bı sepet koydum. bı kısmı onda ama hepsını almıyor sepet yıne mecburen yarısını ındırıom sılıom koyuyorum bazen dıyorum cekmeceye dız hepsını aynanın önunu bosalt :52:

:)))) benim tam şu anda açmak istediğim konuyu açmışsın aynı dertten bende muzdaribim. parfum sıslerı makyaj malzemeler. ben ortaya bı sepet koydum. bı kısmı onda ama hepsını almıyor sepet yıne mecburen yarısını ındırıom sılıom koyuyorum bazen dıyorum cekmeceye dız hepsını aynanın önunu bosalt :52:

bazen bende öyle diyorum ama aynanın önünde olmalarını seviyorum sık sık kullandığım şeyler bide çünkü bayılırım dizmeye bekarken babam kızardı kuaför mü burası kızım diye herşeyi sermişsin derdi:9:

nasıl sepet mesela. benim sepet takımım var 3 boyda.başka amaçlı kullanıyorum kapaklı kutu gibi yanikapağı arkaya doğru açılıyor o tarz. öyle sepet mi yoksa yayvan açık sepet mi.

yanii seninn kozmetikk malzemene göree şimdi bişe diyemicemm çok varsa büyükk boyy geniş tüülüüü sepetler işini görür...banyo sepetlerinden büyükk tabi

kızlar sorum zor mu oldu. hepimiz kozmetik kullanıyoruz nerelerde nasıl muhafaza ediyorsunuz bana yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. sepet fikri güzel başka yokmu.

senn neeler düşünüyosun mesalaa önerilerdee ben sepet dedim yadaa banyo dolabıı varsa içine doldurr nemli yere dayancak ürünlerini:12:

senn neeler düşünüyosun mesalaa önerilerdee ben sepet dedim yadaa banyo dolabıı varsa içine doldurr nemli yere dayancak ürünlerini:12:

ya mesela şifonyerimin çekmecesini kullanmak istesem çok derin değil losyonlar deolar bazı parfümler sığmıyor. en azından ufak tefekleri koymak için bölme mi yaptırsam acaba bu tarz birşey kullanan var mı:40:.

esktraa bii dolapp bence gerek yokiii dahaa portetif şeylere yönell:34:

mesela ne portatif:97:. ekstra dolab değil dolabın içine bölmeler yapıp bir kısımı oraya almak diğerlerini şifonyerin üstünde bırakmaktan bahsediyorum. şifonyerin üstü daha az olur gibi geldi ama bilmiyorum ki hiç.:44:

ıkeada bazıı modleerr varrr böylee kulanımı kolayy hememn pratik temzilenen şifonyenlerr

bencee sepet allll hepsinee koyy süper olur

bugün temizlik yaparken toz alırken aynı şeyi ben de düşündüm
kaldırıp atsam şunları dedim içimden ama nerdeee
kıyamam ki üstelik hepsini kullanıyorum
kremler el için ayrı yüz için ayrı vücut için ayrı göz için ayrı
vucut speryleri vucut yağları saç spreyleri saç bakım ıvırları
parfümler ıncık cıncık dolu
kutu fikri hoş ama kaba olmayan kibar bişeyler bulmak lazım

mesela ben banyo vücut saç ile ilgili malzemeleri banyoda raf ve çekmecelerde saklarım. makyajı da banyoda yaptığım için malzemelerim bi makyaj çantasının içinde yine banyoda dolap çekmecesinde durur. ojelerim de başka bi kutuda yine banyoda durur. şifonyerin üstünde sadece parfümler var.ben de senin aksine açıkta çok bişey olsun istemem. her konuda. mutfakta banyoda salonda.

senin çoksa eğer ve açıkta olmasını istiyorsan malzemelerini şimdi çok şık organizerler var piyasada. cam gibi şeffaf. ama plastik olan ve çekmeceli olan tamir malz. amaçlı olanlardan değil bu dediğim. şimdi resim bulamadım.
işte onlardan bi kaç tane edinip katogorilere ayırarak kimini ayna önünde kimini çekmece içinde tutarsın diye düşündüm ben..deo parfüm şişelerini de ayrı bi hasır kutuda dikey olarak yerleştirirsin. toz alırken pratik olur böyle.

mesela ben banyo vücut saç ile ilgili malzemeleri banyoda raf ve çekmecelerde saklarım. makyajı da banyoda yaptığım için malzemelerim bi makyaj çantasının içinde yine banyoda dolap çekmecesinde durur. ojelerim de başka bi kutuda yine banyoda durur. şifonyerin üstünde sadece parfümler var.ben de senin aksine açıkta çok bişey olsun istemem. her konuda. mutfakta banyoda salonda.

senin çoksa eğer ve açıkta olmasını istiyorsan malzemelerini şimdi çok şık organizerler var piyasada. cam gibi şeffaf. ama plastik olan ve çekmeceli olan tamir malz. amaçlı olanlardan değil bu dediğim. şimdi resim bulamadım.
işte onlardan bi kaç tane edinip katogorilere ayırarak kimini ayna önünde kimini çekmece içinde tutarsın diye düşündüm ben..deo parfüm şişelerini de ayrı bi hasır kutuda dikey olarak yerleştirirsin. toz alırken pratik olur böyle.

teşekkür ederim en iyisi sepet yöntemi sanırım gerçekten en kısa zamanda odama uygun sepet ve o şeffaf çekmeceli kutulardan alacağım bahsettiğini anladım.

Back
X