Sıfır ve 2.el albümüm giyim ayakkabı çanta aksesuar hepsi......

ya walla çok beğendim bari kargo senden olsa olmaz mı???

inan canım direk uygun fiyata yazdım zaten hepsi çok uygun açıkçası aldığım fiyatların 3de 1ine satıyorum. 5 lira kargosu ile sana 30 liraya gelck zaten 30liraya bu sezonda böyle sıfır trench bulmak imkansz gerçekten çok değil fiyatı. 5 liralık olan ürünler var çok güzel sıfır ve 2.el onlardan beğendiğn varsa hediye gönderebilrm ama fiyatta daha fazla bişey yapamam ztn çok ucuz yazdm

[sıze=3]SATIŞTAKİ GÜNCEL ÜRÜNLERİN HEPSİ 36. SAYFADADIR.[/sıze]

Son düzenleme:
3lü çeyiz bohçası (sadece kırmızı olan kaldı kına başörtüsü)
seccade masa ortası runner
2 adet patik

hepsi sıfır ve tümü 25 tl

sen gönderebiliceklerini yazsana bana yada linklerini at :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=973606&d=1392156749

peki bunu gönder o zaman ama bişi sorucam bi sayfanda bu trenchcoat için 20 lira falan yazmışsın hangisi doğru ? :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=973606&d=1392156749

peki bunu gönder o zaman ama bişi sorucam bi sayfanda bu trenchcoat için 20 lira falan yazmışsın hangisi doğru ? :44:

canım o fiyatlar o haftalık indirim yapmştım gidenler gitti aralarından zaten. artık indirim yerine istediğnz ürünü hediy gönderme yaptım çünkü elimdekileri bitrmek istiyorum oyüzdn fiyatları eski haline getrdim elimdekileri azaltma adına 1 hediye yaptım:)

cnm runner ve seccade için düşünebilirim yalnız kargoda eklenince biraz hesapsızmı olacak ki acaba
sen bişiler daha eklesen yada indirim yapsan
rannırın eşivarsa 2 li yada 3 lü olabilir seccade olur

...........peki tm :)))

canım elindeki kalan ayakkabılarını toplayıp tekrar paylasabilirmisin

merhaba 36. sayfada şuan elimde olan tüm ürünlerin resimleri var alıntı yapılmıyor resimler neden anlayamadım ama 36. sayfada aşaağıya doğru indikçe göreceksnz olanların hepsinin resmi var orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…