Bebek İkinci El Sıfır ürünler çok uygun fiyatlara - 1 yaş civarı kız anneleri bakmadan geçmeyin.

betty_berry

Before talk, listen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
667
535
Merhaba.Kıyafet çokluğundan kullanamadığımız sıfır kıyafetlerimizi uygun fiyatlara veriyorum.

1.ve 2. resim: Shooshoos ayakkabı 20 numara. Kızım birkaç aylıkken 60 tl'ye almıştım ama no'yu tutturamamışım. Kışa giyemeyiz. 30 tl

3.resim: Lcw triko hırka 1-2 yaş için 8 tl

4.resim: Lcw triko kazak 1-2 yaş için 7 tl

5.resim: Zeyland kalın triko elbise 12-18 ay 8 tl

6.resim:İdil baby kadife elbise 9-12 ay -benzerleri idil baby'nin kendi sitesinde 60 tl civarında. 10 tl

7.resim: Lcw kalın kadife pantalon 12-18 ay kız 7 tl

8.ve 9. resimler: Zeyland baharlık body+pantolon takımı 18-24 ay 15 tl

10.resim: Lcw uzun kollu baykuşlu body 1-2 yaş 5 tl

11.resim: Abentny şortlu takım 18-24 ay için 8 tl

12.resim: Andywawa uzun kollu body 15-18 ay 4 tl

13. resim: Green sprouts PVC'siz su geçirmez önlük- kırıntı cebi var. çok şık bir önlük 12-24 ay için 6 tl

14.resim:Green Sprouts pvc'siz su geçirmez önlük 6-12 ay için- kırıntı cebi var. şık kelebekli 5 tl

15. resim: Kanz beyaz tişört 18 ay için etiketini sökmüştüm kullanırız diye. Ama kullanmadık. 3 tl

16.resim: Andywawa kısa kollu body 18 ay için. 3 tl

17.resim: Chicco beyaz body 18 ay 3 tl

Telefondan resimleri goremiyorum,mail adresimi ozelden yazmistim gönderebilirseniz bize uyan şeyler olabilir

merhaba birkaç başlık altında ürün satıyorsunuz hepsinden ayrı ayrı beğendiklerim oldu.kırmızı kadife elbise,kırmızı 19 numara babetler yalnız bu babetler kaç aya kadar giydirilebiliyor(bir de bu elbise ile takım mı bu babet?)baykuşlu t shirt,lcw kot etek pembe fırfırlı olan,kalın gabardin elbise,hello kitty pantolon hepsine toplamda indirim yapabiliyor musunuz eğer indirim yapabilirseniz daha alacağım ürünlr var sizden şimdiden teşekkürler....

Kırmızı kadife elbise ile babetler birlikte hediye gelmişti :) birlikte giydirilebilir. Benim kızımın ayakları küçük, o yüzden babetler 15-16 aylıkken tam geliyordu. Elbiseyi almayı düşünen biri var şu an ama kesin karar vermiş değil, eğer almazsa size verebilirim. Baykuşlu tişörtü de aynı arkadaş kesin alacak. lcw kot etek 6-9 ay, kalın gabardin elbise 6-9 ay ve hello kitty pantalon 6-9 ay'ı verebilirim size.Ama eğer kadife elbise için beklerseniz ve o arkadaş almazsa, o zaman hesaplayalım hepsini, eğer size uyarsa?
İndirimi de az bişey yapabilirim ancak çünkü fiyatlar gerçekten uygun.

Son düzenleme:
Kırmızı kadife elbise ile babetler birlikte hediye gelmişti :) birlikte giydirilebilir. Benim kızımın ayakları küçük, o yüzden babetler 15-16 aylıkken tam geliyordu. Elbiseyi almayı düşünen biri var şu an ama kesin karar vermiş değil, eğer almazsa size verebilirim. Baykuşlu tişörtü de aynı arkadaş kesin alacak. lcw kot etek 6-9 ay, kalın gabardin elbise 6-9 ay ve hello kitty pantalon 6-9 ay'ı verebilirim size.Ama eğer kadife elbise için beklerseniz ve o arkadaş almazsa, o zaman hesaplayalım hepsini, eğer size uyarsa?
İndirimi de az bişey yapabilirim ancak çünkü fiyatlar gerçekten uygun.

bekliyorum o zaman:)

ben dayanamadım hesapladım 42 tl tutuyor.indiriminizi bekliyorum çünkü kargo ücreti de verecem 7-8 tl o tutar. bir de elbiseyle ilgili haber bekliyorum,görüşmek üzere...

hangi ürünler 64 tutuyor? baska ürünler de mi eklediniz? siz tüm istediklerinizi yazın, elbiseden de haber vericem size.

hangi ürünler 64 tutuyor? baska ürünler de mi eklediniz? siz tüm istediklerinizi yazın, elbiseden de haber vericem size.

6-9 aydan lcw kot etek 4tl,lcw gabardin elbise 5tl,veo baby elbise 3 tl,lcw body 3tl,lcw kot pantolon 6 tl,hello kiity pantolon 6 tl
12 aydan idil baby kadife elbse 10tl,abentny şortlu takım 8 tl,kanz beyaz t shirt 3 tl,andywava kısa kollu 3 tl,albimi ince kadife tulum 7 tl,kırmızı süetbabet 5 tl,beyaz patik 6 tl toplam 69 etti nasıl oldu anlamadım ama her seferinde fiyat yükseliyor.ama gerçekten indirim bekliyorum sizden

yazdıklarınız içinden kanz beyaz tişört, albimini tulum'u bahsettiğim aynı arkadaş kesin alacak, fikrini değiştirmezse. Haberleşmemiz sürüyor hala işlemi bitiremedik :) o yüzden satıldı diye belirtmedim onları.
6-9 aylıklar ok, elbise karar aşamasında, abentny şortlu takım ok, andywawa kısakollu body ok, kırmızı ve beyaz patikler ok.
Haber vericem size.

Diğer arkadaşla alışverişimiz sonuçlandı. Elbiseyi almıyor size verebilirim. Şimdi gelelim hesaba :) ;

6-9 aydan lcw kot etek 4tl,lcw gabardin elbise 5tl,veo baby elbise 3 tl,lcw body 3tl,lcw kot pantolon 6 tl,hello kiity pantolon 6 tl
12 aydan idil baby kadife elbse 10tl,abentny şortlu takım 8 tl,andywava kısa kollu 3 tl,,kırmızı süetbabet 5 tl,beyaz patik 6 tl toplam 59 etti, en son 55 yapabilirim o da kargoya katkım olur, çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun. Daha fazla inmek istemem açıkçası.

Diğer arkadaşla alışverişimiz sonuçlandı. Elbiseyi almıyor size verebilirim. Şimdi gelelim hesaba :) ;

12 aydan idil baby kadife elbse 10tl,abentny şortlu takım 8 tl,andywava kısa kollu 3 tl,,kırmızı süetbabet 5 tl,beyaz patik 6 tl toplam 59 etti, en son 55 yapabilirim o da kargoya katkım olur, çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun. Daha fazla inmek istemem açıkçası.
hıımmm:KK43:( aslında sizden biraz daha indirim bekliyordum çünkü en uygun kargo ptt de. o da en az 7-8 liraya getiyor.50 tl yapsak ben size hemen parayı eft ile göndersem olur mu? ne dersiniz?çok beklemeyelim.

tamam öyle olsun bakalım. özelden msj atıcam size kredi kartı nomu.siz de bana adres ve isim yazın.ok.

size uzun uzun cevap yazdım ama gönderemiyormusum özelden.bilgilerinizi aldım ama eft için bugün geç kalmışız 17:00 a kadar oluyormuş.yarın sabah erkenden eft yapacam verdiğiniz bilgilere göre.çok teşekkür ediyorum gerçekten.mail adresi verirseniz adres bilgilerimi gönderiyim size çünkü özelden mesaj yazamıyorum.iyi günler....

size uzun uzun cevap yazdım ama gönderemiyormusum özelden.bilgilerinizi aldım ama eft için bugün geç kalmışız 17:00 a kadar oluyormuş.yarın sabah erkenden eft yapacam verdiğiniz bilgilere göre.çok teşekkür ediyorum gerçekten.mail adresi verirseniz adres bilgilerimi gönderiyim size çünkü özelden mesaj yazamıyorum.iyi günler....

ok.özelden mailimi yazıyorum.

X