Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıfır Pilates Malzemeleri Uygun Fiyata/satış durdurulmuştur..
konunuzu görüyodum sürekli ama hiç düşünmemiştim.. bugün bi fitness salonuna gittim sıkılaşmak istiyorum dedim bunu için plates daha faydalı olur sana dedi evde de yapabilirsin dedi siz geldiniz aklıma da çok geç kalmışım :18: neyse sağlık olsun bol satışlar size
teşekkür ederim
pilatesi yaptığım dönemde çok faydasını gördüm ben ama artık evde yapamıyorum tek başıma sıkılıyorum
alet kullanmadan yapılan hareketlerde var.onları da bir araştırın isterseniz
teşekkür ederim
pilatesi yaptığım dönemde çok faydasını gördüm ben ama artık evde yapamıyorum tek başıma sıkılıyorum
alet kullanmadan yapılan hareketlerde var.onları da bir araştırın isterseniz
Bir iki kez kullandim bu ara kizim dis cikariyo pek firsat vermiyo huysuz bu aralar. Ama kararliyim bakin gorun eriyecek o basenler o göbek de eriyecekkk:))) fotografimi da koyucam sonra :)
Bir iki kez kullandim bu ara kizim dis cikariyo pek firsat vermiyo huysuz bu aralar. Ama kararliyim bakin gorun eriyecek o basenler o göbek de eriyecekkk:))) fotografimi da koyucam sonra :)