How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sıfır Pilates Malzemeleri Uygun Fiyata/satış durdurulmuştur..

konunuzu görüyodum sürekli ama hiç düşünmemiştim.. bugün bi fitness salonuna gittim sıkılaşmak istiyorum dedim bunu için plates daha faydalı olur sana dedi evde de yapabilirsin dedi siz geldiniz aklıma da çok geç kalmışım :18: neyse sağlık olsun bol satışlar size :21:

teşekkür ederim :31:
pilatesi yaptığım dönemde çok faydasını gördüm ben ama artık evde yapamıyorum tek başıma sıkılıyorum :50:
alet kullanmadan yapılan hareketlerde var.onları da bir araştırın isterseniz :17:

teşekkür ederim :31:
pilatesi yaptığım dönemde çok faydasını gördüm ben ama artık evde yapamıyorum tek başıma sıkılıyorum :50:
alet kullanmadan yapılan hareketlerde var.onları da bir araştırın isterseniz :17:

alet kullanmadan yapılan hareketlerden de ben sıkılıyorum açıkçası :1: ama yinede bi göz gezdirecem teşekkürler :21:

Bir iki kez kullandim bu ara kizim dis cikariyo pek firsat vermiyo huysuz bu aralar. Ama kararliyim bakin gorun eriyecek o basenler o göbek de eriyecekkk:))) fotografimi da koyucam sonra :)

Bir iki kez kullandim bu ara kizim dis cikariyo pek firsat vermiyo huysuz bu aralar. Ama kararliyim bakin gorun eriyecek o basenler o göbek de eriyecekkk:))) fotografimi da koyucam sonra :)

bize de motivasyon olur :17:

Back