How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sıfır Pilates Malzemeleri Uygun Fiyata/satış durdurulmuştur..

ürünleri elimden çıkarmak istiyorum.
takas dışındaki fiyat tekliflerine açığım :31:

tamamdır sadece minder mi? dvd ve bandı da al tam olsun. gerçi dvdyi de alırsan bant benden :23:

bende pilates seti aldım bantlarm var mindere ihtiyacm var dvd de iyi olurdu ama ders calısıyorum o olursa cok kaptırırım :D
elinde ilginc seyler varsa sunabilirsin spor adına veya baska seyler :27:

bende pilates seti aldım bantlarm var mindere ihtiyacm var dvd de iyi olurdu ama ders calısıyorum o olursa cok kaptırırım :D
elinde ilginc seyler varsa sunabilirsin spor adına veya baska seyler :27:

dvd zaten 40 dk falan :23: diğer konularıma bakarsan ilginç şeyler bulabilirsin.
çabuk karar ver yarın kargoya gideceğim seninkileri de yollarım hemencecik

Büyük top( isteyene küçük top isteyene pilates bandı ve pompa hediyeli): 10 tl
Sayaçlı ip: 5 tl
twister: 5 tl
Ebru Şallı pilates ağırlıkları: 25 tl
pilates çemberi: 10 tl
selülit giderici masaj aleti: 10 tl
pilates minderi ( kalın 10cm): 10 tl
Umay Villa Bölgesel incelme dvd:10 tl
Voit Adım sayar: 25 tl

Birden fazla ürün alımında fiyatlar daha da düşebilir:27:

kargo ücreti alıcıya aittir.

canım orjinal ayak ağırlığı en kalitelisi bile 15 tl kim ne diye 25 versin

yalnız ebru şallı seti. biraz araştırırsanız fiyatların nasıl olduğunu görebilirsiniz :31:
zaten satıldı

ebru olunca fiyatı artıyor ilginç olan o zaten size lafım yok ama o malı migrosta gördüm çok farklı bişesi yok sadee ebru var üstünde o kadar :) hayırlı satışlar

ebru olunca fiyatı artıyor ilginç olan o zaten size lafım yok ama o malı migrosta gördüm çok farklı bişesi yok sadee ebru var üstünde o kadar :) hayırlı satışlar

onun pilates topu bile dünya para zaten ne özelliği varsa artık :1:
teşekkür ederim

.............................................
$IMG_0268.JPG
$IMG_0278.JPG

dvdyi alana bant hediye :23: 10 TL

Son düzenleme:

konunuzu görüyodum sürekli ama hiç düşünmemiştim.. bugün bi fitness salonuna gittim sıkılaşmak istiyorum dedim bunu için plates daha faydalı olur sana dedi evde de yapabilirsin dedi siz geldiniz aklıma da çok geç kalmışım :18: neyse sağlık olsun bol satışlar size :21:

Back