• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır ev temizliği

06ankara06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
207
4
66
Mrb arkadaşlar taşınıcaz ve taşınmadan önce taşınacağım eve temizlik yaptırtmak istiyorum 11 Mayıs Cumartesi 12 Mayıs pazar günlerinde temizlik yaptırtmayı düşünüyorum 2 gün için ne ücret istiyorsunuz özelden bilgi verirseniz sevinirim ( eşya falan yok evde ev boş)

Mrb arkadaşlar taşınıcaz ve taşınmadan önce taşınacağım eve temizlik yaptırtmak istiyorum 11 Mayıs Cumartesi 12 Mayıs pazar günlerinde temizlik yaptırtmayı düşünüyorum 2 gün için ne ücret istiyorsunuz özelden bilgi verirseniz sevinirim ( eşya falan yok evde ev boş)

merhaba ben tugba tanıdınızmı :) ben bir arkadaşla gelebilirim isterseniz 12 mayıs pazar günü telim sizde vardı zaten sizde beni boş evinizi temizlemek için çarcanızı sölemişdiniz tabi çarmak isterseniz ücret 120 kişi başı size uygun olursa nasıl iş yapdımı biliyorsunuz zaten isterseniz gelebilirim bizde ev aldık bu arada biraz sıkıntıdayız :)

Mrb Tuba tanıdım gelmiştin bana temizliğe. Canım ben iki gün ayrı ayrı almayı düşünüyorum aynı gün iki kişiyi değil kolay gelsin sana

İlgilenen arkadaşlar özelden tel yazarlarsa dönüş yaparım görüşürüz

Zaman belli oldu 10-11 Mayıs tarihlerinde temizlik yapılması gerekiyor. İlgilenenler özelden msj atabilirler

Özelden msj yazan bayan size msj atamadım bi türlü yollanmadı. Yarın tekrar denicem bilginize

Senin msjını görmeden önce bir arkadaşınkini okumuştumda ona demiştim :) hatlar karıştı

Esmahülya numaranızı verirseniz telefonda ayrıntılı görüşelim

Esmahülya numaranızı verirseniz telefonda ayrıntılı görüşelim

değer verip geri döndüğünüz için teşekkürler buraya yazamıyorum telemi özelden yolladım ama yüz mesaj atmadan özel atamıyormuşum kontür alabilirsem dönücem size birde ev de inşaat pisliği çok mu kaç odası var bunları da yazarsanız bir arkadaş 120 demiş ama ben 130 dan aşağı gitmiyorum ne kadar olsada inşaatdan çıkmış ev pis oluyorr birde illaki 11 ve 12 sindemi lazım size bunu da yazarsanızz :40:

Evet ev sıfır ama ne durumda çokmu pis yada çokmu temiz çalışılmış daha bilmiyorum anahtar teslimi cuma yapılacak. Bana dönerseniz fiyat dahil tüm detayları konuşuruz yalnız biraz acele edin çünkü zaman yaklaştı artık belirlemek istiyorum temizliğe gelicek kişiyi.

Back